LEGO® House
Annons

LEGO® House

(11 omdömen)
Temapark
LEGO® House>
Favorit sparadSpara favorit

LEGO® HouseLEGO® HouseLEGO® HouseLEGO® HouseLEGO® House

LEGO® House – Världens bästa lekträff

Hallå! Välkommen till världens bästa lekträff för hela familjen – vanliga vuxna, vuxna som bejakar barnet inom sig och riktiga barn. Det kommer att bli en fantastisk dag i det ultimata LEGO® lekhuset. Alla är inbjuda till lekträffen som ingen vill gå hem ifrån. Och det gör det lite struligt när det är dags för stängning. Men kul blir det. Vi ses!

Lekhus på en helt ny nivå

Så du är fortfarande här – vad trevligt! Jamen, då fortsätter jag: LEGO® House har sex upplevelsezoner, ett fint LEGO torg och härliga utomhuslekplatser på våra nio takterrasser. Börja världens bästa lekträff vid Tree of Creativity. Det är 15,68 meter högt! Fortsätt till Masterpiece Gallery och se några av de galnaste LEGO mästerverken. Nu fortsätter vi till upplevelsezonerna ...

Låt kreativiteten flöda i den röda zonen

Wooosh! Föreställ dig ett mäktigt vattenfall av LEGO® klossar. En ocean av färger. Vad vill du bygga? I den röda zonen kombineras kreativitet med lek och fantasi. Skapa ett unikt mästerverk eller lös coola utmaningar med våra snälla Play Agents. Jag lovar att du inte kommer att sakna LEGO klossar. Bygg loss bara.

Skapa egna historier i den gröna zonen

Och tagning! Vill du vara med i din egen film? Gå i så fall till den gröna zonen och filma årets biosuccé. Du kan också utforska våra LEGO® världar och upptäcka hemliga historier. Eller vad sägs om att bygga en egen unik LEGO minifigur och låta den pryda ett tidningsomslag? 

Upplev lek och logik i den blå zonen

Har du testat att befria mammutar från is med intelligenta robotar på en arktisk expedition? Trodde väl inte det. Men visst låter det coolt? Du kan också bygga en egen racerbil och testa den på banan – vilken är snabbast? Eller lek stadsarkitekt för en dag. I den blå zonen laddar vi upp för både lek och logik. 

Släpp loss fantasin i den gula zonen

Kan en fisk ha armar? Eller hjul? I den gula zonen bestämmer du. Bygg ett LEGO® havsdjur fritt ur fantasin och släpp ut det i akvariet. Eller bygg en LEGO blomma och plantera den på ängen. Du kan också designa en insekt av klossar och låta den dansa genom djungeln. Allt är upp till dig och din fantasi.
 

facebook.com/OfficialLEGOHOUSE/ »
Öppet
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
                                                                       
Öppet   Öppet vissa dagar   Stängt
OBS! Det kan under gröna perioder även vara stängt under strödagar. Aktuella öppettider finns på LEGO® Houses webbsidor.
Hitta
Ole Kirks Vej 1, Billund
Danmark, Sydjylland

Med bil från till LEGO® House är det ca 1 km (11 h 22 min).

Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger. LEGO® House
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta samt öppettider innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Besökare tycker till

Snittbetyg

LEGO® House har snittbetyg 9.5 av 10.
Betyget baseras på recensioner från 11 familjer. Alla recensioner »

Passar för barn i åldern

0-1 år
8-9 år
2-3 år
10-11 år
4-5 år
12-13 år
6-7 år
14-15 år

Fantastisk dag på legohouse
Lika roligt för vuxna som barn. Här blandas modern digitalteknik med gammaldags hederligt byggande. Passar perfekt för den konstruerande och sk...
Läs mer »
Den ultimata lego-upplevelsen!
Fantasirikt ställe och mycket underhållande. Trevlig personal. God mat på caféet! Anpassad för både små och större barn!
Läs mer »

2 familjerhar skrivit en reseberättelse om sitt besök på LEGO® House. Reseberättelser »
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


4PX         X1I      
  U    F      G   2UB
8JS   1R5   HMF      
  6    A    4     LCC
F99         3MA      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se