Annonsera   Kontakta oss   Logga in
Meny
Familjenöjen
Sverige
Alla familjenöjen i Sverige
Svenska landskap
Svenska städer
Norden
Europa
Övriga världen
Visa på karta Dina favoriter

Sök familjenöjen i Västergötland

  •  Familjenöjen / Boende / Evenemang
    • Alla familjenöjen
  •  Stad
  •  Öppet under skollov
  •  Sport och äventyr
  •  Evenemang
  •  Boende
Betyg och kommentarer

Skara Sommarland

 » Antal inlägg: 214 st
Lagom med kö

Vi besökte denna för några dagar sedan och det var inga många köer. Men en dag räcker inte.

Maggan18 (2019-08-20)


Vacker välskött och familjär park!

Välskött, trygg och vacker park med familjär känsla. Mycket att göra, bra planerad park, toppbetyg från oss med ett litet minus för kiosker och restauranger som borde varit fler samt definitivt högre personaltäthet i dem.

Dalin6579 (2019-08-04)


Långa köer och slitet tivoli

Varm dag i juli med extremt långa köer till vattenattraktionerna och smutsigt på marken där man gick barfota. De vattenattraktioner vi hann med att testa var överlag väldigt roliga. Tivolit kändes slitet.

Eliamp (2019-08-03)


För långa köer!

Köerna till rutschkanorna var orimligt långa. TROAT!

Anders (2019-07-17)


Skara ett vattenparadis för alla

Jättemycket att hitta på. En dag räcker inte om man vil hinna med allt. Fin och välskött park med trevlig personal, dock lite mycket måsar som flyger runt. Skara Sommarland ër ett perfekt ställe för både små och stora. Rekommenderas

ingvild= (2019-07-07)


Sommartrevligt äventyr

Sommartrevligt + äventyr för barn

Tobias (2019-06-07)


Vattenparadiset för barn i alla åldrar

Minstingen var bara 1 år och pojken var 3 år de älskade platsen och pojken vill varje År åka dit igen.

Hentilä (2019-06-07)


Sommarlek i vattenlandskap

En aktiv dag med mycken aktivitet i vattenlandsksp

Bodil (2019-02-27)


Sommarlek i vattenlandskap

En aktiv dag med mycken aktivitet i vattenlandsksp

Bodil (2019-02-27)


Allt i ett!

Jag tyckte att det är perfekt när biljetten ger tillgång till allt i parken. Finns väldigt mycket att göra så en dag räcker inte till då det var högt tryck på en solig semesterdag. Rekommenderas att vara över 1 meter. Vattenrutchar 120. Kul för hela familjen men parken behöver verkligen rustas upp då mycket av attraktionerna var avstängda.

malinsvenskeholm (2018-08-13)


Skara sommarland

Vi besökte parken på en av sommarens varmaste dagar, det medförde att det var mycket, människor som badade. däremot var inte köerna så långa till de attraktioner som låg utanför poolområdet. Parken upplevdes städad däremot kändes inte badvattnet fräscht, kan det bero på det höga besöksantalet denna sommar???

Camilla (2018-08-01)


En nöjespark för hela familjen

Skara sommarland passar faktiskt hela familjen. Finns något för både stora och små barn. Tivoli, klätterställningar, vattenpark med mera. Finns lite olika restauranger men också gott om plats för picknick i det fria. Hur mycket köer och väntetider oå de olika attraktionerna beror till stor del på vädret. Är det en varm och solig dag får man räkna med att armbåga sig fram i poolområdena. Här borde det nästan finnas ett maxantal på hur många människor som samtidigt får vistas i en och samma pool. Nästan lite läskigt att låta de mindre barnen bada trots att de fanns på armlängds avstånd. Förutom detta så en park väl värd att besökas och har man möjlighet så är två dagar att rekommendera då det finns mycket att se och testa.

Foffi78 (2018-07-22)


Toppen dag!

Trots ostadigt väder eller kanske just därför var dagen toppen. Inga köer och välorganiserad park!

elpe79= (2018-04-10)


Toppendag

Vi besökte Skarasommarland igår, en rätt mulen men ändå hyfsat ok dag. Det var inga jätte köer i vattenlandet. Trots lite sämre väder gick det bra att båda eftersom man inte behövde stå i kö och frysa utan var mest i vattnet. Alla hade jätte roligt! Det enda som drog ner det något var priserna på glass, snacks, mat och dricka inne i parken. Mycket var oförskämt dyrt. Så nästa besök kommer vi ta med all mat för dagen. Men frågar vi barnen blir det 10/10 möjliga stjärnor!

