Betyg och kommentarer

Kneippbyn Resort Visby

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Kneippbyn Resort Visby.

 » Antal inlägg: 97 st
Trevlig dag
Upplevde dock att parken var lite liten och mina barn hade önskat mer spänning. De gillade det men tror att parken är anpassad för mindre barn. Vatten parken är det som höjer betyget från vår sida.
(2019-12-12)

Kneippbyn
Vi besökte Kneippbyn en solig och varm dag med 3 barn i åldrarna 3,11 och 14. Sommarlandet passade bäst för de två yngsta, även om de var lite på gränsen åldersmässigt för att kunna utnyttja alla åkattraktioner. Vattenlandet var perfekt för hela familjen! Förmiddagen var bäst att besöka vattenlandet, då det inte var för fullt och vattnet var fräscht.
(2019-08-30)

Kneippbyn
Var på Kneippbyn en sol dag i somras med barn 3-13 år och hade en fantastiskt rolig dag. Vi upplevde att sommarlandet lämpar sig mest för lite mindre barn upp till 10 år. I vattenlandet hade dock alla barn riktigt roligt så det blev vår favorit!
(2019-08-20)

Kneippbyn
En fin anläggning där attraktionerna mest tilltalade de yngre i familjen (snart 4 år och 7 år gamla) medan det i vattenlandet fanns något för hela familjen.
(2019-07-25)

Fart och fläkt
Vi är en familj med två vuxna och två barn, 9 och 7 år gamla. Hade en rolig dag på Kneippbyn, där vi gjorde de flesta aktiviteterna i både vattenlandet och sommarlandet. Lite kallt i vattnet, tyckte vi, och radiobilarna kändes farliga med bristfällig stöddämpning. Annars var det mesta bra, med flygande båten, gokart, vattenrutschbanor, studsmattor och Pippi-teater som höjdpunkterna.
(2019-07-04)

Kneippbyn
En fin anläggning. Bra att det var separat från bad o attraktioner. Synd med långa köer på go carten men bra att det var uppdelat för mindre o större barnen.
(2019-05-07)

En trevlig anläggning
Vi fick äran att testa på att åka till Kneippbyn och det var en stor dröm vi hade att få åka till. Barnen som är 10 och 14 år tyckte det var bra men var lite kallt i vattnet tyckte vi. Det roligaste var att köra go cart och det tyckte ju många andra också så eftersom det var lång kö så blev det bara ett par åk. Men i det stora hela så var det en trevlig park.
(2018-11-16)

Testfamiljsuppdrag
Åkte till Kneippbyn med tre barn 4,8 och 10 år gamla. Alla trivdes och hade mysigt i parken. Fanns något för alla. Vattenlandet var fullt vilket gjorde det lite läskigt att hålla reda på alla tre barnen ffa 4åringen men i övrigt ett kul vattenland och nya lagunen var fin. Överlag ett trevligt besök som vi gärna kan tänka oss höra om igen.
(2018-11-09)

Rolig dag på Kneippbyn
Sommar och vattenland som passar hela familjen
(2018-10-15)

Sensommarbesök på Kneippbyn
Supermysig miljö med charmiga attraktioner på sommarland. Stort vattenland med roliga rutschkanor, dock iskallt i vattnet. Ett annat minus var att vissa attraktioner stängde tidigare på sommarland utan information om det. Var ej eftersäsong men parken upplevdes som det då många kiosker/matställen var stängda. Men barnen hade en kanon dag. Hade önskat längre öppet per dag.
(2018-08-26)

Kanon sommarland!
Ett riktigt bra sommarland, lagom stort och många bra olika attraktioner och annat kul! Passar från 4 år skulle jag säga.
(2018-08-07)

Bästa barnsemestern.!
En fantastisk sommar och vattenpark som är mycket värt att besöka för hela familjen. Vår familj fick inte nog av en dag så vid utgången köpte vi till en dag till (behövde inte vara två dagar i rad).
(2018-08-05)

Jätterolig dag
Vattenparken för full och rentav farligt med för mycket folk så undvek den. Men parken var kanon både för 3-åringen och 6-åringen.
(2018-08-03)

Roligt för dom med barnasinne
Passar hela familjen så länge man har barnasinnet i behåll. Flickan är nästan 15 år och hade roligt hela tiden. Bad landet såg inbjudande ut men tyvärr var inte Lagunen öppnad ännu. Men Roligt hade vi (mamma, pappa barn nästan 15 årig Tjej)
(2018-06-29)

En spänna
(2018-05-15)

Kneippbyn - sommarlandet med häftigt vattenland
Kneippbyns sommarland är en trevlig park för de mindre barnen upp till 11 år. Vattenlandet är en häftig upplevelse för alla åldrar. Man hinner med hela Kneippbyn på en dag, roligt, trevligt och vacker utsikt. Vi hade en mycket upplevelserik dag.
(2015-08-16)


Om man bortser från badlandet var det perfekt för vår 3 åring. Många roliga aktiviteter och karuseller som hon uppskattade. Badlandet var dock en stor besvikelse! Svinkallt i vattnet så inte ens en 3-åring ville bada.
(2015-08-14)

