Annons
Betyg och kommentarer

København Zoo

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt København Zoo.

» Antal inlägg: 51 st
Köpenhamn zoo
Jag har barn i åldern 4,5 och 11 år. Båda tyckte jättemycket om detta ställe. Även vi vuxna. Många annorlunda djur och många djur samt väldigt bra lekplatser för barn. Maten var dyr dock.
(2019-01-15)


Ett resmål som passar hela familjen. Det fanns jättemånga olika sorters djur att se, djur från all världens hörn. Vi hade med oss våra barn i åldrarna 7,10,12 och 15 år. Till och med den svårflirtade 15-åringen uppskattade delar av djurparken. 7-åringen älskade allt! 10-åringen och 12-åringen fick se djur som de inte hade förväntat sig att se, pelikan, olika sorters apor, flodhäst mm.
Vi blev kvar hela dagen. Går att ta med matsäck, men fanns också mat, glass, kaffe och annat att köpa på plats. Parkeringen utanför var väldigt liten och full.
(2018-10-11)

Köpenhamns Zoo

Ett resmål som passar hela familjen. Det fanns jättemånga olika sorters djur att se, djur från all världens hörn.

Vi hade med oss våra barn i åldrarna 7, 10, 12 och 15 år. Till och med den svårflirtade 15-åringen uppskattade delar av djurparken.

7-åringen älskade allt! 10-åringen och 12-åringen fick se djur som de inte hade förväntat sig att se, pelikan, olika sorters apor, flodhäst mm.

Vi blev kvar hela dagen. Går att ta med matsäck, men fanns också mat, glass, kaffe och annat att köpa på plats.

Parkeringen utanför var väldigt liten och full.
(2018-10-11)

Köpenhamn Zoo
Jag hade barn i åldrarna 9 månader, 4, 8, 11 och 13år med mig och alla barnen tyckte att det var lika kul (den lille sov ju mest)! Det var otroligt varmt men det finns skugga och bänkar att sitta på lite varstans så det är helt ok. De flesta djuren hade bebisar och det är ju extra roligt att se, nästan alla djuren var framme även om det var stekhett. Ett stort + för barnens zoo där det fanns en stor lekplats, de fick gå in till getterna och det fanns både hästar, kor, kaniner men även giraffer, flodhäst, zebror mm. Trevlig och hjälpsam personal och jag är glad att det gick att hyra skrinda :-) Hela familjen är nöjd med besöket
(2018-08-01)

Köpenhamn Zoo
Perfekt ställe att spendera en dag med familjen
(2018-03-20)

Zoo Köpenhamn
Bra ställe att spendera en dag med barnen
(2018-03-20)

Zoo i köpenhamn
Hade en riktigt mysig dag på zoo i köpenhamn. Kul att få se andra djur än de man ser på djurparkerna i Sverige. Deras safariområde var verkligen häftigt, även poolen med flodhästarna var en riktigt häftig upplevelse. Vår 3åring pratade om det i flera veckor efteråt. Helt okey priser överlag, bra utbud med mat. Vi tog tåget till Köpenhamn från Malmö och åkte från Köpenhamn c med buss till zoo vilket var super smidigt trots att hållplatsen var flyttad pga vägarbete.
(2018-02-02)

Höstlov på Zoo
Bra utflykt på höstlovet eftersom det var lite folk och vi kunde se de flesta djur. I en del av djurparken pågick renovering eftersom det är lågsäsong.
(2017-11-05)

Zoo Köpenhamn
Vi var på Zoo sommaren 2017. Vi hade en fantastisk dag. Zoo har en lagom storlek att strosa runt i men erbjuder ändå massvis av djur.
(2017-10-16)

Testfamilj som hade otur med vädret!
Tyvärr blev vårt besök både blött och kallt. Många spännande djur men lite virrig planlösning, så var ganska svårt att planera vart man skulle gå för att se alla djur.
(2017-09-07)

Mysigt
Mysigt område och lätt att komma till att se djuren. Många bra platser att sitta och fika medhavd mat på. Rent och fräscht överallt.
(2017-08-18)

Testfamilj
När vi va där hade många av djuren fått ungar så det va roligt att få se. Fick se många av djuren på nära håll tack vare matningarna som dom erbjuder att man får antingen vara delaktig i eller bara stå som åskådare.
(2017-07-22)

Den har det hele og dyrene er meget tæt på dig..
(2017-03-10)

Jätteroligt
Parkeringen utanför var dryg med väntetid till automater men park. vakter var mkt omtänksamma. Annars snabbt att komma in fast lång kö. Massa att hitta på. Djuren har stora ytor att röra sig på.
(2017-02-18)

God plads
der er god plads, tæt på dyrene og der er rent ...
(2017-02-13)

Djurupplevelser
Jysta naturrum för alla kategorier, Norden, Australien Afrika etc.. Också insekter
(2017-02-12)

Verdensklasse
(2016-03-07)

Lagom stort för små ben att ta sig runt, bra med lekplatser att ta en paus vid och väldigt mycket djur. Flodhästarna och elefanterna var nog något av en favorit här. I sin helhet en väldigt fin dag där både vuxna och barn kände sig mer än nöjda.
(2016-01-20)

Zoo Köpenhamn
Lagom stort att ta sig runt på en dag, många djur att titta på. Barnen gillade det. Lite småslitet på sina ställen och toaletterna kunde varit bättre skötta vilket drar ner helhetsbetyget, men som helhet ett resmål där du kan tillbringa tid om du är i köpenhamn eller på genomresa i Danmark, då går det fort att avverka ett antal timmar här! Allt finns på plats, men vill du spara pengar så ta med eget fika och mat.
(2015-12-29)

Ett besök på sensommaren
Vi var två vuxna och två barn, 4 och 6 år gamla. Köp biljetter innan så slipper man stå i kö.
Maten inne på parken är dyr, det fanns gott om picknick ställen så att ta med egen mat är att rekommendera. 90 DKK(115 SEK) för en mellan hamburgermeny. Det säljs kaffe, glass m.m inne på parken.

