Sök familjenöjen i Östergötland

  •  Familjenöje / Evenemang / Boende
    • Alla familjenöjen
  •  Stad
  •  Öppet under skollov
  •  Sport och äventyr
  •  Evenemang
  •  Boende
Betyg och kommentarer

Kolmården

 » Antal inlägg: 214 st
2 fantastiska dagar i parken!

Djurvårdarna var tillgängliga överallt i parken och svarade trevligt på alla frågor! Vi hade tur och inga köer till aktiviteter och attraktioner sista sommarlovsveckan! Wildfire helt klart värd att åka samt att titta på alla välskötta djur är verkligen häftigt - vi kom så nära djuren!

ialång (2018-03-05)


Bästa sommar upplevelsen varje år!!!

Vi har som vana att göra ett besök minst varje år. Å alla fyra kidsen som är mellan 2-13 år här älskar det. Bästa med sommaren!!! Å de stora kidsen vill jobba med djuren där när dom blir stora hör man när vi åker hem?? Så mkt nöje med både djur, lek å bamses värld? sedan måste jag tillägga att för barn med särskilda behov är Kolmården helt underbar på att hjälpa till så att dom får en helt underbar dag?? Underbar personal å super bemötande å anpassningar??

Casandra (2018-03-02)


Toppklass!

Fräsch park, bra information, fina och glada djur och fantastiskt serviceminded personal som utstråla glädje, engageman och intresse samt hög kunskap om djuren.
Blandning av aktiviteter för barn i olika åldrar. De har fått in en härlig mix av nöjespark och djurpark.
En helhetsupplevelse för både stora och små!
Kan även rekommendera deras temaöppet på höst/vinter!
Dessutom bra matställen och fräscha toaletter.

Hanna (2018-02-01)


Kolmården är flera nöjesparker inom samma stora område

Här finns något för stor som liten. Vi hade det fantastiskt!!! Om man bara har en dag på sig kan det vara bra att man som familj delar upp sig efter intresse och ålder. Att som vuxna lyssna på barnen och låta dem stanna där de upplever sig få ut mest och inte stressa runt efter klockan och försöka uppleva allt är vårt viktigaste råd. Man kan komma tillbaka andra år och utforska det man missade första året.

Barnlycka (2017-05-01)


Fräscht, allergivänligt och bra service

Kolmården har blivit som en enorm nöjespark som inte bara innehåller underbara djur utan även karuseller, lekpark och karbinbana. Ett besök på Kolmården ger upplevelser som räcker länge!

Barnlycka (2017-03-09)


Ett riktigt bra utflyktsmål

Här finns det mesta för hela familjen. Enkelt att ta sig runt, många matställen att välja på, otaliga platser att inta medhavd matsäck och bra "springplatser". En heldag bland djuren är en fantastik upplevelse.

Anonym (2017-03-07)Kolmårdens djurpark (tycker jag) är den bästa djurpaken som finns!! Jag är där flera dagar om året (sommar, höst "Halloween", vinter "Jul"). Det spelar ingen roll att det är ungefär samma sak varje år, jag kommer iallafall för jag och min familj tröttnar aldig på det!! Varje dag där är en fantastisk upplevelse med djuren, pirater och Bamse & hans vänner!!

(2017-02-11)


Super upplevelse

Bästa ställe. Super mycke att uppleva. Delfinföreställning är helt fantastisk. Stark rekommenderar att besöka.

lesli1155 (2017-02-08)


Bästa djurparken

Bästa ställe med trevliga personal, mycket att se och uppleva, mycket nöje för barn i alla ålder 1-101

sladja (2017-02-08)


Bästa sommar nöjet...

Minst en gång per år i 9-10 år ar vi varit os er...

;Monica (2017-02-08)


Uppskattat besök

Älskar Kolmårdens djurpark. Rent och fint.

Marie Vik (2017-02-07)


Magiskt ställe man kan uppleva om och om igen

Sommarens semester redan bokad till er igen. Barnen bara längtar och delfinerna är vår favorit som fick hela familjen i tårar. Ses i sommar

gullberg_81 (2017-02-07)


Kolmården

Var testfamilj en dag på Kolmården och så bra vi hade det. Barnen är 4, 9 och 12 år gamla och parken passar verkligen för alla åldrar.

ceka (2016-08-16)


Kolmården

Var testfamilj på Kolmården och vilken underbar dag vi hade. Barnen älskade allt men favoriten var ändå Bamselandet. Passade alla våra barn som är 2,4 och 6. Något som de kommer att minnas och vill åka tillbaka till.

stugan402 (2016-08-02)


Lite av allt

En fin park som nu för tiden känns som både en nöjespark och en djurpark! Känns som de utökar med fler åkattraktioner för att locka fler folk och attrahera en bredare publik. Nya träbanan "Wildfire" var en stor favorit hos sonen 9år och mannen. Backen som lutade i 83 grader pirrade skönt! Min och dotterns(11år) favoriter var helt klart delfinshowen och safarituren i gondoler! Lilla Hilja på två månader verkade oxå njuta under safarin.

jennywallden (2016-07-31)


Kolmården

En härlig park som passar alla här finns en stor variation av djur varvat med nöjen och härliga kramar av bamse och hans vänner.

