Betyg och kommentarer: Lummelundagrottan
Annons
Betyg och kommentarer

Lummelundagrottan

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Lummelundagrottan.

» Antal inlägg: 11 st
Guide
Killen som är guide har nog autism, verkar ha väldigt svårt att förstå att spädbarn ibland skrattar eller låter, även när en guide pratar. Ni borde informera om småbarnsförbud om ni finner småbarn inritterade.
(2017-06-12)

Spännande och speciellt
Bra ordning i kringarrangemangen. Besök helst grottan på för-eller sensommarsäsongen så undviker du köer. Populärt resmål! Passa också på att promenera från grottan ner till stranden. På våren är där underbart med alla blåsippor.
(2014-05-08)

Häng på låset!
Jag och maken tog en egen liten semester på Gotland och besökte Lummelunda. Vi hade tänkt att vara där till öppning vid 9 men kom dit 9.45, redan då var väntetiden i biljettkö en halvtimme och sedan väntan på nästa guidade tur lika lång. När vi var klara var bijettkön minst en timma lång och antagligen väntan på nästa tur 1-2 timmar. Vårt tips är att vara där redan vid öppning, väntan blir mindre då och dessutom är det 20 kronor billigare per person mellan 9-10. Vi tror att våra barn hade uppskattat besöket men de har varit i gruvor/grottor tidigare som inte är så tillrättalagda som Lummelunda så de hade nog tyckt att det var lite tråkigt att man inte får gå själv eller röra något i grottan.
(2010-08-02)

Toppenutflykt
Vårt sällskap hade med fem barn i åldrarna 7-13 och de var alla lika intresserade, lyssnade uppmärksamt och ställde frågor. Vår guide var väldigt kunnig och berättade om grottorna med stor humor vilket trollband barnen ännu mer.
(2008-07-08)

Värt ett besök
Vi har en 4-åring som gick med i knattegrottan. Det var perfekt för honom. De besökte mynningsgrottan och hittade en skatt. Övriga familjen fikade på Brukets Café under tiden.
Senare fick Pappa gå på Grottäventyr och han var alldeles geggig och jätteglad efter 3 timmar i underjorden.
(2007-08-22)

kyligt
Klart sevärt men något kort äventyr för att stå över en timme i kö.
(2006-10-06)

lummelunda ok
en trevlig guidning även mindre barn tyckte de va spännande
(2006-08-16)

wow!!
Ett litet äventyr i berget.Lika spännande för barn och vuxna. Små barn kan nog tycka att det är läskigt eftersom det är ganska mörkt där nere. Ta med en extra tröja!
Toppen
(2006-08-09)

Spännande=)
Barnen tyckte att det va spännande å lite läskigt att gå där... men de gillade stället... va lite kallt där så man fick ta på sig lite extra kläder.
Ett ställe som kan rekomenderas helt klart=))
(2006-06-28)

Hel okej!
Vi tycker att det är värt ett besök, spännande och intressant, men inte så kul för yngre barn. Tänk på att ta med varma kläder då det är ca +8 i grottorna.
(2006-06-15)

Spännande!
Ett roligt äventyr för både barn och vuxna. Det är lätt att ta sig dit med buss från Visby om man inte har egen bil. Perfekt att svalka sig lite i sommarhettan som oftast råder på Gotland.
(2006-06-14)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


O            K       
C Y    H    56    KNB
TX9   HRG    5       
  Y    T     I    RM2
  3         G3C      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se