Roligt för hela familjen!
Trevligt familjenöje som erbjuder något för barn i alla åldrar.
(2015-08-13)

Ett ställe för de yngre barnen
Förväntningarna infriades inte riktigt.... Vi kom i tid och fick några solstolar. Rutschkanorna mest för de yngre, sommarlandsaktiviteterna likadant. Kallt vatten ,men barnen tyckte det var ganska ok.Inte. Inte värt priset.
(2015-08-11)

Aldrig mer!
Sommarlandet är mysigt för barnen men det är ingen bra kvalitet på åkattraktionerna. De känns precis som de där ostabila åkattraktionerna man finner på tivolin som flyttar runt. Även väldigt glest utbud.
Vattenlandet är ett utav de sämsta vi varit på. Roliga rutschkanor men vad spelat det för roll när man inte vill bada? Barnen grät pga iskallt vatten. Vi stannade i en timme denna gång innan vi fick nog, trots att vi betalt den skyhöga avgiften för entrén. Vattnet i samtliga pooler är brunaktigt och skräpigt, omklädningsrummen är av det vidrigaste vi varit med om och vattnet i duscharna var riktigt kallt. Vi hittade inte en enda personal som kunde svara på varför det inte finns varmvatten i duschen för den höga avgift vi betalt. De alla var nervösa tonåringar som förmodligen blivit tillsagda att låtsas som ingenting att vattnet är iskallt. Min undran är hur man kan behandla kunderna på detta sätt. Förmodligen för att Kneippbyns sommar och vattenland är det enda på Gotland.
Vi har varit här 5 gånger genom åren och det har alltid varit samma sak på vattenlandet så detta var ingen tillfällighet. Sista gången för oss.
(2015-08-07)

Inte värt pengarna
Var på vattenlandet 31 juli med våra två söner på 10 och 11 år. Det första som slog mig var hur trångt det var! Vattenlandet är hoptryckt på en väldigt liten yta och är omgärdat av en slänt. Alltså är det ont om plats att lägga badväskor och handdukar.
Rutschkanorna passade mest mindre barn, där det behövdes madrass för att åka blev det lång kö. Det fungerade inte med att överlämna madrass efter åkturen utan barnen sprang direkt vidare till en ny åktur. En badvakt som såg till att madrassen lämnades vidare hade behövts.
För de barn som inte gillar vattenrutschkanor fanns det två bassänger. En med hopptorn och en med en sjörövarbåt men de bassängerna gick över huvud taget inte att bada i. Vattnet var iskallt! Inte ens våra söner som brukar bada i kalla sjöar klarade av det kalla vattnet. Inga andra barn heller för den delen... Tempererade bassänger är väl ändå det minsta man kan begära med tanke på det höga entrépriset!
Vi stannade inte länge det kalla vattnet och trängseln var inte lockande.
Vi är väldigt besvikna och hade kunnat haft betydligt roligare för tusenlappen (!) som entrén kostade!
(2015-08-03)

Kneippbyns Sommarland
Vi bodde inte på resorten utan besökte bara Sommar- och vattenlandet. Dyrt, som de flesta liknande sommarland. Roligt för små barn som gillar små karuseller, men teatern imponerar inte. Ta en glass iställlet och beundra havet. Studsmattorna, roddbåtarna och framför allt berg-och dalbanan uppskattades av både 4- och 8- åringar. Vattenlandet var mycket uppskattat av barnen men väldigt fullt av folk.
(2014-05-08)

Bästa sommarlandet i Sverige!
Kneippbyn blev favoriten för en trebarnsfamilj förra sommaren så det blir garanterat en ny tripp dit även denna sommar! Otroligt bra priser, både entré, fika o mat inne på sommarlandet(tex 30:- för en grillad m bröd o stor festis!På Furuvik tex kostade bara festisen 28:-, o det är ju normalpris på flesta nöjesparker/djurparker etc.)
Inga långa köer o lagom stort. Bra utbud av mat o pippi-teatern fick våran 6-åriga dotter att stanna upp o fastna en lång stund! Men 3-årigen o bebis hade det också toppenkul. Kneippyn har allt man kan begära!och vi borde veta, vi har besökt många nöjesparker osv
(2014-01-18)

Perfekt för yngre men kanske någon karusell till.
Vi var på Kneippbyn i juli 2013. 2,5:åringen trivdes som fisken i vattnet medan 14:åringen undrade när vi skulle åka hem. Tyvärr blåste det lite denna dag (som det ofta gör på Gotland) så besöket på vattenlandet blev kort. Synd att de inte hade lite varmare vatten i rutchkanorna, vi höll på att frysa ihjäl. Betydligt roligare hade 2,5:åringen på sommarland med alla sina aktiviteter. Pippi-huset och Pippi-teatern var en höjdare!
(2013-09-29)