MadeleneSJ (2017-07-27)


Slitet och smutsigt....

Självklart köigt och mycket folk en söndag i juli med sol och 25 hrader. Men, det gör inte att det är okej att vattnet känns nästan öckligt att gå i, att det ligger skräp, fimpar och tom dambindor lite här och där och att inte ett enda bord är avtorkat på en nästan tom lunchrestaurang vid 1430. Kring stugorns såg det ut som dagen efter överallt. Nej, hit åker vi INTE igen. Det finns bättre äventyrsbad och bättre nöjesparker.

A-M (2017-07-23)


Toppenställe för hela familjen

Mycket prisvärt och roligt! Boka 2 dagar och camping.

Annalena (2017-07-02)


Härlig dag!!

Trots lite mulet väder så var det en mycket bra dag på Skara sommarland. Vädret gjorde att det inte var så långa köer till rutschbanorna och övriga attraktioner. Vi hade roligt, både 8-åringen och vi vuxna. En härlig dag!!

Sofia (2017-02-20)


Testfamilj.

Vi fick i uppdrag att besöka skara sommarland. Med oss hade vi vår son på 8 år och vår dotter på 4 månader.
Det blåste och var kallt vilket var tråkigt då vi var i vattenlandet. Långa köer till alla attraktioner och det fanns ingenstans jag kunde gå in och värma mig med min lilla 4 månaders som behövde ammas. Vi låg i gräset med handdukar som täcken. Sonen tyckte inte det var värt att stå i kö så länge och frysa så vattenlandet fick inget långt besök.
Karusellerna var sisådär men även där långa köer men det var värt att stå i kö iallafall. De riktade sig mer till yngre barn men 2-3 stycken fungerade även för 8-åringen och oss vuxna.
Maten var även den inte mycket mer än ok och en aning dyrt.
Hade säkert varit superkul och bra om nam åker dit då det inte är högsäsong och fint väder.

MM (2017-02-10)


Testfamiljsuppdrag

I mitten av augusti åkte vi till Skara sommarland som testfamilj. Vi hade tur med vädret och eftersom det inte var högsäsong, så var där ganska lagom med besökare. Vi hann med att prova det mesta i parken och där fanns något för de flesta åldrar. Höjdpunkten för de äldsta barnen var vattenlandet. Tivolit är mest för lite yngre barn, men hade även några små magkittlande attraktioner för de äldre. Vi åt en god tacobuffé, som visserligen var lite dyr, men de hade bra barnpriser. Även om de inte var så mycket folk och därmed inte så långa köer, så skulle vi helst ha tillbringat två dagar i parken för att hinna med allt utan att stressa. Fin och välskött park med trevlig personal. Rekommenderas!

hallon12 (2016-08-22)


Vilken fullträff!

Vi åkte som test familj i slutet av Juli och vilken kanon dag vi fick. Bra väder, god mat och glass och fantastiska attraktioner! Ett helt otroligt pool område för alla åldrar.
Rekommenderar varmt Skara sommarland och vi kommer tillbaka =)

jejijeju (2016-08-09)


Oj vad roligt vi hade!

Skara Sommarland var riktigt bra och passade våra tre ungar - Det fanns helt enkelt något för alla åldrar!

Jag tyckte inträdet var skäligt eftersom alla åk inne i parken därefter var gratis. Allra mest utbyte av parken får man nog om man kan simma och är någonstans mellan 120-140 cm lång. Omgivningen inne i parken var trevlig tyckte jag med sjöar och broar att knata på. Restaurangerna serverade mestadels junk-food men priserna var helt skäliga.
Den stora lekparken i mitten av parken var poppis hos våra två större grabbar.Skara Sommarland är en park som vi säkert kommer återvända till eftersom den har rätt mycket att ge för alla åldrar och inte ligger längre bort än 2 timmar från Nässjö.

JONAS23 (2015-05-18)


En toppendag

Vi hade en toppendag i början av juli som testfamilj. Vi hann med både att åka olika attraktioner och att vara i vattenlandet. Men för att känna att man hinner med allt i lugn och ro skulle vi rekommendera 2 dagar istället för en. Slutsumman är att Skara sommarland är ett toppenställe som vi rekommenderar barnfamiljer att åka till.

Anonym (2015-04-15)


Svårslaget!

Höjdpunkten på semestern är ett besök på favoritparken Skara Sommarland. Här finns allt man kan tänka sig från vattenattraktion till karuseller.

