Annons
Betyg och kommentarer

Paradiset Bad - Spa - Wellness

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Paradiset Bad - Spa - Wellness.

 » Antal inlägg: 10 st
Bra med rutschkanor även för yngre!
Toppenbra för yngre barn!
(2019-02-07)

Bra och överskådligt
Här hade vi roligt, bra priser och fastän det var utspridda pooler så hade man bra koll. De mellanstora bottnade nästan överallt.
(2016-01-08)

Underbart
Kanonbra bad med hyfsat café, hopptorn, bra möjligheter att ta med barnvagn in och medhavd mat, riktig motionsbassäng, härlig småbarnsavdelning och superbra rutchkanor med skonsam landning och köer som inte ens i högsässong blir för långa. Tips: badet kräver att blöjbarn har blöjbadbyxor så köp gärna med det. Det kan vara svårt att få skåp om man inte är i god tid värsta dagarna. Hänglås behövs till skåpen! Det finns också en härlig vuxenavdelning med olika bastuvarianter, garanterat barnfritt. En höjdare är också att simma ut till utebadet - även när det är kyligt ute!
(2008-12-06)

Bästa badet hittills
Vi var där förra sommaren i två hela dagar och barnen (3,6 och 9 år) pratar om det fortfarande. Ett underbart bad som passade alla våra barn och vi vuxna tyckte det var bäst hittills. Har varit på många äventyrsbad men inget slår detta!
(2008-11-21)

Toppen!
De3tta är ett bad med klass. jag har nog besökt det 10gånger och hela högen är lika nöjd varje gång. Åk och se själv =)
(2008-03-09)

Toppen
Jättefin babypool. Roligaste rutschkanan var den med stora badringar man sitter på. Det är väldigt varmt och skönt inne i badhuset. Roligt också med utebassängen. Mittersta delen är väldigt grund med bubbel. Där kan man ligga och sola (på sommaren). Helskönt.
(2007-01-26)

Åka kana
Vi åker dit 1-2 ggr per år. Kanske mest för att det inte finns nåt närmare Sundsvall. Nya kanan är klart roligast. De gamla "attraktionerna" känns litet slitna och mesiga nu efter några år men barnen älskar fortfarande att åka dit och det kostar inte en förmögenhet. Inom några år får vi kanske ett eget äventyrsbad i Sundsvall så vi kan leka och plaska oftare.
(2007-01-23)

Gör själ för namnet.
Paradisbadet gör verkligen själ för sitt namn för det är paradiset för barnen men även för oss vuxna. Där kan man umgås och ha roligt tillsammans. Häftiga rutschkanor och annorlunda med utebassängen och vattenströmmarna.
Kul med den nya kanan med ringarna som man sitter på.
(2006-07-19)

Roligt för hela familjen
Efter en dag på Paradisbadet har man verkligen fått utlopp för sin längtan efter bad och lek. Här finns allt. Vanlig simbassäng, barnplask för de yngsta. Flera varianter av vattenrutschbanor och även en utebassäng som man dessutom kan simma ut i mitt i vintern. Det är helt enkelt jätteskoj !!
(2006-06-16)

paradisbadet
Fint bad.Roligt med fler alternativa åksaker.Lilla plasklandskapet är trevligt för de små.roligt för alla åldrar.Vattenlandskapet är ljust och relativt lått att överblicka.Simbassängen är av lite äldre modell.Krångligt med egna lås till klädskåpet.
(2006-06-14)

Lämna en recension

Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!


Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


3H5         57N      
I X    C    7     KSG
E 1   I56   5W9      
5 T    8      M   8F9
O3G         DDM      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Populära erbjudanden
Gratis Fun Slush till barnen!
Fri saft hela dagen + en gratis sandmålning till familjens barn
Fri entré för 2 barn per betalande vuxen på Söderhällgården
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Kattegatcentret
Danmark
Navet
Västergötland
Lekoseum
Skåne
Fler tips
Annons
Artikeltips
Körtider, planeringstips och listor.
Packningstips och checklistor
Hur lång flygresa? När åka var? All Inclusive?
Artikeltips
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se