Betyg och kommentarer: Koldkrigsmuseum Stevnsfort
Annons
Betyg och kommentarer

Koldkrigsmuseum Stevnsfort

6.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Koldkrigsmuseum Stevnsfort.

» Antal inlägg: 7 st
Otroligt intressant inblick i kalla krigets historia
Vi hade läst på innan vi kom till Koldkrig museumet och såg mycket fram emot att höra mer om historia som vi föräldrar mindes från vår barndom. Vi var tre barn 7, 10 och 13 år gamla samt 2 vuxna varav 1 talar danska. Tyvärr var guiden väldigt oengagerad och talade så fort och vid vissa tillfällen så otydligt att den danska vuxna inte förstod. Så vi fick tolka(viskandes) till barnen när tillfälle gavs, samt att den svenske vuxna hade en guidad tur på engelska via hörlurar i en app. Men förutom att det var svårt att hänga med så är detta väl värt att besöka då man får inblick i hur nära kriget var och vad som försigick i hemlighet under marken. Detta är ett ställe för de lite större barnen och man kan ta med sig picknick och äta på området. Det går även utmärkt att kombinera med ett besök på Stevns klint och Geo Museet i Faxe.
(2019-10-30)

Kalla krigsmuseum Stevnsfort
spännande för vuxna men svårt för barn.
(2019-10-28)

Otroligt intressant museum som kräver en mer engagerande guide
Museet ger en unik möjlighet att se Danmarks beredskap för kalla kriget med spännande rundtur i bunkersystem. Tyvärr var vår guide varken engagerande eller mån om att tala så alla förstod vilket gjorde det svårt för både barn och vuxna att behålla intresset och uppmärksamheten under guideturen. Väl värt ett besök och håll tummarna för en bra guide.
(2019-08-14)

Försvarsanläggning under mark
Har man som vuxen och barn intresse av historia och militär historia så har man några timmar fantastisk underhållning under och ovan jord på Stevnsfort i Danmark
(2019-08-10)

Försvarsanläggning under mark
Har man som vuxen och barn intresse av historia och militär historia så har man några timmar fantastisk underhållning under och ovan jord på Stevnsfort i Danmark
(2019-08-10)

Spännande utflyktsmål för den historieintresserade
Vi besökte koldkrigsmuseet, 4 barn i åldrarna 6,7,10 och 14. den guidade turen var på danska vilket barnen upplevde som svårt att följa. Turen var lång och det var kallt i tunnlarna. Yngste sonen upplevde det lite klaustrofobiskt. Nere i tunnlarna fanns en ovanlig typ av spindel. Inte så bra om man är rädd för spindlar. mycket att se på området och simulationer som barnen uppskattade.
(2018-09-02)

En spännande del av historien kommer verkligen nära
Ett utflyktsmål som är lika spännande för oss vuxna som för barnen. Mina barn 6 och 8 år tyckte rundvandringen på 1,5 timme var spännande även om den var på danska och en del gick tappt. 6-åringen tappade lite fokus i slutet. Mest spännande var det att få komma ner i de underjordiska gångarna och sitta framför satellitbilderna. Guiden var mycket påläst med roliga annekdoter som också barnen uppskattade. Rekommenderar ett besök.
(2018-08-01)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


6HU         R8L      
  B    2    D     I52
3W2   K7G   Q9L      
  T    U    7 L   WTY
DO9         XFO      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se