Betyg och kommentarer: Högholmens Djurpark
Annons
Betyg och kommentarer

Högholmens Djurpark

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Högholmens Djurpark.

» Antal inlägg: 4 st
Zoo-båten rekomenderas!
Stor djurpark på mysig holme. Tappar lite poäng för flera inhägnader var tomma när vi var där på våren. Ett plus att det inte kostar extra att besöka "Africa" och "Amazonas". Bra lekytor och mycket att se. Ta god tid på er!
(2013-05-23)

Toppen
Båtresan till ön gör barnen på ännu bättre humör än det redan var. Vi som är i Helsingfors varje sommar så blir det ofta 2 dagar på ön. Det finns så mycket att se och det tär på krafterna att gå runt speciellt för barnen då det är lite kuperat. Parken ligger mycket bra till nära havet så en varm solig sommar dag är det en perfekt utflykt.
(2008-12-07)

En Höjdare
Båtresan till ön var mycket kul, och barnen var jätte förtjusta. Djuren var fina och de fanns massor att se. Det tog oss nästan än hel dag på högholmen. Plus för att parken var ren och snygg, och djuren hade stora och rymliga omåden. Sekärheten var också på topp.
(2007-04-29)

Ta båten
Båtresan är ett nöje i sig. Lite för mycket att se på en dag. Ett måste varje sommar för oss som bor i Helsingfors, trots att alla barn åker varje år från skolan också. Rekommenderas även på vintern.
(2006-03-30)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


2           O        
3 1    W    7 N   37O
JO5   KWP   TXW      
  3    9      L   T69
  K           N      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se