Ögruppen Petit-Terre
Annons

Ögruppen Petit-Terre

(0 omdömen)
Natur | Naturreservat

Favorit sparadSpara favorit

Ögruppen Petit-TerreÖgruppen Petit-TerreÖgruppen Petit-Terre

Ögrupp som är ett naturreservat. När man åker ut till Petit-Terre kan man ha tur att se både delfiner och valar, särskilt under mars-april är chansen mycket stor. Försök boka in utflykten med den stora katamaranen på 80 tum, det är en fantastisk upplevelse att åka med den. När vädret är lugnt kan man till och med få ligga och njuta på nätet mellan katamaranens pontoner. När man kommer fram till ön körs man fram till stranden i små gummibåtar. En spännande upplevelse på ön är att se leguanerna. Det finns många leguaner just här, faktiskt 1/3 av världsbeståndet. Leguanerna ser lite dinosaurieaktiga ut (spännande för dinosaurieförtjusta barn), men bli inte oroliga. Leguaner är snälla - och faktiskt rädda för dig. De finns även stora roliga landkräftor på ön Petit-Terre. Titta noga efter kräftorna när ni promenerar på ön så ser ni dem efter en stund. Stränderna på Petit-Terre är inte så kritvita och fantastiskt rena från sjögräs som på en del andra öar. Här finns sjögräs längs brynet och ute i vattnet är det lite småsten och koraller.

Hitta
Petit-Terre
Guadeloupe
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Besökare tycker till
Ögruppen Petit-Terre har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


7           E1O      
T 2    J    N     1CC
QJB   7AT   JWN      
  T    T    J T   GTT
  3         IYD      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se