Namsskogan Familjepark
Annons

Namsskogan Familjepark

(1 omdömen)
Djurpark | Natur | Nöjespark | Övrigt

Favorit sparadSpara favorit

Namsskogan Familjepark

En familjepark som har en hel del spännande att erbjuda på sommaren, men även under vissa perioder på vintern!
Namsskogan familjepark är uppbyggd kring sjön Tronestjönna. Mitt i sjön står Tronestrollet som vaktar över sjön. Ta en tur runt sjön i en roddbåt, kanot eller ta ett dopp, helt enkelt!

Djurpark
Här kan du titta på rovdjur som tex grävling, Iller, utter varg och björn. Olika fåglar finns representerade, häribland fasan, struts och påfåglar. Övriga djur är vildsvin, hjort, älg och alpacka.

Aktiviteter för små och stora, vilda och lugna.
Parken bjuder på ett stort utbud av olika aktiviteter, här kan du prova på Nordens enda Alpinracer, en typ av berg-och-dalbana där du själv bestämmer farten.

Efter att i lugn och ro blivit halad upp till toppen av banan kommer en halsbrytande nerfart. Man kan åka själv eller två tillsammans, men för att få köra själv måste man fyllt 8 år. Är man under 8 så måste man ha någon med sig som fyllt 16 år.

Du kan också ta en tur upp i Töffingertornet, njut av utsiketn eller ta ett språng ut i linbanan, 30 meter hög och 300 meter lång.
Ett viktigt inslag i parken är hästarna, du kan ta en ridtur, låta barnen få en ponnytur eller ta hela familjen runt parken med häst och vagn. Du kan också ta en cykeltur på en BMX-cykel, hjälmar och cyklar kan du låna vid ingången.

Andra småvilda aktiviteter är härliga runda krock- och bumpvänliga båtar, bungee Trampolin och guldgrävning. För de minsta barnen finns små, motordrivna grävmaskiner och en traktorbana där de själv får ta sig runt på en häftig miniatyrtraktor. Här finns även ett minizoo med klappvänliga dvärggetter och kaniner, brödsugna ankor och höns, och så minigrisar förståss.

Konst och hantverk
Under Juli månad kan du träffa konsthantverkare och se när de arbetar med sina olika material, glas, keramik och järnsmide. De håller till i glashyttan, keramikverstaden och smedjan. I galleriet som ligger i anslutning till parken kan du avnjuta konst i olika former.

Mat och servering
I Fjällstugan som ligger intill sjön, serveras pizza, wraps, bakad potatis och hamburgermenyer. I parkkaféen serveras ”dagens”, smörgåsar, pizza och hamburgare. Vill du själv ha med mat så finns det grillplatser på flera ställen i parken, enkelt, billigt och gott! Har du glömt det som behövs för att grilla så finns det att köpa i kiosken.

Hitta
Trones
Norge

Med bil från till Namsskogan Familjepark är det ca 1 km (15 h 50 min).

Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

Namsskogans familjepark i Trones ligger alldeles intill E6 norr om Grong och söder om Grane. Tar du tåget är närmsta avstigningsstation Lassesmoen station.

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Namsskogan Familjepark. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till

Snittbetyg

Namsskogan Familjepark har snittbetyg 9 av 10.
Betyget baseras på en recension från 1 familj. Alla recensioner »

Passar för barn i åldern

0-1 år
8-9 år
2-3 år
10-11 år
4-5 år
12-13 år
6-7 år
14-15 år

Prisvärt familjenöje!
Har precis kommit hem efter en dag på Namskogans familiepark.795 kr för en hel familj oavsett antal barn och då ingår nästan alla aktiviteter...
Läs mer »
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


886         JWU      
K      J      G   QAS
R7P   34G     4      
5 6    8      D   CWL
7I8           C      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se