Annons
Betyg och kommentarer

Sofiero slott & slottsträdgård

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Sofiero slott & slottsträdgård.

» Antal inlägg: 3 st
Underbart både för barn och vuxna!
Var på Sofiero med mina tre barn på 2, 4 och 6 år. De sprang runt överallt medan jag kunde strosa bland allt fint. Barnens Sofiero var perfekt då barnen kunde leka av sig och jag sitta och vila med fika/lunchpaus som vi hade tagit med. Absolut värt 100 kr inträde.
(2014-07-17)

Springa, springa, springa!
Jag var här med mina tre barn i våras när alla rhododendronbuskar blommade. Wow! Barnen tyckte dt var jätteroligt att springa runt på de stora grösmattorna och ner och upp i alla trapporna. Det finns bäckar som porlar och mycket att upptäcka. Lite bökigt om man har små barn i barnvagn, men för oss familjer som har barn som springer för egen maskin är Sofiero ett trevligt ställe för en dagsutflykt. Glass och café finns, men när vi var här var det trångt om plats så vi orkade inte ens ställa oss i cafékön. Det finns en trädgårdsbutik längst bort i parken som är (dyr men) inspirerande och rolig att titta in i.
(2006-07-14)

En underbar dag
Att få vandra runt i denna underbara park är som ett äventyr. Här kan du hitta mysiga stigar och små gläntor att slå sig ner i. Att maja har sitt eget hus med massor att upptäcka gör ju att även de lite mindre barnen trivs här. Här kan du både äta eller bara ta en fika. På sommaren anordnas konserer och vid jul en fantastisk julmarknad.
(2006-06-17)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


C2X          N       
  T    6    DK    I6F
NAU   F1A    K       
U      6     P    XTY
5O8         9A6      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se