Betyg och kommentarer: LEGOLAND® Tyskland
Annons
Betyg och kommentarer

LEGOLAND® Tyskland

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt LEGOLAND® Tyskland.

» Antal inlägg: 5 st
Mycket mindre än vi trodde
Var där i somras 2016 med våra barn 5,9 & 11. Vi tyckte det var rent och snyggt med många toaletter men mycket mindre än vi trodde, dom flesta attraktionerna var för barn upp till 8 år så våra stora tyckte inte det var så roligt. En dag räcker då parken är liten. Anser att den är perfekt för familjer med småbarn för dom fanns det massor att göra. Maten var över förväntan och inte så dyr.
(2017-04-29)

Toppen!
Mycket roligt att göra för barn mellan ca 5 och 10. Vi vuxna uppskattade att det fanns mycket toaletter, olika sorters restauranger, bänkar, skräpkorgar och till och med "torkskåp" för regnblöta parkbesökare.
(2007-01-22)

Toppen!
Vi var på Legoland i värmen i mitten av juli. Det var inte jättelånga köer. Fanns mycket kul att åka och 4D filmerna var häftiga. Lika bra som i Danmark tycker vi!!
(2006-07-20)

Jätteroligt!
Vi(mamma,pappa,barn 4,5 och ,5 år) besökte Legoland i början av juli. Väldigt välskött och fräsch anläggning. Inte riktigt lika stort som Legoland Danmarkt men fullt tillräckligt, vi var där en dag men det finns att göra så det täcker två dagar för åkglada barn! Det var inte så mycket folk då det är lågsäsong där nu. Barnen åkte mest hela tiden, här finns massor att göra för barnen från ca 1,5 år upp till ca 12 år. Flera roliga berg och dalbanor allt efter ålder och hur mycket pirr man vill ha. Minst lika bra som Legoland i Danmark!
(2006-07-09)

Legoland tyskland
Vi stannade till med vår husbil på legoland på vår sons födelsedag(18 juli). Jätte kul och lyckad dag, vi skulle gärna haft mer tid vi tog bara 1 dagarsbiljett. Båda våra killar på 4 1/2 och 7 år fick åka de mesta de var de glada över de. Kul att fynda lite billigare i fyndtältet. Missa inte det innan du går in i deras butiker. Om de finns i år igen?? Lagom mycket folk var de oxå, inte några jätte köer kanske beror de på att tyskarna själva börjar sin semester i augusti? rekommenderas att besökas
(2006-05-14)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


R           X4K      
E G    9      E   4R4
XC8   29E   4XH      
  Y    Q    J     MXH
  Q         LEA      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se