Betyg och kommentarer: Helsingfors Simstadium
Annons
Betyg och kommentarer

Helsingfors Simstadium

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Helsingfors Simstadium.

» Antal inlägg: 4 st
Sommarkul/ensamförälder
Varje 2-3-dagars Helsingforsbesök under sommaren avslutas med en halvdag på simstadion utomhusbad, om vädret tillåter, molnigt väder inget hinder. Detta har jag tillsammans med mina barn haft som flerårig tradition, innan färjan tar oss tillbaka till Stockholm. Ett bra sätt för mig som ensamförälder med barn (7-13 år) med spring i benen att avsluta Helsingforsresan, komma ifrån citykärnan och dyrare nöjen. Enkelt att ta sig dit. Man åker t ex 3:ans spårvagn från järnvägsstationen. Kolla också svensk reseplanerare på www.reittiopas.fi/sv/. Handdukar har vi hyrt på plats. Det är rent och fint, dock något hög musik utomhus. Det finns en vattenrutschkana som kostar extra. Badvakter finns på plats och de drar sig inte för att agera vid minsta olägenhet. Stadion går att jämföra med Erikdalsutomhusbad i Stockholm, men är mycket trevligare. Det finns inte så mycket mat att välja på vid den enda serveringen, men vi har ätit korv/pommes som funkat bra vid våra halvdagsbesök. Passa på som sagt även molniga dagar; man får mycket bassängyta för sig själv. Trångt vid sol.
(2016-01-07)

jäte bra
Hur bra som helst
(2008-07-26)

Det var okej
Det var lite bra
(2008-07-26)

stadion är ett billigt och populärt ställe för helsingforsare
Helsingfors simstadium är öppet på somrarna. Det är en utesimstadion. Vissa dagar är det väldigt mycket folk som motionssimmar där, och farten kan vara rätt snabb. vissa dagar och vissa tider så kan man vara nästan allena där och t.ex. få hoppa från trampolinerna. Det är ett simställe dit även skolorna för sina skolbarn för att simma i augusti, september. Det är inte lyxigt, men inte heller dyrt. Det är rent, liksom alla badinrättningar i Finland. Det är lätt att komma dit med spårvagnslinjerna 3T eller 3B. Vill man resa och bo billigt, så kan man t.ex. övernatta i Stadionin Maja och sedan gå och morgonsimma i samma hus, turista under dagen och så igen ta sig ett dopp mot kvällssidan under sommaren. En kuriositet är att TV sänder ungdomsprogram från stället en tid under sommaren. Har man tur blir man filmad.
(2006-09-05)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


GAW         CI8      
E W    T      C   DD4
5F7   61J   PJK      
  S    E      8   TEA
WEF         BDE      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se