Annons
Betyg och kommentarer

Skara Sommarland

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Skara Sommarland.

» Antal inlägg: 218 st
Nä...
Sviiiinkallt i vattnet, så gick knappt bada. (Vår 2-åring skakade och huttrade hela tiden i vattnet). Vattenlandet såg superkul ut däremot.
Oengagerad personal. Långa väntetider vid spel, inte pga mycket folk, utan personal som inte gjorde något. Mycket var slitet och nedgånget. Flera attraktioner var inställda.

Hade det gått att bada så skulle vi satt högre betyg! Vattenlandet är stället de satsat på, men resten av parken var ingen höjdare.
(2023-07-28)

Under all jävla kritik!
Dom utlovar att det alltid ska vara 25 grader i vattnet, när vi var där med vår 1 åring så var det inte ett enda barn som inte skakade tänder eller grät för att dom frös så mycket. Vattnet var svinkallt för oss vuxna med. Det förstörde vår vistelse då vår dotter bara huttrade, inte ville bada och blev blå om läpparna. Fruktansvärt besviken över att det nästan inte fanns några skötbord på toaletterna? Fick lägga dottern på en bänk bland folk för att byta FLERA gånger, dessutom så luktade dom toaletter som fanns fruktansvärt starkt av urin. Riktigt kasst och under all jävla kritik. Sen kan man ju tycka att det är ett skämt att det inte finns en mikrovågsugn i ett enda servicehus? Inte värt dom tusenlappar man spenderar.
(2023-07-21)

Fantastiskt!
Bland de bästa platser man kan semestra på med familjen. Allt på ett ställe, inga extra kostnader för åkband osv. Riktigt mysig camping. Allt är så genomtänkt. Det enda jag saknar är lite mer anpassat för lite yngre barn. Rekommenderar att åka gruvbanan (eller som vi kallat det sen jag var där som barn, ”grott-tåget”).
(2021-07-26)

Barnen älskade det
Karusellerna älskade dom. Passade bra för de yngre barnen men var lite dåligt för de äldre. Vattenlandet och motorlandet var super bra. Fanns nått för alla. Bra med matställen. Har barn med särskilda behov och det var väldigt förstående personal. Enda som drog ner 10an till en 9a var att de inte fanns nån karusell som föll 15åringen i smaken
(2019-10-29)

Lagom med kö
Vi besökte denna för några dagar sedan och det var inga många köer. Men en dag räcker inte.
(2019-08-20)

Vacker välskött och familjär park!
Välskött, trygg och vacker park med familjär känsla. Mycket att göra, bra planerad park, toppbetyg från oss med ett litet minus för kiosker och restauranger som borde varit fler samt definitivt högre personaltäthet i dem.
(2019-08-04)

Långa köer och slitet tivoli
Varm dag i juli med extremt långa köer till vattenattraktionerna och smutsigt på marken där man gick barfota. De vattenattraktioner vi hann med att testa var överlag väldigt roliga. Tivolit kändes slitet.
(2019-08-03)

För långa köer!
Köerna till rutschkanorna var orimligt långa. TROAT!
(2019-07-17)

Skara ett vattenparadis för alla
Jättemycket att hitta på. En dag räcker inte om man vil hinna med allt. Fin och välskött park med trevlig personal, dock lite mycket måsar som flyger runt. Skara Sommarland ër ett perfekt ställe för både små och stora. Rekommenderas
(2019-07-07)

Sommartrevligt äventyr
Sommartrevligt + äventyr för barn
(2019-06-07)

Vattenparadiset för barn i alla åldrar
Minstingen var bara 1 år och pojken var 3 år de älskade platsen och pojken vill varje År åka dit igen.
(2019-06-07)

Sommarlek i vattenlandskap
En aktiv dag med mycken aktivitet i vattenlandsksp
(2019-02-27)

Sommarlek i vattenlandskap
En aktiv dag med mycken aktivitet i vattenlandsksp
(2019-02-27)

Allt i ett!
Jag tyckte att det är perfekt när biljetten ger tillgång till allt i parken. Finns väldigt mycket att göra så en dag räcker inte till då det var högt tryck på en solig semesterdag. Rekommenderas att vara över 1 meter. Vattenrutchar 120. Kul för hela familjen men parken behöver verkligen rustas upp då mycket av attraktionerna var avstängda.
(2018-08-13)

