Betyg och kommentarer: Serena - Äventyr för hela familjen
Annons
Betyg och kommentarer

Serena - Äventyr för hela familjen

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Serena - Äventyr för hela familjen.

» Antal inlägg: 7 st
Härligt äventyrsbad som passar både stora och små
Vi har varit på Serena nu i juli 2010. Det var en mycket bra anläggning som passade både 8 åring, 10 åring och oss föräldrar. Vi kunde välja att vara i utomhusdelen eller inomhusdelen. Skönt om vädret är lite växlande. Poolerna var mycket varma. Vi skulle gärna åka dit igen! Ett tips är att ta med sig egen matsäck. Utbudet av mat var inte så stort, typ Sibylla kiosker med en dagens buffet också. Familjeentré 2+2 kostade 88 Euro.
(2010-08-02)

Stort och fartfyllt!
Jättestort, även jämfört med Lalandia :) Här skulle man kunna spendera ett par dagar lätt! Vår son var dock bara 2år och vågade inte åka så mycket, men hade skoj ändå.
(2009-08-01)

JIIIPPIIIII!!! Vilket ställe
Har aldrig haft så skoj som vi hade här, det finns massor att göra och inte minst för barnen. Man tillbringar en heldag där men kommer på att man missat massor. När det är fint väder så finns det även massor att göra ute.... Hela familjen bara längtar dit...
(2009-05-29)

mkt
mkt bra mkt bra
(2007-07-22)

vintertid
Vintertid (med utebassängerna stängda) så blir det kanske lite trist efter en tid. Senast (för kanske 5 år sedan) jag var där så var det nog lite slitet, det skulle ha mått bra av att målas om lite (lite rost här och där). Men poolerna och rutschbanorna var i bra skick. Serena har tidigare varit ett populärt mål för ryska turister och detdär med köteknik har inte varit deras starka sida (dvs. de har väldigt fort tagit sig framåt). Det finns flera bastun varav en gemensam ångbastu. Det finns också en lite kallpool (+5-8 grader?).

I mitt tycke ingen idé att ta icke simkunniga barn dit vintertid.

Sommartid med utebassängerna är det säkert bättre valuta för pengarna. Vintertid så kan man så klart åka slalom i "backen" bredvid på några hundra meter (längd, inte höjd).
(2007-01-22)

Utmanande
Rutschbanor i alla dess former och storlekar, fantastiskt roligt tyckte pappa! Barnen var dessvärre lite för små, 1+3 år, bör nog komma uppåt en 6 år för att kunna utnyttja det till fullo. Självklart fanns det ju även för det minsta, men det kanske inte riktigt motiverar entréavgiften. Om ett par år är vi nog där igen när pojkarna växt upp, så får pappa sällskap i rutschbanorna.
(2006-06-15)

Trevligt!
Vi var där för 2-3 år sedan när barnen var ca 9-14 år. Det var fräscht och trevligt och hade många trevliga bassänger, rutschkanor och strömmar både inne och ute. Vi var väldigt nöjda och åker kanske dit i sommar igen.
(2006-06-10)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


2B6         5        
  6    R    X F   P2Y
FJ3   2XR   479      
D      W      O   SL9
WRR           O      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se