Annons
Betyg och kommentarer

Kulturen i Lund

9.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Kulturen i Lund.

» Antal inlägg: 4 st
Trevligt
Kulturen i Lund är alltid värt ett besök för alla oavsett ålder.
Ett lättsamt besök där man kan göra så många olika saker att det alltid passar någon, barn som vuxen. Många olika aktiviteter, både inomhus och utomhus. Trevligt besök oavsett årstid.
Lekplats utomhus, lekutställning inomhus för barn, gamla hus att titta in i, museum, fika platser och mycket mera.
Väl värt ett besök
(2018-02-06)

bbzdf
(2011-07-21)

Mysigt
Var på Kulturen i helgen då det var Medeltidsdagar. Hur mysigt som helst. Det hjälper förstås till om vädret är vackert eftersom man är ute i princip hela tiden.
Jättekul för barnen som kan springa från hus till hus och undersöka. Väldigt vackert med alla växter och små vägar.
Väl värt ett besök!
(2008-06-17)

Toppen tycker A
A som är en flicka på 8.5 njöt i fulla drag av Kulturen och sätter 10/10. Mamman sänker något till 9/10. Genom hela detta utomhusmuseum går ett slags barnspår som gör att det hela tiden dyker upp något för barn att göra. På John Bauerutställningen som är på G nu (juni -07) finns massor av utklädningssaker (i en ordnad garderob och i olika storlekar) och en mörk John B-skog/scen att leka i. På leksaksmuseet guidar en inspelad röst och för grupper av barn och vuxna vidare längs en röd tråd. Det finns en riktig gammal stuga, full med saker att leka i. Prova träskor och kläder och lek som ett barn på 1800-talet, med gamla dockor, låtsasmat och allt. Intill ligger en lekplats där man kan pumpa fram vatten och leka med båtar. Sedan finns där en lekkiosk, en lekbuss, ja, allt. Överallt finns lådor med leksaker som man kan ta fram och undersöka och leka med. Styltor. Och sedan kommer ju det att en 8-åring ofta tycker att gamla saker är kul i sig. Särskilt alla miniatyrer av hus och ställen. Vi längtar tillbaka.
(2007-07-02)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


SN9         XXP      
  2    T    X     PUO
S14   S4S   ODX      
D      E    L K   J9T
TBH         TCX      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se