Annons
Betyg och kommentarer

Pite Havsbad

6.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Pite Havsbad.

» Antal inlägg: 20 st
Toppenställe
Finns nått för alla åldrar
(2017-02-07)

super kul:)
Jätte kul att bada:)
(2013-12-09)

Toppen!
Har varit där några gånger senaste åren med en inte allt för positiv inställning, men de senaste gångerna har varit kanon! De har nämligen höjt temperaturen i både poolvattnet och i anläggningen. Nu kunde även jag bada på fler ställen än i bubbelpoolen.
(2013-10-22)

Nja
Badet är stort och fint med många rutschkanor. Men det är kallt både i vattnet och luften. Barnen var blå om läpparna inom 10 minuter. Rummen är dyra. Restaurangen bjuder på "show" varje kväll och är högljudd och stökig. Tar länge innan man får maten för att det är stort och fullsatt, innan dess gråter barnen för att fulla gubbar snubblar över deras stolar. Vi kanske återkommer på sommaren med egen husvagn, då det är varmare och vi slipper äta och bo på hotellet.
(2012-11-27)

Härligt, men kallt!!!
Har varit två år i rad på allhelgonahelgen med hela familjen. Alla i familjen har roligt- många olika rutchkanor... Passar bättre nu när barnen har blivit bättre simmare, eftersom det är ganska djupt i de flesta bassängerna. Det har blivit mysigare nu när de byggt om lite, samt att de installerat en "strand" med solstolar, starkt dagsljus (55 min motsvarar ca 30 min i solen) och väggen täckt med fotobild från en exotisk strand. Kostar 40 kr för 55 minuter.
På minussidan ligger det oerhört kalla vattnet!!! Samt att det inte finns någonstans där man får äta medhavd matsäck.
(2008-11-08)

Helt ok.
Medel roligt och trevligt äventyrsbad. Lite stelt inrett och ingen mys faktor direkt. Minus är utbudet för mindre barn. Plus för dom stora. Lite väl dyrt inträde dock....
(2007-08-05)

Nja...
Helt okej, men inget som jag skulle vilja gör ofta precis... Ingen bra servis och fanns det någon badvakt?
(2007-07-25)

Sådär....
Jag tycker absolut inte att det är värt pengarna, men mina döttrar som är 8 och 11 år älskade det här stället! Själv hade jag lika gärna kunnat åka till Badpalatset i Lerum... Närmare för oss som bor i Gbg. :-)
(2007-02-05)

OjOJ!
Badvakter som inte bryr sig om bus i kanor etc.. Hopplöst! Skärpning på matfronten också!
(2006-11-18)

Busbra bad!
Jättekul tyckte sonen snart 6 år & åkte allt utom "tratten". Kaxig som han blivit av att lärt sig simma, ville han åka allt själv. Jättekul!
(2006-10-30)

Överreklamerat
Det som barnen (11, 9 och 2x6 år) kommer ihåg och hade ut mest av var den stora lekplatsen med torn, rutschbanor och hängbroar.
Tivolit som var där var oattraktivt, dyrt och lockade inte alls.
Affären på området hade ruskiga överpriser. Jag förstår att dom vill tjäna så mycket pengar som möjligt under den tid dom har öppet, men någorlunda vettiga priser kan man väl ändå kräva? Ett tips: glöm inte kaffefilter och kaffe hemma om ni skall åka dit!
Boendet var hyfsat. Vi hyrde en bungalow. Eftersom vi är 6 personer i familjen så var ju alla andra boendealternativ för små. Lite synd.
Städningen/kontrollen av föregående gäster var under all kritik. Fullt med hår i golvbrunnen, trasiga möbler och allmänt smutsigt.
Stranden var helt OK. Barnvänlig och gott om plats.
(2006-10-06)

Lite av en besvikelse
Ja, faktiskt blev det lite av en besvikelse! Stranden, visserligen fin, mjuk sand men den innehöll mycket annat också. Fimpar, flaskor, påsar, burkar, papper osv osv. Lite städning vore inte dumt. Och sen blev vi lite "anti" på alla dessa attraktioner, typ tivoli, gocart, dinosarieland, hoppborg, pool som, i vårt tycke, kostade alldeles för mycket.Vi betalar vi nog hellre lite mera för husvagnsplatsen och så ingår allt istället. Å andra sidan kanske orättvist för de utan barn.
Barnen, 7 och 11, var nog nöjdast i alla fall och det är väl i och för sig viktigt.
(2006-08-08)