Kul!!
Sommarlandet erbjöd massor av kul för båda barnen, både 2-åringen och 4-åringen hade fullt upp!
Den dag vi besökte Kneippbyn var det lite kallt men ett kort besök i Vattenlandet gjorde vi ändå. Vi upplevde dock att det nog främst vänder sig till något äldre barn än våra. Vi besökte parken en dag i juli men upplevde aldrig att det var trångt eller långa köer vilket var väldigt skönt, vi rekommenderar absolut ett besök på Kneippbyn!
(2013-08-11)

En rolig och spännande dag!
Vår 3-åring stortrivdes på sommarlandet. Det fanns gott om attraktioner för de lite mindre barnen och fina lekparker. Även vår 1-åring tyckte det var roligt och spännande. Det fanns flera ställen att äta/fika på och om man ville ta en paus kunde man lämna och komma tillbaka så länge man hade armbandet på sig. Vattenlandet var också roligt, men våra barn var lite för små för de olika attraktionerna. De nöjde sig med att bada i lekpoolerna. Det var otroligt mycket folk på vattenlandet den soliga dag som vi var där, så det var inte lätt att hitta en plats att ställa av sina saker på. För oss blev besöket där ganska kort och vi tog en tur till inne på sommarlandet istället.
(2013-07-31)

En kalasdag!
Vi kan varmt rekommendera Kneippbyns Resort i Visby för andra barnfamiljer! Prisläget är helt ok och när man väl betalat sig in så ingår alla attraktioner! Det gör att det är enkelt då man inte behöver stå i ytterligare biljettköer utan kan åka så mycket man vill under hela dagen! Missa inte Pippiteatern som körs 2 ggr per dag.
(2013-05-20)

Toppen
Jättebra ställe!
(2013-05-20)

Mysigt men behöver en uppdatering
Kneippbyn ligger ortoligt vackert vid Gotlands västkust. vattenparken har alldelse för små omklädningsrum och hela familjen får knöcka in allt i ett skåp då det bara finns ett kvar för hela anläggningen att tillgå. Inne pp Pippi land tycker barnen att teatern är jätte bra. Men vissa åk attraktioner känns lite gamla och rackiga, får blåmärken och ont i kroppen av några. Annars är det inga problem att vara här en hel dag. Dock ska solen skina och det måste vara ganska varmt om man ska klara det kalla vattnet i bassängerna.
(2012-10-17)

Kneippbyn har nåt för alla!
Det är helt underbart att besöka Kneippbyn. Läget är så vackert, uppe på en klippa och utsikten från västsidan är spektakulär. Men man går inte in här i första hand för utsikten, även om den är vacker. Snarare för allt det roliga som finns att göra här! Inne på leklandet fanns det mycket roliga attraktioner och inte alltför långa köer. Men eftersom det var en otroligt solig och somrig dag som vi var där förstod vi snart varför det inte var så "hårt tryck" inne på leklandet; alla var istället och badade på andra sidan vägen. Kneippbyn fortsatte där och om man hade tur kunde man få ståplats i poolen. När vi skulle handla mat inne på poolområdet fick vi köa i över en timma. Sen var maten kall... Enligt vår åsikt var alltså själva leklandet roligare. Dessutom visades det teater i form av Pippi på Villavillekulla. Roligt och underhållande! Duktiga skådespelare. Vi rekommenderar verkligen ett besök på Kneippbyn, men håll er där det är minst folk!
(2012-08-13)

Vad tycker du?

Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!


Ditt betyg:
Vilka åldersgrupper passar platsen bäst för?
0-1 år
2-3 år
4-5 år
6-7 år
8-9 år
10-11 år
12-13 år
14-15 år
Rubrik:
Text:
MathGuard security question:
Logga in eller svara på följande fråga:


EG3         LRP      
  H    9    N A   UA7
CSR   3OA   GJM      
  M    8      B   XRO
T86         TTH      
   
Namn: (Visas)
 
E-post: (Visas ej)


När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Gotland: Familjenöjen
Annons:
Annons
Populära erbjudanden
Quality Hotel Park Södertälje » Med Barnsemesterkortet får familjens barn en glass vid ankomst! Erbjudandet gäller hela semes...
AB Interhome » Med Barnsemesterkortet får du minst 10% rabatt på alla Interhomes över 40.000 semesterhus och lägenhet...
Attraktiva boende hos Sembo » Med Barnsemesterkortet får du alltid minst 10% rabatt på allt boende hos Sembo. Medlemsrabatten kan äv...
Annons
Populära familjenöjen
Annons
Aktuella evenemang
Annons
Sportlovsveckorna är eftertraktade veckor men
Hitta weekendresa utan att spräcka budgeten!

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

Om Barnsemester.se

Om oss
Kontakta oss
Cookies & Integiritet

Info

Barnsemesterkortet
Testfamiljer
Stora Barnsemesterpriset
Vanliga frågor och svar

För företag

Er info hos oss
Barnsemesterkortet
Annonsering och samarbeten
© Copyright 2003 - 2020 Barnsemester.se
Barnsemester.se använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt.
Tillåt cookies