Betyg och kommentarer: Innovatum Science Center
Annons
Betyg och kommentarer

Innovatum Science Center

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Innovatum Science Center.

» Antal inlägg: 9 st
innovatum
uppskattat besök, mina barn vill dit igen 20mån och 4,5år.
(2015-06-02)

Innovatum
Kunde ha börjat bättre för vår familj. Vi hade problem med att hitta dit, så det blev lite ont om tid kändes det som. Men vi hann med att springa igenom och prova en del saker. Min då 8 åriga son som är väldigt aktiv for igenom i full fart. Hade sedan min 17 åriga dotter med pojkvän med mig som gick igenom mest på egen hand. De var inte så jätte roade, men fastnade vid en del saker ändå. Något som vi alla tyckte om var trampcyklarna som vi körde jaga med. De stora byggde med klossar efter en stor skärm, rätt kul aktivitet. 8-åringen hade lite svårt för den aktiviteten. Han tyckte därimot det var kul att plocka varor och leka affär, sitta i kassan. Klimat förändringen och vatten nivån blev han också mycket intresserad av och titta länge på. De äldsta barna var inte så vidare road av innovatum, passade bättre för min 8 åring. Han vill gärna åka tillbaka dit.
(2012-08-14)

Innovatum
Jättekul för min tekniktokiga tioåring, man får prova och experimentera och så finns det folk som hjälper till. Min femåring hade inte lika kul men uppskattade ändå besöket. Fräscht cafe.
(2011-08-09)

Innavatum
De var ett bra ställe för våra två äldre barn, men lillkillen var lite liten blev mest rädd, han gillade inte tidsmaskinen. Han var rädd resten av tiden vi var där och undrade var familjen var när han inte såg dem. Men annars tyckte alla tre barnen att cyklarna var roliga, även tågbanan och bollarna. Själv tyckte jag de var intressant att läsa om Trollhättans industri historia. De fick även prova att göra bilar, men där blev jag sittande själv och fick slutföra bilarna:-) En mycket likad förmiddag kunde ha stannat ytterligare nån timme.
(2010-09-01)

Innovatum
Ett bra utflyktmål om man inte vet vad man ska göra en regning dag. Vi åkte dit och barnen i familjen är 7 & 11 år. Det fanns en hel del att prova på. Vi följde med på en resa i rymdens värld. Resan tog ca 20 minuter i ett runt tält som höll sig uppe med hjälp av luft. I bollfrabriken fanns en hel del att upptäcka. Dom små trehjulingarna som man tog sig fram med hjälp av händerna var poppis.
När man blev fikasugen så kunde man antingen ha med egen fika korg eller fika i cafét. Tyckte att utbudet av lite mer lunch alternativ kunde funnits.
Vi var där i ca 4 timmar och familjepriset är då ca 130: vilket är helt okej.
(2010-08-21)

Innovatum
Kanonställe en regnig dag. Här finns det nått för både stor och liten, och man kan lätt spendera några timmar.
(2010-07-18)

Innovatum
Ett roligt utflyktsmål som vi besökte flera ggr i somras. Smågrabbarna älskade bollfabriken, medan äldsta grabben tyckte bäst om Lego-robotarna. Vi passade på att köpa Sommarkortet för 250 kr som gällde 22/6-23/8 för hela familjen på Innovatum Science Center, SAAB Bilmuseum, Innovatum Linbanan, Kanalmuseet, Insikten, Kungajaktmuseet Älgens Berg, Galleri Nohab Smedjan, guidning i Olidestationen och slussområdet. Sommarkortets hemsida: www.sommarkortet.eu
(2009-09-16)

Innovatum
Bra utflyktsmål för familjen med barn från 6 år och uppåt, när den svenska sommaren bjuder på regn. Pröva LEGO robotarna = programera i datorn, tävla mot andra i en uppbyggd värld. Båtrace är en annan kul aktivitet.
(2006-06-25)

Innovatum
Ett trevligt och intresant ställe för barn som för vuxna.
(2006-06-15)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


MGN         QR9      
  7    9    R 8   1YP
  H   6OR   FJI      
  3    G    K R   O8E
  S         UJ2      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se