Betyg och kommentarer: Hallands Väderö
Annons
Betyg och kommentarer

Hallands Väderö

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Hallands Väderö.

» Antal inlägg: 5 st
Sommarutflykt
Trevlig båttur, lätt att ta med barnvagnen och gå på och av. Dock svårt bitvis att gå med vagen på ön,och dåligt markerat vilka stigar som är mer lätttillgängliga. Kan bli väldigt varmt och är långt att gå t ex till fyren med små barn. Väl framme vid fyren i norr hittade vi ingen badplats att ta oss ner till med vagnen, bara klippor och otillgänglig terräng, inget speciellt alls tyvärr. Många stigar för smala med mycket björnbärssnår. Vi såg hästar men inga kor. Vid Sandhamnn finns badplats till höger fr båten, dock piggiga växter i sanden och bara stenstrand, så badskor krävs även för vuxna. Inget för små barn annars. Stranden t vänster fr båten är bättre, sten en bit och sedan sand ett par meter ut i vattnet med midjehögt djup för en 3-åring. Bra med badskor här också. Klart och fint vatten att snorkla i med mycket djurliv. Kul att hoppa från bryggan där båten lägger till med stege upp, men puffar eller simkunnighet krävs. Kiosken ok, glass kaffe och korv finns. Utedass i ok skick. Pissoar superäcklig. Den stora eken var inte jätterolig. Hittade tyvärr inget annat speciellt eller kul. Större barn behöver övertalas för att traska med med gott humör;) Trevlig utflykt överlag. Fint i Torekovs hamn med massa mat och dryck.
(2020-08-09)

Sälsafari
Vill man komma sälen nära är detta ett bra tips. Passa på att se eken ur Ronja rövardotter! Den är GAMMAL, imponerar på barn...
(2008-12-22)

Vi behöver ingen stor skärgård!
Det är faktiskt sant! Det klart att det låter härligt när ni Stockholmare och bohuslänningar åker ut i skärgården men för oss skåningar räcker det med Hallands Väderö! Här finns allt! Mysiga stränder med eller utan andra turister. Klippor, spännande skog och underbara promenader. Åker ni hit, kommer ni att förstå vad vi menar!
(2006-06-19)

Nästan som utomlands
När vi besökte Hallands Väderö var vädret toppenfint och det kändes nästan som att åka utomlands. Fina vandringsleder. Glöm inte att ta med din flora. På vägen ut med båten såg vi dessutom en säl!
(2006-06-17)

Rolig skolresa
Vi var på Hallandsväderö med klassen. Det är fint ställe men när man ska gå runt ön så ser man mkt skitar för det finns mkt djur som går fritt på ön. Jag rekomenderar att ta med egen fika och dricka för det är VÄLDIGT dyrt i kiosken, som finns där när man kommer fram till ön 20 minuters båtresa från Torekov. Det var en mkt trevlig klassresa.
(2006-06-16)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


GCN         GN5      
  L    N      7   YKI
TJF   J5B   RBL      
O      K      6   KYL
84X         MJN      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se