Annons
Betyg och kommentarer

Järnvägens Museum Ängelholm

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Järnvägens Museum Ängelholm.

» Antal inlägg: 6 st
Ett av Sveriges bästa!
Besökt både sommaren 2015 och 2016, återkommer gärna då det var nya saker på plats. Underbart för den tågintresserade. Passar stora och små då det både finns att se och att leka med. Minitåget är en höjdare. Lite torftigt café men det finns och det går bra att ha med egen mat.
(2016-08-06)

besökare
Mycket intressant och trevligt. Kul att barnen kan pröva olika saker och att det inte bara är en utställning. Hade en mycket bra eftermiddag tillsammans med barnbarnen
(2011-08-17)

Upplevelse.
Det var ett trevligt museum . Barnen älskade titta på allt.
(2010-08-04)

Kul och intressant
Kul att testa allt, underbar variation med mycket att uppleva inte bara titta på utställning. Alla hittade vi mycket vi fastnade för. uppbyggt för hela familjen, alla kan hitta sina upplevelser, om det är att titta in i tåg, gå tipsrunda, titta på modelljärnvägar, leka med tåg eller lära sig via bio.
Trevligt ställe med hjälpsam personal.
(2009-07-09)

Kanon !
Trevligt museeum med många tryckknappar för barnen. Förklarande texter för undrande föräldrar.
Tågsimulatorn (Locomotion) mycket uppskattad. Lagom entrépris.
(2006-08-20)

Ett ställe man minns
Vi flydde in i museet när det var olidligt varmt inte fel då det inte var mycket folk där. Mina pojkar tyckte det var jättespännande att se alla tåg både i modellväg och på riktigt. Hela familjen uppskattade möjligheten att få de olika loken simulerade med hjälp av en film och ralistiska rörelseeffekter av bänken man satt på. Det kändes verkligen som man satt i ett gammalt ånglok för att sedan gå vidare till snabbare och modernare lok för att avsluta med X-2000. Lite väl mycket teknik för den som inte är så intresserad av det. Men ett STORT plus var barn avdelningen där barnen kunde bygga legotåg, köra modellltåg i olika hastigheter, läsa om tåg eller bara koppla av.
(2006-06-15)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


FAG         8QS      
S T    S      H   21N
RYU   538   BHN      
  Y    X    M     BAI
KQO         WK7      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se