Skara sommarland
Vi besökte parken på en av sommarens varmaste dagar, det medförde att det var mycket, människor som badade. däremot var inte köerna så långa till de attraktioner som låg utanför poolområdet. Parken upplevdes städad däremot kändes inte badvattnet fräscht, kan det bero på det höga besöksantalet denna sommar???
(2018-08-01)

En nöjespark för hela familjen
Skara sommarland passar faktiskt hela familjen. Finns något för både stora och små barn. Tivoli, klätterställningar, vattenpark med mera. Finns lite olika restauranger men också gott om plats för picknick i det fria. Hur mycket köer och väntetider oå de olika attraktionerna beror till stor del på vädret. Är det en varm och solig dag får man räkna med att armbåga sig fram i poolområdena. Här borde det nästan finnas ett maxantal på hur många människor som samtidigt får vistas i en och samma pool. Nästan lite läskigt att låta de mindre barnen bada trots att de fanns på armlängds avstånd. Förutom detta så en park väl värd att besökas och har man möjlighet så är två dagar att rekommendera då det finns mycket att se och testa.
(2018-07-22)

Toppen dag!
Trots ostadigt väder eller kanske just därför var dagen toppen. Inga köer och välorganiserad park!
(2018-04-10)

Toppendag
Vi besökte Skarasommarland igår, en rätt mulen men ändå hyfsat ok dag. Det var inga jätte köer i vattenlandet. Trots lite sämre väder gick det bra att båda eftersom man inte behövde stå i kö och frysa utan var mest i vattnet. Alla hade jätte roligt! Det enda som drog ner det något var priserna på glass, snacks, mat och dricka inne i parken. Mycket var oförskämt dyrt. Så nästa besök kommer vi ta med all mat för dagen. Men frågar vi barnen blir det 10/10 möjliga stjärnor!
(2017-07-27)

Slitet och smutsigt....
Självklart köigt och mycket folk en söndag i juli med sol och 25 hrader. Men, det gör inte att det är okej att vattnet känns nästan öckligt att gå i, att det ligger skräp, fimpar och tom dambindor lite här och där och att inte ett enda bord är avtorkat på en nästan tom lunchrestaurang vid 1430. Kring stugorns såg det ut som dagen efter överallt. Nej, hit åker vi INTE igen. Det finns bättre äventyrsbad och bättre nöjesparker.
(2017-07-23)

Toppenställe för hela familjen
Mycket prisvärt och roligt! Boka 2 dagar och camping.
(2017-07-02)

Härlig dag!!
Trots lite mulet väder så var det en mycket bra dag på Skara sommarland. Vädret gjorde att det inte var så långa köer till rutschbanorna och övriga attraktioner. Vi hade roligt, både 8-åringen och vi vuxna. En härlig dag!!
(2017-02-20)

Testfamilj.
Vi fick i uppdrag att besöka skara sommarland. Med oss hade vi vår son på 8 år och vår dotter på 4 månader.
Det blåste och var kallt vilket var tråkigt då vi var i vattenlandet. Långa köer till alla attraktioner och det fanns ingenstans jag kunde gå in och värma mig med min lilla 4 månaders som behövde ammas. Vi låg i gräset med handdukar som täcken. Sonen tyckte inte det var värt att stå i kö så länge och frysa så vattenlandet fick inget långt besök.
Karusellerna var sisådär men även där långa köer men det var värt att stå i kö iallafall. De riktade sig mer till yngre barn men 2-3 stycken fungerade även för 8-åringen och oss vuxna.
Maten var även den inte mycket mer än ok och en aning dyrt.
Hade säkert varit superkul och bra om nam åker dit då det inte är högsäsong och fint väder.
(2017-02-10)