Limihall (2016-07-11)


fantastiskt

vi tillbringade 2 heldagar på Kolmården och det behövs, man hinner inte med allt på en dag. Rent och snyggt, välskött och stora områden med stora hägn för djuren som verkar ha det jättebra trots fångenskap. Stort lekparksområde som barnen älskade ( lika mycket som att titta på djuren). stort plus för att det INTE finns vattenland, minus för den nya åkattraktionen som jag inte tycker hör hemma här.

Anna (2016-07-07)


En dag på Kolmården

Jättefin djurpark som passar alla åldrar. Här finns välskötta djur, karuseller, lekpark, linbana och Bamses Värld och en mängd shower bl.a. Delfinshow.
Rekommenderar 2 dagar om man vill hinna med allt.
Ta gärna med egen matsäck och ta på bekväma skor.
Åk en dag då det inte är för varm för att se djuren lite mer aktiva.

SaraFrost (2016-07-03)


Supermysig park!

Jättemysig och rolig park som passar alla, stora som små. Det finns hur många djur som helst, en helt underbar delfinshow, rolig linbana och bamses värld som barnen bara älskar. Vi hann med de mesta på en dag men två dagar är ganska skönt att ha i parken ändå för det är en stor park och många backar. Parken är välskött och det finns flera matställen med bra priser och god mat. Finns inget negativt att säga om parken, vi kommer igen! :)

MyJensen (2016-06-28)


Allt för djurälskare!

Stor och fin park med alla djur man kan önska sig. Tyvärr var vi där på "rekorddagen" med flest besökare förra året så stor del av dagen gick åt till att köa. Men vi tog delfinariet och karuseller dagen därpå när det regnade. Perfekt!
Dyr entre, men allt ingår så man behöver inte göra av med mer pengar där inne om man inte vill. Rekommenderar en vagn/skrinda även åt de barn som slutat med det. Vår fyraåring blev trött i fötterna av att gå. Det är en stor park och backigt på vissa ställen. Vi kommer igen!

Xelma (2016-05-13)


Familjens favoritställe!!

Underbar plats för alla. Välskött och stora ytor att
röra sig på. En dag är för kort tid till detta äventyr!
Vi älskar allt, djur, bamse och roligheter!!

Sofia (2016-02-12)Välskött park med succé med bamsesvärld

Caroline (2016-02-09)


Underbart familjenöje!

Ett nöje för hela familjen!Rent och fint överallt. Linbanan gillade vi skarpt. Bamses värld var dock en besvikelse, trångt att ta sig fram med vagnarna och Dunderhonungsburken var slut!

Anonym (2015-08-14)


Bra ställe

Vi var på kolmården med gubbens släkt för nått år sen och ska i år tillbaks men med våra 2 små (2 o 5år).. dock väljer våran stora tjej att stanna hemma då hon anser att det inte finns nått för en 15åring att göra. Visst gillar hon delfiner samt linbanan men tyvärr är det mer att göra för de yngre barnen. Vi bodde på vildmarkshotellet o vi anser att det inte var värt pengarna.. dock var djurparken klart värt pengarna.. så denna gång bor vi på annat håll.

Anonym (2015-06-16)


VÄLSKÖTT

Ett resemål som vi återkommer till! Det finns så mycket att se och göra för alla åldrar. Vår kille är snart 7 år och har säkert varit i djurparken 10 gånger. Vi har bara 5 mil. När han var mindre, 2-3 år, var det läge att begränsa sig och bestämma vad som skulle prioriteras. Han somnade lätt annars. Rekommenderar Delfinshowen, shimpanserna, Elefanterna och lekparkerna. Vi har också gillat linbanan över Safarin. Väldigt nyfiken på den nya Bamsevärlden. Ett tips är att åka till Kolmården när det är öppet på t ex februarilov eller påsk. I juli kan det vara mycket folk och är det varmt är djuren lite slöa.

Zondell (2015-05-07)


Härligt ställe!

Mycke roligt att se, breda bra vägar för o möta vagnar på o själv köra. Barnen älskar o vara där o personligen så tycker jag nog också det är höjdpunkten på sommaren!

sandra87 (2015-02-22)


Härlig djurpark!

