Betyg och kommentarer: Glasriket i Småland
Annons
Betyg och kommentarer

Glasriket i Småland

6

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Glasriket i Småland.

» Antal inlägg: 1 st
Förvånande kul...
tyckte faktiskt våra tjejer(7 och 11) att det var med allt som var gjort i glas. En Elgitarr tex. häftigt! Familjen var "måttligt" road över tanken på husvagnstrippen till glasriket, men eftersom vädret var så dåligt så det inte var lönt att sola och bada vid kusten, så tänkte vi att då snurrar vi in om glasbruken istället. Vår stora förhoppning var ju att barnen själv skulle få blåsa glas, och i Kosta Boda hade de helt enkelt STÄNGT i glastillverkningen, inte kul! Mitt i högsäsongen, snacka om dåligt. Men däremot så var allt igång i Orrefors, lilla tjejen nappade direkt på glasblåseriet, hon tyckte det var superhäftigt att blåsa sin egen skål. Och tjejerna som hjälpte till där var supertrevliga mot barnen. Vår stora tjej hade en stor "surar dag" och skulle minsann inte blåsa nåt glas inte...hmm..snacka om att hon har ångrat detta. Hon vill att vi ska åka tillbaka redan i sommar för detta!! En sak att tänka på är, att glaset behöver svalna i ca ett dygn, så man får inte ha bråttom därifrån. Vi bodde på en fotbollsplan som fungerar som camping i Kosta Boda, inte särskilt upphetsande men det gick bra ändå. Det regnade mest hela tiden så vi knallade runt i glasbruken istället. Däremot kollade vi in Orrefors camping som ligger jättefint vid en sjö, där ska vi bo nästa gång vi kör upp.
(2008-03-28)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


LW9          T       
  8    R    J9    CWT
XYO   5RH    C       
5      4     T    4T1
WJF         PA8      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se