Annons
Betyg och kommentarer

Himlabadet

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Himlabadet.

 » Antal inlägg: 17 st
Sexuella ofredanden
Himlabadet passar bäst om föräldrarna är med barnen då det ofta förekommer sexuella ofredanden av flickor.
(2020-03-02)

Passar både lite och stor
Härlig mysig atmosfär där det finns något för alla. Lugn och ro i bubbelpool el spänning och fart i frittfall.
(2020-01-30)

Mindre men finare än jag trott
Olika områden med olika attraktioner (småbarnsområde, ström, vattenrutch, klättervägg, bubbelpool). Fresht och roliga attraktioner med det lilla extra. Men betydligt mindre än jag trott.
(2019-04-01)

Himlabadet
Jag älskar himlabadet
(2019-02-27)

Passar alla
Himlabadet har allt från äventyr och fart till relax och en massa mat och snacks :)
(2018-03-02)

Bra
Trevlig personal
(2018-02-25)


Det finns mycket för olika åldrar. Rutschbanor, klättervägg, ström, utomhusdel, surfning, barnpool och relax är en lyckad kombination.
(2018-02-16)

Dyrt nöje med få möjligheter
Entré på 120kr ger tillgång till ett äventyrbad med endast tre rushbanor och två bubbelpoolar och en vågmaskin. Relaxa kosten över 200kr och år väldigt liten trång och omodernt. Utbudet är gammalt slitet men temperaturen i vatten är bra 28 grader. Finns säkert bättre bad än sett med tanke på priset är det dyrt nöje för hela familjen men förvänta er inte för mycket bara
(2017-07-29)

Skoj för hela familjen
Kul ställe för hela familjen. Rutschkanor som går olika snabbt,bubbelpooler som har 34°,Rundsim som man kan simma med eller mot strömmen, klättervägg, barnpoolsområde som är 32° och en surfstream.
(2017-03-07)

Himlabadet
Passar både barn och vuxna. Ta en heldag med barnen för massa skoj och bus. Man kan välja mellan att köpa något ätbart där eller ta med sig eget.
Eller varför inte ta en dag/kväll för bara vuxna då man kan köpa inträde som gäller både äventyrsbadet och deras mysiga relaxavdelning. På relaxen kan man njuta av bastusittning med olika dofter, kallbad, ång- elelr vedbastu, utomhuspool m.m.
(2017-03-03)


Roligt för alla - små som stora
(2017-02-15)

Riktigt mysigt bad med bassänger även för de yngsta.
Här kan hela familjen koppla av. det finns något för hela familjen. vill rekommendera relaxen för de vuxna men även äventyrsbadet och surfen. resturangen har bra mat till hyffsade priser.
(2017-02-09)

Roligt för hela familjen!
Vi har tre barn i olika åldrar och alla hittade sin egen favorit, barnpoolområdet, kanorna och surfen. Mycket fräsch anläggning!
(2017-02-06)

Underbart badhus - Rekommenderas!
Riktigt trevligt och fint badhus med häftigt äventyrsbad. Allt snyggt och rent.
Rutschkanorna var roliga för både små och vuxna.
Många broar över äventyret som gör det lätt som vuxen att hålla koll över sina barn i bassängen.
(2015-07-29)

Mysigt äventyrsbad
Roligast var surfen!!!
(2014-11-12)