Vi var på Kolmården med våra två barn 9 och 12år. Det finns mycket kul att göra och titta på. Delfinshowen var dagens höjdpunkt. Det var första gången vi åkte safaribanan och gillade den mycket. Bra att man kommer nära djuren utan att störa dem. Tidigare åkte man ju i safariparken med bil eller buss så vi tänker att de måste vara bättre för djuren såhär, miljövänligare och mer spännande att åka över alla djuren också. Bra att allt ingår i entrépriset nu. Både delfinshow, sälshow, Safaribanan och delfinexpressen som är en bra bergochdalbana för att vara för barn från 95 cm, och i sommar även Jessie och Jeckos show som uppskattades av hela familjen. Bamses värld känns sliten nu men de håller på att bygga en ny Bamses värld som öppnar nästa år. Men goda pannkakor i Farmors kök. Tigerworld kunde ha fler tigrar, Vi såg bara en tiger som låg och vilade på en klippa, precis som för några år sedan när vi var där förra gången. Björnungarna var söta och klättrade i träden. Schimpanserna är underhållande att titta på och elefantungen jättesöt. Kulmården är en stor och bra lekplats även för större barn. Ett tips är att ta ett dagsprogram i entrén och planera dagen efter vilka shower och visningar man vill se. Det finns mycket att se och göra på Kolmården. vi är jättenöjda med vårt besök!

Anki76 (2014-07-23)


Underbara djur!

Kom nära alla möjliga djur!!! Rekommenderar att gå den dag då solen inte står högt på himlen för då ligger djuren oftast i en skugga någonstans där man som besökare inte kan se dom. Annars kan man komma dom nära.
Dom mindre barnen gillar "bondgården" där man får gå in o klappa getter o lyckas man få tag på en minigris lr höna så är man skicklig :) dom uppskattar inte att bli klappade lika mycket som getterna :) men man kommer långt med getterna!
Delfinariumet är ett måste för alla åldrar!! Min 2 åriga dotter satt med stora ögon under hela föreställningen trotts att hon var färdig för sängen för länge sen.
Man får inte heller missa sälarna o pingvinerna!! Dom fascinerade barnen verkligen!!
Men har man små med så ska man ta med sej vagn!! Det är många lååånga uppförsbackar o det är stort, så man blir lätt trött i benen.

Sörensen (2014-06-06)


Safari och delfiner

Bara delfinshowen och safarin gör det värt att besöka Kolmården! Att alla djur såg ut att trivas och den härliga blandningen på savannen förhöjde besöket ännu mer.

Anonym (2014-05-27)


Kolmården 2 dagar i lågsäsong

Bra att besöka i början av maj när det inte är så mycket folk. Vi frös lite, men å andra sidan var djuren pigga och i full aktivitet. Vi var här två dagar och det behövs om man vill se djurvisningarna och delfinshowen. Delfinshowen ska man inte missa, imponerande! Och vi tyckte djurvisningarna gav mycket. Safarin åkte vi båda dagarna och olika djur var i farten de olika dagarna, så det blev lite som en ny tur. Barnen tyckte allra bäst om aphuset, trots att det verkligen luktade apa! Vi hade också tid för den stora lekplatsen och tropikariet. Det var vårt första besök och vi är mycket nöjda.

vima (2014-05-14)


Vad tycker du?

Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!


Ditt betyg:
Vilka åldersgrupper passar platsen bäst för?
0-1 år
2-3 år
4-5 år
6-7 år
8-9 år
10-11 år
12-13 år
14-15 år
Rubrik:
Text:
MathGuard security question:
Logga in eller svara på följande fråga:


1F2         8Y3      
T O    W    T     H4H
LT3   WK8   268      
7 T    E      H   T1J
83R         JGQ      
   
Namn: (Visas)
 
E-post: (Visas ej)


När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Östergötland: Familjenöjen
Annons:
Hej! Du har väl inte missat tävlingen som ligger ute just nu, och att vi dessutom söker testfamiljer? Visa »
Annons
Populära erbjudanden
Sörsjöns Äventyrspark » Med Barnsemesterkortet får du 10% rabatt! Gäller under sommarlovet (15/6-11/8) 2019.
Busfabriken i Norrköping » Med Barnsemesterkortet bjuds betalande barn på mjukglass eller Fun Slush!
Tropicarium Kolmården » Med Barnsemesterkortet får alla barn en bit ormömsskin! Ormömsskinnet kommer från Tropicarium...
 » Tävlingar just nu!
Vill du testa familjenöjen gratis?
Anmäl dig till Badbollsjakten idag!
Förstapris är entré + boende för hela familjen.
Vinn ett äventyr på High Chaparral
Vinnarlistan »
Annons
Populära familjenöjen
Annons
Aktuella evenemang
Annons
Onödigt dyrt eller jättebra?
Kryssning passar dig som vill se nya ställen varje dag.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

Om Barnsemester.se

Om oss
Kontakta oss
Cookies & Integiritet

Info

Barnsemesterkortet
Testfamiljer
Stora Barnsemesterpriset
Vanliga frågor och svar

För företag

Er info hos oss
Barnsemesterkortet
Annonsering och samarbeten
© Copyright 2003 - 2019 Barnsemester.se
Barnsemester.se använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt.
Tillåt cookies