BettanochMicke (2014-11-07)


Sådär, varken mer eller mindre...

Plussidan:
Bra & trevlig personal.
Häftig dykshow.
Utmanade vattenland för orädda barn & även bassänger för de minsta.
Kul med miniradiobilar.
Minussidan:
inga fungerande parkeringsautomater (så 20min kö bara för att lösa ut biljett.)
Ingen bastu, vi blev nerkylda efter badet & hade behövt få upp värmen snabbt.
Små toalettbås, passar en person om man önskar stänga dörren om sig (mycket trångt om man ska gå tillsammans med mindre barn).

CissiB (2014-10-22)


besviken

Vi lyckades välja två sanslöst varma dagar (hade varit varmt länge) så badlandet var överfullt. De populära attraktionerna hade köer på runt en timme eller mer. Fick oss att avstå en del av attraktionerna eller bara testa en gång för vi ville mer än köa. Bassängerna var överfulla, toaletter och duschutrymmen vid badlandet var tyvärr smutsiga pga det stora antalet besökare. Sonen (9år) tyckte bassängerna var ok men valde att inte åka så mycket pga köerna. vi tror badlandet kunde varit mycket roligare om det varit mindre folk. Tyvärr klarade många av restaurangerna inte heller av det stora antalet besökare, mat tog slut, det tog lång tid att få mat mm. Vi tyckte att många av karusellerna var anpassade för mindre barn och sonen ville inte åka om mer än en karusell, vilket han annars gärna gör. Gokarten hade över en timmes kö så det blev inte så många åk där heller. Vi konstaterade alla tre att parken var trevlig för mindre barn och att eftersom vi bor i Skåne åker vi hellre till Liseberg, Bakken eller Tosselilla för att roa oss. Men parken var helt ok och har man mindre barn så fanns det mycket att göra. Tror att badlandet kunde erbjudit mycket för större barn om inte köerna varit så långa.

malinmolle (2014-08-02)


Skara sommarland

En dag jag aldrig glömmer, superkul:)

starlingen (2014-07-16)


Skara Sommarland

Kul för barn i alla åldrar med både åkattraktioner och upplevelsebad!

theresebjorklind (2014-07-03)


Skaras sommarland

Det är det bästa jag har varit med om!

amanda (2014-06-18)


Skaras sommarland

Det är det bästa jag har varit med om!

amanda (2014-06-18)


Trevligt återbesök!

Besökte Skara sommarland mitt i juli månad. Fick nog sommarens varmaste dag vid besöket. Tur var väl det när det finns så mycket ställen att svalka sig på. Badlandet är stort och gillas av alla åldrar. Vi var ett sällskap med 4 barn och ungdomar från 3 år till 15år. Alla hade något att göra hela tiden. Mest finns från ca 8-10 år till tonåringar. Men även vi vuxna hade roligt. Planerar in ett återbeök detta året.

BettanochMicke (2014-04-04)


Vad tycker du?

Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!


Ditt betyg:
Vilka åldersgrupper passar platsen bäst för?
0-1 år
2-3 år
4-5 år
6-7 år
8-9 år
10-11 år
12-13 år
14-15 år
Rubrik:
Text:
MathGuard security question:
Logga in eller svara på följande fråga:


TPJ         TC6      
6 O    X      W   67J
E J   JTM   94P      
9 T    B    S     G6Q
UDC         WDO      
   
Namn: (Visas)
 
E-post: (Visas ej)


När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Västergötland: Familjenöjen
Annons:
Annons
Populära erbjudanden
Borås Djurpark » Med Barnsemesterkortet får du 10% rabatt på entrén! Kan ej kombineras med andra rabatter elle...
Upzone Borås » Med Barnsemesterkortet får ni 75 kr rabatt per bokning av minst tre personer på 2,5 h Äventyrsklättrin...
Laserdome Actioncenter Skövde » Med Barnsemesterkortet får du spela två spel laserdome, betala för ett! Ordinarie pris ett sp...
Annons
Populära familjenöjen
Annons
Aktuella evenemang
Annons
Onödigt dyrt eller jättebra?
Hitta weekendresa utan att spräcka budgeten!

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

Om Barnsemester.se

Om oss
Kontakta oss
Cookies & Integiritet

Info

Barnsemesterkortet
Testfamiljer
Stora Barnsemesterpriset
Vanliga frågor och svar

För företag

Er info hos oss
Barnsemesterkortet
Annonsering och samarbeten
© Copyright 2003 - 2019 Barnsemester.se
Barnsemester.se använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt.
Tillåt cookies