Annons
Betyg och kommentarer

Ljungby Simhall och Äventyrsbad

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Ljungby Simhall och Äventyrsbad.

» Antal inlägg: 6 st
Kronoskogsbadet Ljungby
Både jag och mina barn gillar badet jättemycket. Vi åker dit från Värnamo. MEN nu väntar vi på att äventyrsdelen ska öppna-lite dåligt men info på kommunens hemsida om att det är stängt pga sen besiktning och ej öppet. Hoppas det öppnar snart eftersom vi har lite semesterdagar kvar!
(2011-07-25)

Vi susade fram!
Besökte Ljungby Äventyrsbad med dotter och hennes två kusiner. De älskade att susa ner för vatten rutschbanan. De var lite besvikna att de inte fick testa Spaceball(10-års gräns). Men min fru testade och hon sa att man måste vara helt säker i vattnet, eftersom man får sig en ordentlig dusch när man ramlar ur bollen. Vår 9-åring var modig och hoppade från 3 meters svikten...det tyckte hon var stort! Själv föredrog jag ångbastun och bubbelpoolen. Badet var lagom stort och man fick snabbt överblick vad som fanns. Synd bara att kaffe automaten ej var i funktion!
(2009-04-08)

Vattenglädje
Nu har jag testat Ljungbys Äventyrsbad med mina tjejer. Badet var lagom stort och det var lätt att hålla koll. Tjejerna älskade att susa fram i vattenrutschbanan och hoppa från en meters svikten. De provade även att dyka i stora bassängen - de tyckte att vattnet var kallt där. Tur att att det var varmare i bubbelpoolen. Jag testade att åka spaceball - aldrig mer säger jag bara. Kändes som jag fick hela bassängen i näsan. Hu!
Annars var besöket trevligt och vi kommer att testa det igen!
(2009-04-05)

älsKAR DET STÄLLET
jag älskar toaletten/tratten
(2008-03-30)

Bra för små och mellanbarn.
Hela familjen trivdes en heldag i Ljungby badhus. Familjen består av mamma,pappa och två små busfrön på 8 och 5 år.
Den "lille" nöjde sig väl med barn och mellanbassängen medan den äldre glatt kastade sig utför vattenrutschbanorna. Mamma och pappa turades om att smita iväg till ångbastu och bubbelbad.
(2007-01-22)

Toppen plats för små barn
Våra barn är i åldrarna 5,4,2 år och 6 månader.
Detta var det bästa upplevelse/äventyrsbad vi har varit på för barn i dessa åldrar. Vattnet var varmt och lagom mycket vatten så att våran 2 åring inte hade några problem med att bada.
(2006-04-13)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


65G         P7O      
  A    D      L   Q4G
I49   WH9   6BE      
  2    T      A   QJW
4RU         7EJ      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se