Betyg och kommentarer: LEGOLAND® Billund
Annons
Betyg och kommentarer

LEGOLAND® Billund

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt LEGOLAND® Billund.

» Antal inlägg: 252 st
Uppskattad semester
Väldigt trevlig park med många attraktioner, men för höga matpriser om man väljer fel ställe
(2020-02-06)

Uppskattad semester
Mycket uppskattat av sonen som är 8 år.
Speciellt Ninjago-delen. Tips är att ta med egen mat för det blev väldigt dyrt.
(2020-02-06)

Över förväntan
Passar bra för hela familjen!
(2019-10-28)

Legoland
Hela familjen älskade Legoland (tre barn på 5, 7 respektive 9 år). Om barnen gillar bergochdalbanor så bör de vara minst 120 cm, annars kan de lätt bli besvikna eftersom längdgränserna hålls stenhårt på. Vill man ha riktigt häftiga bergochdalbanor så är kanske inte Legoland rätt nöjespark, men vi tyckte det var bra drag ändå. En dag upplevdes som lite stressigt för oss som ville hinna testa allt (vilket vi inte hann...!). Vi kan rekommendera att ta med egen mat/fika om man vill hålla nere kostnaden något. Kan även vara bra att ta med hörselskydd för små barn om man tänkt besöka någon av 4D-filmerna (vilka verkligen är värda att se!)
(2019-08-15)

Roligt för barnen, men även för vuxna. Maten är dock mycket dyr, även Legoaffären är dyr.
(2019-06-08)

Något för alla
Alltså vilket ställe, vi var så nöjda. Två vuxna, två barn på 4 och 7år. Där våran 4åring på 105cm kunde åka väldigt många karuseller. Hade även med mormor på 57år som även hon tyckte att det var väldigt roligt. Tips att åka innan säsong som vi gjorde nu (slutet av maj) inga köer så vi kunde åka hur mycket vi ville.
Det enda negativa i allt bra är att det är dyrt med maten.
Vi kommer garanterat åka tillbaka iaf.
(2019-05-29)

Legoland
Hela familjen består av två vuxna och två barn 9 och 5år vi hade turen och var testfamilj. Sonen hade tur var 120 cm så han fick åka allt utom ta bilkörkort och sen åkte vi inte eagle för så mycket köer annars testade vi allt under en dag. Vissa attraktioner flera gånger. Kan verkligen rekommendera finns något för alla att göra mycket fina byggen att titta på även vid karuseller var det mycket byggt i lego
(2018-10-10)

Nåt att göra för alla!
Verkligen ett toppenresemål, vi hade jättekul allesammans i åldrarna 3-41, det finns nåt att göra för alla! Det var bra att åka lite tidigare på sommaren (mitten av juni) då det var inga eller väldigt korta köer till alla attraktionerna! Enda minuset är egentligen priset på maten, det är i saftigaste laget, men det kan man stå ut med när man har så roligt!
(2018-07-03)

För barn i alla åldrar - och deras föräldrar!
Vi tycker att Legoland var en riktig fullträff. Parken är fin och välskött och attraktionerna roliga. Miniatyrlandet är fascinerande för alla åldrar.
(2018-06-13)

Underbart!
Vi besökte Legoland en måndag i maj. Nästintill inga köer allas, som längst stod vi i 10 min och det var i slutet av dagen. Barnen var supernöjda och vi vuxna fascinerade över att det fanns legobyggen att titta på överallt, i träden, rabatterna och till och med i vattnet. Ren och fräsch park.
(2018-06-03)

Jättekul
Hela familjen hade jättekul två sjuåringar och en 11 åring samt två vuxna :-)
(2018-03-05)

Fantastiska Legoland!
Jag har besökt Legoland vid tre tillfällen och det har utvecklats genom åren! Legoland passar lika bra för vuxna som för barn. Det känns säkert, är rent och fint och riktigt bra mat till inte alltför dyra priser. Besöker mer än gärna Legoland felra gånger till.
(2018-03-05)

En riktig familjeupplevelse
En riktig wow upplevelse, allt är uppbyggt av lego. En ren och snygg park. Aktiviteter som inbjuder hela familjen till lek.
(2018-02-01)

Aldrig för gammal
Legoland är nog stället man liksom inte blir för gammal för. Akvariet och draken var klara favoriter. Som på många nöjesställen är maten dyr men pasta och pizzabuffén var super fin. Blir säkert återkommande besök...
(2017-10-19)

Bästa temaparken för alla åldrar
Kanonbra park för alla åldrar. Finns även mycket för mindre barn. Men smakar det så kostar det...
(2017-07-26)

Legoland 2017
hej alla vår resa började i hbg sen åkte vi via bron i malmö för att slippa morgon trafiken utför köpenhamn ,vi tog en fika precis efter storabält bron

efter det åkte vi till en lekplats som heter madsby lekplats legepark, det var en bra park där barnen kan klättra mm där finns lite djur som man kan titta på också gratis inträde , vissa aktiviteter kostade

där efter drog vi oss till riis feriepark där vi hade hyrt en stuga med wc och dusch , finns även utan eller man vill tälta eller husvagn , inne på området fanns en liten pool med ett par små vatten rutschkanor ,trevligt ställe med bra personal

första dagen så var det legoland som gällde , vi löste parkerings biljetten på nätet det var ett bra val så slipper man köa för det också
vi hade med oss rabatt kupongen från korvbrödsbagarna vilket innebär att betalar man för ett barn så får man en vuxenbiljett på köpet

där inne var det som vanligt ca 30 min kö till nästan alla attraktioner , så när ni går in gå till den som lockar mest direkt ,vi drog till ninjago world , maten där inne är som på alla andra sådana här ställen dyr men det vet man om innan man år in , legot där inne kostar som i sverige fast i danska pengar , visst där inns lego modeller som inte finns på marknaden i sverige ännu

dag 2 då åkte vi till giveskud zoo , där kan man antigen välja på att köra in med egen bill eller parkera utan för och ta safari bussen inne på området , för delen med egen bill är att man kan köra mellan olika parkeringar inne på området å se på olika saker utan att behöva passa bussen , många djur att titta på och som legoland dyrt att äta där men vi var alla överrens om giveskud var bättre än legoland

