Louisiana och Barnhuset
Annons

Louisiana och Barnhuset

(2 omdömen)
Museum

Favorit sparadSpara favorit

Louisiana och BarnhusetLouisiana och BarnhusetLouisiana och BarnhusetLouisiana och BarnhusetLouisiana och Barnhuset

Louisiana Museum för modern konst ligger nära Sverige. Närmare bestämt vid kusten på Själland, 35 km norr om Köpenhamn, med utsikt över Öresund och Sverige.

Museets samling av modern konst omfattar internationella konstnärer som Arp, Francis Bacon, Calder, Dubuffet, Max Ernst, Sam Francis, Giacometti, Kiefer, Henry Moore, Picasso, Rauschenberg ch Warhol.

För barn: Barnhuset är 500 kvm stort och uppdelat i aktiviteter för tre åldersgrupper: 3 till 6 år, 6 till 11 år och 12 till 16 år. Alla barnhusets aktiviteter utgår från museets utställningar och samlingar. Här finns datorrum och öppna verkstäder, där barn och vuxna kan arbeta självständigt med skiftande material, tekniker och teman.

Bra att veta: Det är inte tillåtet att ta med liggvagnar och vanliga sittvagnar in till Louisianas utställningar. Små nätta sittvagnar eller bärselar går däremot bra. Din stora vagn kan du ställa i barnvagnsparkeringen vid Louisianas butik. Små sittvagnar kan du låna mot 20 kr i deposition.

Hitta
Humlebæk
Danmark, Själland

Med bil från till Louisiana och Barnhuset är det ca 16.6 km (19 min).

Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

Louisiana ligger 35 km norr om Köpenhamn. Man kan ta tåget direkt från Malmö i Sverige till Louisiana, det är praktiskt. Kommer ni med bil ska ni köra till Humlebæk på motorväg E47/E55 (snabbare), eller längs Strandvejen (vackrare).

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Louisiana och Barnhuset. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till

Snittbetyg

Louisiana och Barnhuset har snittbetyg 8.5 av 10.
Betyget baseras på recensioner från 2 familjer. Alla recensioner »

Underbart!
Detta ställe är inspirerande och harmoniskt. Det är lugnt och skönt samtidigt som barnen från tillfälle att vara kreativa och konstnärliga...
Läs mer »
decemberbesök
Luisainas börnehus facinerar barn i alla åldrar (har själv 4st 2,5-12år).Det är kul att aktiviteterna skiftar. Denna gången använde barnen ...
Läs mer »
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


92G         J9C      
G      D    J J   NW2
QUM   6UW   HPU      
  W    O      E   2P9
T7C         WCS      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se