Betyg och kommentarer: Minivärlden Ljungby
Annons
Betyg och kommentarer

Minivärlden Ljungby

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Minivärlden Ljungby.

» Antal inlägg: 17 st
För tågintresserade
Vi besökte minivärlden och var sysselsatta i 1 timmes tid. Barnen tyckte att det var sådär kul. De var nog inte tillräckligt intresserade, men hittade ändå ett par aktiviteter att roa sig med. Stor plus för mycket personal på plats som gärna visade och berättade.
(2019-09-03)

Tåg och mycket pyssel
En värld fylld av tåg, pyssel och robot. En uppbyggd värld fylld med tåg. Där du även får möjligt att manövrera tågen själv. Ett härligt ställe där barnen kan leka och utforska. Många pysselstationen, måla gubbar, teckningar, köra robot och mycket mer.
(2019-09-02)

Modelltåg för stora och små
Trevlig personal och väl gjorda landskap där modelltåg körde omkring, lika fascinerande för både gammal som ung.
(2019-08-13)

Upplevelse bland miniatyrer
Man möts av en trevlig personal och en helt fantastisk värld finns innanför dörrarna. För barn finns den en och en annan knapp att trycka på och några aktiviter att göra. För oss vuxna hittar man något nytt och kul i miniatyrvärlden ju längre man tittar.
(2019-08-06)

Tåg och robotar - Gammal och ny teknik
En spännande värld av tågbanor, tåghistoria och det nya med robot som styrs via ipad. Det är en spännande värld att se in i men även att måla egna saker och prova på. Det är under uppbyggnad så det kommer säkert att bli bättre längre fram i tiden
(2019-07-20)

Minivärlden
Väldigt fint uppbyggda minimiljöer. Kul att kunna trycka på små knappar och att det händer något i minimiljön. Barnen tyckte det var kul att köra tåg.
(2019-07-09)

Tågtastisk upplevelse
En häpnadsväckande byggnation av modelltåg med flera olika sidoaktiviteter mest riktat till yngre barn och tågentusiaster. Utmana familjen i de enklare tävlingarna som finns eller delta i tipsrundan och på så sätt lär dig mer om historien bakom minivärlden. Räkna med ett besök på upp till tre timmar om ni vill hinna med allt.
(2019-07-08)

Tågtastisk upplevelse
En häpnadsväckande byggnation av modelltåg med flera olika sidoaktiviteter mest riktat till yngre barn och tågentusiaster. Utmana familjen i de enklare tävlingarna som finns eller delta i tipsrundan och på så sätt lär dig mer om historien bakom minivärlden. Räkna med ett besök på upp till tre timmar om ni vill hinna med allt.
(2019-07-08)

Minivärlden i Ljungby
Trevligt ställe med bra personal. Mina barn är 10 och 11 år och de tyckte det var intressant. Fanns även så man kunde pyssla och fika.
(2019-01-03)

Minivärlden Ljungby
Mormor åkte med barnen, 11 & 8 år gamla. Det fanns en stor avdelning som inte var färdigbyggd. Någon avdelning kunde man pyssla på, någon kunde man titta på modelltåg och köra tågen med en knapp. Mycket historia som kanske mest passar äldre ungdomar/vuxna med tågintresse och dess historia.
(2018-10-12)

En dag på Minivärlden
Fantastiskt ställe för den som är intresserad av modelljärnvägar. Passar de lite äldre barnen. Mycket trevlig personal.
(2018-08-11)

Väldigt häftiga och välgjorda miniatyrlandskap. Väldigt kompetent o engagerad personal. Mycket att titta på men vår 6åring tyckte att det skulle vara roligt om det fanns mer man kunde prova på. Men vår 2åring tyckte det var jätteroligt att titta på tågen som körde.
Helt okej och spendera nån timme på en regnig f.m.
(2018-08-03)

Litet men intressant för tågintresserade
Litet med mycket testa på. Passar bäst äldre barn.
(2017-08-28)

Minivärlden, Ljungby
Fantastiskt trevlig personal som gärna berättar om utställningen och hur den kommit till. Det var större än jag hade förväntat mig. Många olika tågbanor och minivärldar som t.ex. tennsoldater och legobygge. Väldigt fint gjort. Engagerande tävlingsfrågor finns för de som är intresserade av det. Kan verkligen rekommendera ett besök om man inte har alltför långt att åka dit.
(2017-08-22)

Större än namnet antyder!
Minivärlden känns inte så mini. Ett stort välgjort minilandskap med spännade tunnlar, mycket att upptäcka. Sedan andra mindre miljöer där man kan provköra själv. Vi fick även se två landskap de höll på att bygga upp.
(2017-08-13)

Minivärlden i Ljungby
Är dina barn intresserade av tåg är detta ett bra utflyktsmål. Titta och testa att köra Märklin-tåg. Gör en modell av ett träd till kommande utställning. Se hur det såg ut i tågen förr. Roligt som ett avbrott från traditionella utflykter.
(2017-08-03)

Minivärld
Minivärlden ska du som älskar tåg och historia besöka. Personalen är engagerad och inga frågor är dumma för dem.
(2017-07-15)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


MWS         CMM      
B Q    C    O 3   9O5
9 T   JYP   1 P      
J W    T    4 M   O59
I63         E7B      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se