//kim
(2017-07-23)

Gärna Legoland men inte i juli!
Förra sommaren (2016) besökte vi Legoland tillsammans med barnens farmor och farfar. En unik och fantastisk plats på många sätt, med vackra parkdelar och otroliga kreationer i Lego. Store pojken som var 6 och ett halvt då var eld och lågor över att åka Ninjago The Ride. Men! ett stort minus för att åka denna tid på året! Det var galet lång kö för att köpa biljett, för att komma in och för allt man ville göra/åka därinne. Lägg till detta att det var nästan trettio grader varmt...och att stå i drygt en och en halv timme i kö för att köpa biljett med en fyraåring, en 6½ åring och två 75+are...så förstår ni själva:) Gärna Legoland igen, även om det var väldigt dyrt, men då inte under högsäsong.
(2017-02-19)

Legoland
Jätte Trevligt! Jag hade inga förväntningar alls. Åkte enbart dit för sonens skull. Trots lite småregn, så blev jag glatt överraskad över hur trevligt det var där! Det vi inte visste, var att karuseller och andra nöjen stängde en timme, innan parkens stängning. Kolla upp, innan så ni vet exakt! Passa på att köpa Lego, om det fattas någon bit, till era modeller.
(2017-02-07)

En gång men inte mer
Fascinerande att se alla legobyggen. Känns som en sådan plats man besöker en gång men aldrig mer. Synd att bilstaden måste förbokas, åkte därifrån med en mycket besviken tjej för att hela dagen var uppbokad där. Enorm kö till entren till Legoland. Köade 1,5 timme för att komma in, ändå var det i maj.
(2017-02-07)

Lego land besök 2016
Legoland passade mina barn i åldern 3, 6 och 16år. Äldsta tyckte om att se allt man byggt av Lego o vissa karuseller, vart inge gnäll om att det var tråkigt. Dom andra 2 barnen på 3 o 6år tyckte att det var roligast att kämpa om vem som kunde släcka elden snabbast med brandbilarn, karuseller o köpa Lego.
Lite väl dyrt att äta mat men vi åt buffe med bla pizza och det smakade gott och vi satt precis brevid pingvinerna.
Kommer helt klart åka dit igen när dom 2 yngsta blir lite äldre.
(2017-02-07)

Legoland - Danmark
Kanon! Läs gärna vår reseberättelse
(2017-01-05)

Legoland
Vi hade en fantastisk dag, men alldeles för mycket människor i en sådan liten park. Mycket köande och väntan för en kort stunds åkande eller nöje. Men ungarna älskade att vara där och längtar tillbaka- kanske främst för att man inte hann så mycket under en dag. Men kul att ha varit där, nästa gång blir under lågsäsong!
(2016-11-01)

legoland i augusti
Detta var ingen höjdare under industrisemestern.Vi var inne från öppning till stängning och han ändå inte åka allt stod i kö över 1 timme till en attraktion som det stod 30 min. när vi kom fram var vi ute på 30 sek .
(2016-09-17)

Mycket att service göra
Spännande ställe som vi besökt med sonen som 3-åring och som 8-åring. Det märktes att både parken och pojken utvecklats och det senaste besöket bjöd bl A på bergodalbanor, fritt fall bland spöken och ninjor. Kul men mycket folk och trängsel.
(2016-08-15)

Långa köer drar ner betyget
Miniland (miljöer byggda av lego) var fint och uppskattat av både barn och vuxna. Åkattraktionerna levde inte upp till förväntningarna (Polarexpressen var roligast enligt alla) och köerna var väldigt långa. Vi köade i genomsnitt en halvtimma per attraktion så det bestående minnet av besöket är köerna.
(2016-08-07)

Legoland uppfyllde förväntningarna
Mitten av juni var verkligen en bra tid att besöka parken. Lagom mycket folk & lite köer gjorde att vi hann testa det mesta under en dag. Roligt för hela familjen med massor att titta på och spännande aktiviteter & åkattraktioner. Är barnen 120 cm kan de åka de mesta attraktionerna själva.
(2016-06-17)

Ninjago
För min Ninjagotokige 6-åring var Legoland fantastiskt! Mycket roligt för både barn och vuxna. Rekommenderas att åka till när det inte är högsäsong för köerna kan bli enormt långa!
(2016-05-13)

Rigtig godt sted for børn og voksne. Mange gode forlystelser og et stort område hvor man kan gå og nyde de forskellige byggerier/huse i LEGO????
(2016-03-12)

Super sjov
Super sjov
(2016-03-12)

Legoland
Vi var på Legoland över midsommar och det var perfekt. Det var inte så mycket folk, vilket gjorde att vi var nöjda med en dag i parken. Där fanns mycket roligt att göra för barn i alla åldrar, allt ifrån bergochdalbanor och karuseller till akvarium och 4D-bio.
(2015-08-17)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


EER         RUP      
3      R      N   5DP
8I7   648     J      
7 J    J      G   9N5
LT2           N      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se