Betyg och kommentarer: Playmobil Funpark Zirndorf
Annons
Betyg och kommentarer

Playmobil Funpark Zirndorf

9.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Playmobil Funpark Zirndorf.

» Antal inlägg: 12 st
Min sons favoritställe
Senaste tre åren har vi besökt Playmobil Fun Park och vår snart sjuårige son älskar den mer och mer. Stannar där i 2 dagar eftersom det känns att en dag räcker inte. Mycket bra priser på deras produkter i shopen om man jämför med priserna i Sverige. Gott om restauranger och köerna är inte långa. Och till skillnad från Legoland som är mer en tivoli detta är en riktig lekpark.
(2018-02-25)

Fantastiskt ställe som var otroligt roligt
Mycket välskött och sätter fantasin i första rummet med massor av roliga ställen att upptäcka för barn mellan 2-10 år.
Maten var okej och barnen fick en leksak+ en mugg med 3d bild när dom åt barn meny.
Om det är dåligt väder kan man vara inne och leka med Playmobil leksaker och klättra i den jättestora djungel klätterställningen som finns inomhus.
Men är vädret fint glöm inte badkläder då det är mycket vatten lek utomhus.
Vi var så nöjda att vi planerar att åka dit nästa år igen.
Vi bodde på hotellet och det kan vi rekommendera varmt även frukosten var värt priset.
(2013-07-05)

Himmelriket för yngre barn
Playmobil funpark måste vara så nära himmelriket man kan komma för barn. Perfekt för barn 3-8 år. Vi var där i två dagar, och tyckte det var perfekt för att barnen skulle kunna ta sin tid och leka så länge de ville på varje lekplats.
Playmobil lägenhetshotel har bara 28 rum, så tänk på att boka i god tid om ni önskar övernatta. Det heter lägenhetshotel, men det finns inget fullt kök, bara micro och kylskåp. Talrikar, glas, bestick kan hyras.
Biergarten på kvällen består av en restaurang avdelning och en mer traditionell biergarten del. Restaurangen, där du får gratis dricka och liten playmobil figur till barnen, var utbokad och många väntade över 30 min på att beställa den kvällen vi var där. Traditionella biergarten har inte lika bra barn meny, men då kunde vi sitta jämte lektältet, där barnen kunde leka med playmobil leksaker medan vi åt och drack upp vår öl i lugn och ro.
Har man inte bil så kan man ta sig till Playmobil funpark från Nuernberg med tåg, S4 till Anwanden och där byta till buss som stannar vid Playmobil funpark. Tidtabell finns på Playmobil funparks hemsida.
(2013-06-12)

Fint och välskött
Besökte Playmobil Fun Park i juni 2010. Våra barn var 8 och knappt 10 och hade väldigt roligt. Parken är väldigt fin och de har verkligen tänkt på barnen och att det både finns stora och små barn. De hade till exempel gjort i ordning vattenrännor som var lägre till barn under 3 år. Det fanns solskydd ovanför lekställena. Mycket vatten var också perfekt en varm sommardag.
Tycker att det är en park som definitivt inte bara tilltalar barn i 3-4-årsåldern utan även större barn. Vår tioåring hade hjärtligt kul och det fanns relativt gott om barn i hans ålder också. Jag skulle säga att parken passar för alla barn som gillar lekplatser för hela parken är på sätt och vis som en enda stor lekplats.
(2010-07-12)

Massor av kul för mindre barn!
Vi var där i somras och det var toppen. Rent och fint. Inga köer och massor av kul för vår 3 åring.
(2009-08-03)

Väl värt ett besök!
Åkte till Playmobil Funpark för två somrar sen, på enträgen begäran av en av våra söner som då var nio år gammal. Han har alltid varit ett riktigt Playmobil-fan och hade en dröm om att åka dit. Nackdelen är att det ligger väääääldigt långt ner i Tyskland om det är temaparken som är själva målet med resan. Däremot är det en väldigt bra mellanlandning om man är på väg längre ner söderut i Europa. Hur som helst, det är helt klart värt ett besök!!! Hela familjen uppskattade besöket där... fräscht, välskött, roligt och prisvärt! Och om barnen gillar Playmobil är det ett måste!!! Var beredd att lägga en heldag där....
(2009-02-10)

Billigt , och roligt för små barn.
När man är van vid svenska ställen som kostar ett par hundra tappar man hakan när en sån här fin park kostar under en hundralapp. Åk dit!
(2008-08-12)

Klockrent
Vi har varit där två gånger med våra killar som är 3 och 5 år gamla. Hela familjen gillar parken otroligt mycket och rekommenderar att man stannar minst en heldag. Otroligt mycket att göra för barnen. Allt är rent och fräscht och hotellet är kanonfint. Ligger perfekt för en paus när man bilar ner mot södra Europa. Vi kommer garanterat att åka dit igen.
(2008-01-18)

Playmobil
Våra barn är 3 och 5 år de tyckte att detta var det bästa som hänt dem, även vi föräldar gilla det. Hotellet var kanaon bra
(2007-10-19)

Besök rekommenderas
Var skeptiskt till ännu en temapark men blev positivt överraskad. Parken ger möjlighet för både små och stora att vara aktiva så väl inne som utomhus. Kan dock bli ganska trångt inne om det regnar. Lekparker, vattenlek, sandlåda med vatten, riddarborg och massor av playmobil-saker står till ert förfogande. Glöm inte vagnen för de yngre då det kan vara långt mellan lekområdena. Välorganiserat, rent och en godkänd cafeteria.
(2007-02-19)

Oooh, fantastiskt
Jag är inget Playmobil-fan - och inte heller någon i familjen - men den här parken imponerade!
Rent, fint, roliga saker för alla åldrar. Sonen var vid besöket 2,5 år och allt var fascinerande. Piratskeppet och slottet (där man kunde sitta på tronen och vara lite kung) var roligt. Allra bäst var den gigantiska sandlådan där sonen kunde leka med grävmaskiner och kladda med vatten. Det var ett gråtande barn vi till slut fick bära därifrån.
Mycket att göra, önskar vi hade haft mer tid.
(2006-08-14)

Playmobil
Ett eldorado för barn (och vuxna) som har spring i benen efter en dag på Autobahn! Detta är en riktig lekpark där barn och vuxna själva aktiverar sig. I skepnad av riddarborgar och piratskepp m.m. finns många möjligheter att klättra och springa runt i "hemliga" gångar. Inomhus finns massor av playmobil att leka med. Hyfsade priser, enkel men bra cafeteria och så räcker det med en halvdag. Var där 2004 men skall återvända i sommar, på enträgen begäran från min nu sjuårige son!
(2006-06-07)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


6S2         5G2      
S K    R    4 2   TJG
L N   HTB   5TN      
Q 7    2    L 7   RWG
M8B         LJ9      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se