Ögruppen Les Saintes
Annons

Ögruppen Les Saintes

(0 omdömen)
Natur

Favorit sparadSpara favorit

Ögruppen Les Saintes

På svenska betyder Les Saintes ”helgonöarna”. Det är flera öar, och det är den största av dem man brukar besöka. Det tar bara 30 minuter att ta sig hit med båt från sydspetsen av huvudön Basse-Terre. Man kommer in till en liten hamn med fina, färgglada, typiskt karibiska hus. Det är trevligt att gå en sväng på shoppinggatan och upp i kvarteren längs gränderna. Är ditt barn stort nog att sitta bakom dig på en vespa, då kan ni hyra en sådan. Det känns mycket tryggt att köra vespa på Les Saintes eftersom det inte finns biltrafik här. Här går man, cyklar eller åker vespa. Vesporna är nya och bra, och hjälmar är obligatoriska. På en dagsutflykt hinner man med vespa se hela ön, och kan även komma upp till Fort Napoleon där man kan lära sig om Guadeloupes historia. Snorklingen är bra även här kring Les Saintes, så passa på att snorkla med barnen! Barnsemesters bästa strandtips för barnfamiljer är Plage de Pompierre. En lugn vik med klart vatten, fin strand och det är lätt att hitta skugga under palmerna och träden.

Hitta
Les Saintes
Guadeloupe
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Ögruppen Les Saintes. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Ögruppen Les Saintes har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


 5          SIU      
21     J    U     T5L
 2    NPI   KIT      
 U     5    7 S   4RA
F1Q         9NM      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se