Vårat badställe !
Vi åker alltid hit under skol-loven och annars också när vi är lediga. Våra 6 barn i åldrarna 4-14 år tycker om stället De vill ofta åka till Pite och bada och åka ruschkana.
(2006-07-20)

Mycket nöjd!
Aktiviteter för alla väder. Härligt lång sandstrand och långgrunt som passar alla åldrar. Familjekväll på hotellet med tacobuffé och uppträdande av Mora träsk. Andra aktiviteter att roa sig med är bio, tivoli, gokart och lekland. Stugan var lite liten och inomhusbadet dyrt om man är många men vi är mycket nöjda men vår semester.
Vi återvänder gärna om något år.
Tips! handla maten inne i Piteå för det var hemskt dyrt i affären på campingen. Bra om man vill köpa en glass eller om man har glömt något.
(2006-07-19)

bra ställe/usla matställen
Bodde en långhelg på Pite havsbad. Stället är härligt, med mångsidiga möjligheter till aktiviteter för barn i alla åldrar. Badanläggningen är häftig, och priset ok. Barnen stortrivdes i badet. Det sämsta var maten. Urvalet var minimalt, och servicen fungerade mycket långsamt.
(2006-07-10)

Mkt bra
Har varit där över en helg, sovit på hotellet och badat. Mkt barnvänligt, utomhus finns en stor lekpark för olika åldrar samt ett havsbad.
(2006-06-15)

Perfekt
Fantastisk anläggning med bad för hela familjen.
(2006-06-14)

Bra/Dåligt
Har varit där ett flertal ggr. Jätte kul ruschbanor,rent och fint.

Det negativa har varit badvakter som inte säger till slams och trams i ruschbanorna.. Inte kul!!
(2006-06-13)

Vi älskar att vara här!
Har tre barn som är mellan 6-15 år och ALLA älskar att vara här.
Det finns ett badpalats liknande Gustavsvik som man kan bada i då det är sämre väder, ett utomhusbad med rutschkanor, barnbassänger m.m samt en underbar sandstrand. Sanden är lika fin och mjuk som utomlands.

Det finns en STOR spelhall, ny minigolfbana, långgolf, en gigantisk lekplats.

Varje morgon kan man köpa nybakat bröd - billigt i affären som har det mesta till humana priser.

Ett minitivoli finns också med ca 7 attraktioner samt möjlighet att köpa popcorn och sockervadd.

Vid campingens infart finns en gocartbana samt BMX bana.

Är man filmtresserad så finns det AQUA (norrlands Cosmonova), där visas allt från barn/ungdomsfilmer samt dokumentärer om t ex delfiner, 3d filmer m.m

Det finns flera boende alternativ - stuga (olika stora), bungalows, hotell, lägenheter samt husvagn, det finns även möjlighet att tälta naturligtvis.

Det finns även en gästhamn för båtarna. Vid hamnen så finns det bastustugor med badtunnor utanför.

Det finns en del småaffärer som är mysiga att strosa i på kvällen. Stor glassbar. 3 resturanger + pub.

Campingen erbjuder familjeshower (bl a Mora träsk ), "wallmansshower", danskvällar, grillkvällar.

Havsbadet ligger ca 1,5 mil utanför PITEÅ.

I Piteå finns det shopping, på lördagar en gigantisk loppis i badhusparken.

Hela familjen älskar att bo på havsbadet, vi får alla möjligheter att rå om varandra.

Vi kan "lyxa" oss utan att bli helt bankrutt =)).

Min familj har 5 medlemar - jag och min make samt två grabbar som är 13, 15 år samt vår dotter som är 6 år.(2006-06-13)

Mycket olika aktiviteter
På Pite Havsbad kan barnen roa sig i några dagar då de finns mycket att tillgå med både ett lekland, vattenrutchkanor i badet samt minigolf och ett litet minitivoli. Strax utanför anläggningen ligger en go-cart bana för lite större barn. Det är även nära in till Piteå stad som är väldigt mysig under sommaren. På havsbadet finns även AquaNova där de visar filmer i 3D och annat kul + att de har en KANONFIN camping med många servicebyggnader.
(2006-02-13)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


T7L         K6F      
H      4    D 7   26Q
4OS   PPH   JKJ      
J 1    B      6   T3H
T4B         TF7      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se