Vissa djur var borta, troligtvis på grund av att det börjat bli kallt(slutet av September). Några experiment/aktiviteter, som t.ex. en våg där man kunde jämföra sin vikt med en elefant var sönder. Flera av sådana här saker var trasiga.

ZOO är på båda sidorna av stora vägen, man kan gå emellan via en tunnel.
På andra sidan finns det lite mer svenska djur samt Savannen. Vi hade tur när vi gick runt, för precis när vi kom till Savannen skulle dom få mat, alla djuren kom framför oss(det gillade våra barn), då djurskötaren stod där med en stor hink med mat till dom. Tidpunkter för matning finns att läsa lite överallt inne på ZOO.

Våra barn gillade så klart Tiger, Lejon och Geparderna bäst.

Vi gick där ca 4-5 timmar
(2015-10-11)

En härlig dag
Vi hade en härlig dag på zoo, isbjörnen och flodhästarna är ju något alldeles extra att få se och något som även vi vuxna uppskattade.
(2015-08-25)

Testfamilj
Vi älskade isbjörnen som simmade runt precis vid glaset och även sälen. Fjärilarna och Elefanterna var också populärt av oss.
(2015-07-27)

testfamilj
Vi älskar att hälsa på alla djur varje år här.
(2015-04-23)

Praktiserar oetisk djurhållning
Praktiserar tvivelaktig framavling av djur de vet att de inte har plats för, profiterar på dem medan de ännu är "gulliga" för att sedan slakta dem under publika familjejippon.
Borde stängas helt och djuren borde flyttas till djurparker som menar allvar i sitt arbete med att värna om djuren.

Kommer aldrig mer att sätta foten där. 0 av 10
(2014-02-10)

Bojkotta
Vi bojkottar detta Zoo pga deras djurpolitik
De avlar djur för att nyfödda ungar lockar besökare
Sedan avlivas de pga platsbrist ....... År ut och år in
Kastrering och omplacering borde funka 2014
Sätter inte fot här igen!
(2014-02-08)

Bättre än väntat
Besökte zoo med barnen nu i helgen. Sist vi var där är nog 20 år sedan, och jag måste säga att jag är imponerad över hur mycket som har hänt! Tyvärr har vissa djur det lika trångt och dåligt som sist, t.ex. lejonen, medan andra har fått det jättefint! Elefanthuset var fint, och isbjörnarnas del med Arctic ring var helt fantastiskt! Kul idé med litet nattzoo också, där vi fick se riktigt aktiva fladdermöss. Hoppas de fortsätter utveckla parken så fler djur får det bättre, det behövs. Vi kommer gärna tillbaka en annan gång.
Matutbudet är okej, men det var smidigt att ha med matsäck och äta på picknickplatserna med utsikt över djuren. Det finns ganska gott om toaletter i parken, men en del skulle behöva en renovering.
Kommer man tidigt finns det chans till parkering precis vid entrén, 5 timmar p-skiva.
(2013-08-23)

Buss dit? Ta ingen stor vagn!
Åkte till Zoo med man och två barn på 3 och 7 år i helgen. Det var en trevlig dag och barnen tyckte att det var roligt. Djuren hade fått det mycket bättre än sist när jag var där för ca 13 år sedan. Ett stort minus på denna resa om man tar bussen från stationen (nr 6A) är att de bara tar två vagnar på bussen och vi fick vänta på många bussar innan vi fick lyfta ut allt ur vagnen, fälla ihop den och bära den för att få plats på bussen. Ett tips är att om du måsta ha vagn med så välj en liten nätt vagn som är lätt att fälla ihop och tar liten plats :)
(2011-07-28)

Ta med mat och dryck
Det var en ok besök, vi tog med mat & dryck efter att ha läst här, det fanns ingenstans att hitta god mat. De flesta djurinhägningar såg lite sliten ut och ganska liten. Lite svårt att hitta runt, personalen såg sura ut och var lite otrevliga, var besvärad av besökarna. Interessanta djur, där man kunde klappa djur var mest uppskattad av barnen.
(2011-06-30)

mysig dag på zoo
vi har nyligen varit på zoo i köpenhamn med våra tvillingpojkar som är 3 år. vi var väl inte hel-nöjda faktiskt. där var många djur och en stor blandning av olika arter. där fanns många fina picknick ställen att sätta sig på och vila eller att äta på. fina grönområden. djuren hade bra burar tyckte vi om man gämför med många andra parker, men det var smutsigt inne hos djuren och knappt något vatten där det var avsett för vatten till dom. dyra matställen. och jag tyckte att många burar var farliga för barnen att gå nära. kändes som att staketen var för låga och som att det var lätt att klättra upp och "trilla" ner till djuren, så vi sprang efter barnen hela tiden. det var även JÄTTE dyrt tyckte vi att hyra en skrinda. 50dk vilket innebär änu mer i svenska kronor... det var svårt att hitta matstället, vi hittade nästan bara glasskjosker... vi åker antagligen inte dit igen, iallafall inte på några år för att se då om det blivit bättre
(2010-06-05)

Ett stycke av världen koncenterat till en park i en fantastisk stad
Jag har besökt Zoo många gånger, med barn i varierande åldrar och alltid blivit lika fascinerad.
(2010-03-04)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


BOT         5N1      
S      7    N     SLG
RET   RTN   GMQ      
Q I    S    W T   ALX
MDE         BAW      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se