Testfamiljsuppdrag
I mitten av augusti åkte vi till Skara sommarland som testfamilj. Vi hade tur med vädret och eftersom det inte var högsäsong, så var där ganska lagom med besökare. Vi hann med att prova det mesta i parken och där fanns något för de flesta åldrar. Höjdpunkten för de äldsta barnen var vattenlandet. Tivolit är mest för lite yngre barn, men hade även några små magkittlande attraktioner för de äldre. Vi åt en god tacobuffé, som visserligen var lite dyr, men de hade bra barnpriser. Även om de inte var så mycket folk och därmed inte så långa köer, så skulle vi helst ha tillbringat två dagar i parken för att hinna med allt utan att stressa. Fin och välskött park med trevlig personal. Rekommenderas!
(2016-08-22)

Vilken fullträff!
Vi åkte som test familj i slutet av Juli och vilken kanon dag vi fick. Bra väder, god mat och glass och fantastiska attraktioner! Ett helt otroligt pool område för alla åldrar.
Rekommenderar varmt Skara sommarland och vi kommer tillbaka =)
(2016-08-09)

Oj vad roligt vi hade!
Skara Sommarland var riktigt bra och passade våra tre ungar - Det fanns helt enkelt något för alla åldrar!

Jag tyckte inträdet var skäligt eftersom alla åk inne i parken därefter var gratis. Allra mest utbyte av parken får man nog om man kan simma och är någonstans mellan 120-140 cm lång. Omgivningen inne i parken var trevlig tyckte jag med sjöar och broar att knata på. Restaurangerna serverade mestadels junk-food men priserna var helt skäliga.
Den stora lekparken i mitten av parken var poppis hos våra två större grabbar.Skara Sommarland är en park som vi säkert kommer återvända till eftersom den har rätt mycket att ge för alla åldrar och inte ligger längre bort än 2 timmar från Nässjö.
(2015-05-18)

En toppendag
Vi hade en toppendag i början av juli som testfamilj. Vi hann med både att åka olika attraktioner och att vara i vattenlandet. Men för att känna att man hinner med allt i lugn och ro skulle vi rekommendera 2 dagar istället för en. Slutsumman är att Skara sommarland är ett toppenställe som vi rekommenderar barnfamiljer att åka till.
(2015-04-15)

Svårslaget!
Höjdpunkten på semestern är ett besök på favoritparken Skara Sommarland. Här finns allt man kan tänka sig från vattenattraktion till karuseller.
(2014-11-07)

Sådär, varken mer eller mindre...
Plussidan:
Bra & trevlig personal.
Häftig dykshow.
Utmanade vattenland för orädda barn & även bassänger för de minsta.
Kul med miniradiobilar.
Minussidan:
inga fungerande parkeringsautomater (så 20min kö bara för att lösa ut biljett.)
Ingen bastu, vi blev nerkylda efter badet & hade behövt få upp värmen snabbt.
Små toalettbås, passar en person om man önskar stänga dörren om sig (mycket trångt om man ska gå tillsammans med mindre barn).
(2014-10-22)

besviken
Vi lyckades välja två sanslöst varma dagar (hade varit varmt länge) så badlandet var överfullt. De populära attraktionerna hade köer på runt en timme eller mer. Fick oss att avstå en del av attraktionerna eller bara testa en gång för vi ville mer än köa. Bassängerna var överfulla, toaletter och duschutrymmen vid badlandet var tyvärr smutsiga pga det stora antalet besökare. Sonen (9år) tyckte bassängerna var ok men valde att inte åka så mycket pga köerna. vi tror badlandet kunde varit mycket roligare om det varit mindre folk. Tyvärr klarade många av restaurangerna inte heller av det stora antalet besökare, mat tog slut, det tog lång tid att få mat mm. Vi tyckte att många av karusellerna var anpassade för mindre barn och sonen ville inte åka om mer än en karusell, vilket han annars gärna gör. Gokarten hade över en timmes kö så det blev inte så många åk där heller. Vi konstaterade alla tre att parken var trevlig för mindre barn och att eftersom vi bor i Skåne åker vi hellre till Liseberg, Bakken eller Tosselilla för att roa oss. Men parken var helt ok och har man mindre barn så fanns det mycket att göra. Tror att badlandet kunde erbjudit mycket för större barn om inte köerna varit så långa.
(2014-08-02)

Skara sommarland
En dag jag aldrig glömmer, superkul:)
(2014-07-16)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


2DS         THF      
Y K    L      W   UHJ
12B   WO2     S      
  N    S      L   BKX
ACT           8      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se