Kul men lite farligt
Mycket har de fått in på liten yta, kul för de flesta i familjen. Men de har inte tänkt till när det gäller säkerheten. Plattorna i barnbassängerna, mellan de olika småbassängerna är helblanka och jättehala. Det är ju omöjligt att hindra barnen att klättra över dessa plattor mellan bassängerna och min tvååring fick ett rejält blåmärke på kindbenet efter att ha halkat på dessa plattor. Dessutom finns inget som hindrar småbarn att springa rätt ut i stora bassängen. Det borde inte vara öppet emellan, om de är snabba är de rätt nere i strömvirveln, det borde vara ett staket så de måste springa runt, då hinner föräldern ikapp. kaklet runt undervattenslyktorna i strömvirveln är sylvassa, skar upp foten på dem så låt inte fötterna dras mot väggen där. Dessutom tyckte sonen och pappan i familjen att den ena rutschkanan var lite feldoserad eftersom man alltid hamnade med ryggen neråt precis innan man åkte ut ur den, trots försök att hålla sig frammåt, det kan ju potentiellt orsaka olyckor.
Trots denna kritik på säkerheten måste jag säga att det är fräscht och minst lika bra som badet i Örnsköldsvik, det är mindre kuperat vilket minskar halkrisken med blöta fötter. Det är en mysig jättevarm bassäng i mitten där man kan värma upp kalla barn som badat länge och sig själv. Det finns flera alternativ på rutschkanor. Bra med en fikaläktare så att man inte behöver äta i restaurangen.
Om man har barn som äter mer än två pannkakor kan man inte mot ett mindre tillägg få en extra eller två extra pannkakor utan då måste man köpa två portioner vilket blir ganska dyrt, på andra ställen kan man få detta tillägg. Annars är maten helt okej och inte ovanligt dyr mot andra bad.
(2010-09-03)

INFORMATION HIMLABADET
äventyrsbad finns allt för en rolig och spännande badupplevelse tillsammans med familjen och vänner. Här finns attraktioner för både stora och små.

Från Himlabadets torn väljer du att kasta dig utför tre olika vattenrutschbanor.

Simma runt med eller mot strömmen i den cirkelformade poolen. Bestig klätterväggen och testa sedan vattenpisten, en brant lutande bana med vatten sprutande mot mitten.

Magic Eye
En bred rutschbana där du kan åka ensam eller flera tillsammans på en gång. Välj mellan att åka med eller utan stor badring.
Längd 133 meter
Fallhöjd 10,1 mete

Black Hole
Som namnet tyder på ett svart hål där du knappt vet vad som är upp och ner. Du åker i totalt mörker förutom häftiga ljuseffekter som åkaren ska försöka träffa med handen under åkturen. Det gäller att samla poäng genom att träffa så många som möjligt. Även tidtagning samt ljus- och ljudeffekter för blixtar och åskdunder.
Längd 100 meter
Fallhöjd 10,6 meter

Turbo
Lutningen är brant och besökaren hinner knappt blinka förrän öppningen syns.
Längd 45 meter
Fallhöjd 10,6 meter

Relax

Himlabadets relax ligger på översta våningen med en takterrass mot Selångersån. Här finns bastubad av olika slag, ångbad, varmpool, kallpool, upplevelseduschar och ytor för avslappning.

En öppen spis ramar in upplevelsen. Vår badvärd tar emot dig och du kan beställa mat och dryck från Himlabadets restaurang. Som gäst på relaxen har du förstås tillgång även till de övriga delarna på Himlabadet.

Surfstream - invigs 6 juli 2010

Glid på vågorna – året runt! Himlabadet är först i Europa med surfmaskinen Surfstream, en attraktion för ungdomar och vuxna.

Surfstream är konstruerad som en flodvåg och ger känslan av att surfa som på riktiga vågor. Den är flexibel och flera personer kan surfa samtidigt.

Vattnets hastighet går att reglera för bästa möjliga anpassning till surfarens kunskapsnivå
(2010-07-29)

Lämna en recension

Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!


Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


 F          EWT      
K8     B      7   IY8
 F    78D   97J      
 4     1    W     GG4
E5E         D9X      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Populära erbjudanden
Få 2 timmar Prison Island till priset av 1 timme på Strike Club
Fri entré för ett barn per familj på Toy World
Fri entré för en vuxen i sällskap av minst ett barn på Exploratoriet
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Karlslundsbadet
Skåne
Holiday Club Caribia
Finland
Säfsen
Dalarna
Fler tips
Annons
Aktuella evenemang
Sundsvall Sommarfestival
Sundsvall
04/07
Selånger Marknad
Sundsvall
14/08 - 16/08
Söråkers Höstmarknad
Söråker
22/11
Alla evenemang
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2020 Barnsemester.se
Barnsemester.se använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt.
Tillåt cookies