Playmobil Funpark Zirndorf
Annons

Playmobil Funpark Zirndorf

(12 omdömen)
Temapark

Favorit sparadSpara favorit

Playmobil Funpark ZirndorfPlaymobil Funpark ZirndorfPlaymobil Funpark Zirndorf

Stor välskött familjepark med temat Playmobil.

I Zirndorf i Bayern ligger Playmobils stora familjepark. Ett himmelrike för ungar som älskar Playmobils gubbar och djur!

Riddarborgen Man kan gå in i en stor riddarborg med Playmobilfigurer (kung, drottning och soldater). Barnen kan klättra uppför borgens väggar på repstegar eller klätterväggar. När barnen ska ta sig ner genom borgens torn klättrar de på kättingar lagda som ett nät, spännande - nästan som om det vore en fängelsehåla.

Piratskeppet I en damm finns ett sjörövarskepp som barn och föräldrar får gå ombord på. Till en liten ö i dammen kan man komma med hjälp av flottar som man drar fram med rep.

Kanalen Parken har en stor "kanal" där Playmobilfartyg seglar och barnen står intill och hjälper fartygen att komma framåt. En del barn kan leka här i timmar. Mycket populärt!

Snäckorna Tänk dig stora snäckskal, som sådana man kan hitta vita pärlor i, fast cirka 2 x 2 meter och fyllda med vatten. Det övre snäckskalslocket står lite på glänt och in där emellan ska barnen sträcka sina små armar och försöka hitta "pärlorna" (små plastfigurer). Ovanlig lekstation och skojig!

Stallet I ett låtsasstall står en liten kossa och en liten häst av hårdplast. De har svansar och hästen har en riktig man, lång ch fin. Kossan kan barnen mjölka (vatten) i små hinkar. Det finns även borstar att rykta med och att borsta svans och man med.

Minigolfbanan Uppe på huvudbyggnadens tak finns en riktigt fin minigolfbana. Inte en vanlig med raka hål och besvärliga träsargar, nej den här har mjuka former, bunkrar och verklighetstroget gräs. Be personalen visa var minigolfbanan finns, för det är lite krångligt att se ingången till den.

Inomhuslek Vid entrén finns ett gigantiskt glashus med massor av roliga lekstationer för barn. Dels finns en avdelning för spralliga lekar, med rutschkanor, klätterställningar och liknande, och dels finns en stor avdelning med massor av Playmobilfigurer! Det finns bord med stora dockskåp, hästgårdar, bondgårdar, dinosaurievärldar, riddarborgar, tågbanor med radiostyrda Playmobiltåg, djur och mycket mer.

Vid varmt väder Det finns en vattenlekplats där barnen kan springa genom vattenstrilar, plaska i grunda vattenpussar och leka andra vattenlekar. Är det för hett kan barnen leka inne i det stora glashuset, där har de aircondition.

Bra att veta: Playmobil Funpark är allra roligast för barn cirka 2-9 år. Det finns inga karuseller, utan här är det lek som gäller! När det är dåligt väder kan man leka i stora glashuset där det finns många roliga lekstationer med Playmobilfigurer.

Kul att se: Missa inte toaletterna en trappa ner i huvudbyggnaden. Jättetjusiga och påkostade. Dessutom med låga minitoaletter till barnen!

Tips! Undvik helgerna. Kan ni pricka in en vardag, gärna redan när de öppnar på förmiddagen, då får ni en riktigt trevlig dag. Ta med badkläder, handduk samt extrakläder (det finns många lekstationer med vatten). Bredvid parken ligger Playmobils eget hotell med färgglada familjerum där det finns barnsängar, babyresesängar, micro och allt man kan behöva.

Hitta
Zirndorf
Tyskland

Med bil från till Playmobil Funpark Zirndorf är det ca 1 km (12 h 58 min).

Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

Motorväg A 9 Berlin - München, vid korsningen Nürnberg/Feucht i riktning Nürnberg (motorväg A73), avfart Großhabersdorf/Zirndorf.

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Besökare tycker till

Snittbetyg

Playmobil Funpark Zirndorf har snittbetyg 9.5 av 10.
Betyget baseras på recensioner från 12 familjer. Alla recensioner »

Passar för barn i åldern

0-1 år
8-9 år
2-3 år
10-11 år
4-5 år
12-13 år
6-7 år
14-15 år

Min sons favoritställe
Senaste tre åren har vi besökt Playmobil Fun Park och vår snart sjuårige son älskar den mer och mer. Stannar där i 2 dagar eftersom det kän...
Läs mer »
Fantastiskt ställe som var otroligt roligt
Mycket välskött och sätter fantasin i första rummet med massor av roliga ställen att upptäcka för barn mellan 2-10 år. Maten var okej och...
Läs mer »
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


GXI         J5J      
  6    S    T     UBT
  S   STW   OOH      
  C    Q    8 N   6H2
  9         LLP      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se