Annons
Betyg och kommentarer

Sommarland Själland

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Sommarland Själland.

» Antal inlägg: 51 st
Bra park til pengene
(2020-01-23)

Trevligt sommerland för de mindre barnen
Fint och trevligt för familjer med lite yngre barn. Jättefint badland och trevlig miljö. Något slitna karuseller
men bra med matställen och picnicbord runtom på området. Lite lite att göra för barn över 10 år men väl värt ett besök.
(2019-09-13)

Trevligt sommarland i Danmark
Trevligt sommarland på Själland med något för de flesta i familjen. Karuselldelen passar särskilt bra för 2-5-åringar och de lite äldre barnen uppskattar nog badlandet mer. Väl värt ett besök!
(2019-08-27)

Helt klart värt ett besök
Ett mycket uppskattat sommarland av hela familjen och vi kommer att återvända hit men då blir det två dagar för man hann inte med allt på en dag.
(2019-08-05)

Rolig,fin och äventyrsfylld park
Jättefin park med mycket kul för barnen, finns mycket att göra, hit åker vi gärna tillbaka igen. Rekommenderas absolut.
(2019-07-31)

Guldkornet i Danmark
Vi besökte Sommarland på Sjalland, vägen dit från skåne gick snabbt och när vi närmar oss tänker vi först att vi kört fel inna n vi anländer då det är sådan otroligt fin och lugn omgivning.

När vi kommer fram är det väl organiserat med parkeringar och det flyter på bra, parkeringen ingår i entren, Toppen!

Väl inne i parken så ingår ALLT, allt verkligen ingår, barnen hoppar, badar, paddlar, åker karuseller, skepp,

vi paddlar båt ut tillkapten krok. och Joooo minsann han sprutar vatten på oss.

Stort område, trots mycket besökande märker du inte av det, då det är massor av fina ytor överallt.

Picknick bord finns både här och där.Vi åt hamburgare och pommes, väl tilltagna portioner till okej pris. Barnen fick sin mat i en trevlg matlåda som de fortfarande har kvar.

Absolut värt ett besök och ni kommer inte bli besvikna.

:)

(2019-07-02)

Stort och mycket att göra
Det går lätta att slå ihjäl två dagar här inne då vi inte riktigt hann med allt på en dag. Bra betyg överlag, barnen 3, 5, 7 år var jättenöjda!
(2018-10-12)

Rolig park för mindre barn
Vi åkte hit i slutet av juni innan det danska sommarlovet började. Trevlig park men inriktar sig inte så mycket mot tonåringar. De små barnen som är fyra och tio år var jättenöjda men min 14-åring tyckte parken var sådär.
(2018-10-12)

Testat Sommarland Själland
Det fanns det mesta man kan förvänta sig på ett sommarland. Det var välskött och fint, lite fler åkattraktioner hade lockat de äldre barnen mer. Bästa delen var vattenlandet, dock lite kallt i bassängerna. De yngre barnen tyckte det mesta var kul medans 12-åringarna bara gillade några enstaka aktiviteter. Perfekt för barn i åldern 5-10.
(2018-08-09)

Fint sommarland som passar familjer med yngre barn
Ett fint och välskött sommarland, ingen trängsel. Passar bäst för yngre barn då det inte finns så många åkattraktioner för äldre, fast mycket att gör för hela familjen ändå!
(2018-08-03)

Super bra!
Ett fantastiskt ställe för spralliga barn. Finns något att göra för alla. Super mysig miljö.
(2018-07-22)

Testfamilj på Sommarlandet
Vi fick chansen att besöka Sommarland Själland och dagen uppskattades av alla. Det bästa var det stora utbudet av både åkattraktioner, vattenpark och sjö för paddling. Barnen utnyttjade alla delar och alla var lika populära. Enda nackdelarna var temperaturen på vattnet i vattenparken, lite kallt. Vissa attraktioner kändes något äldre, men i det stora hela en bra upplevelse.
(2018-07-09)

Vilken dag- vilka upplevelser!
Att man kan hinna med så mycket på en dag trodde jag knappt var möjligt! Underbart stort ställe, där det finns något för alla. Amazonas flotte äventyr, klättra i djungeln, åka karuseller, vattenland, gokart och linbana högt där uppe. Detta var bara några få saker av allt du kan uppleva där!
(2018-01-03)

Toppendag på Själland Sommarland!
Vi hade en riktigt härlig dag på sommarlandet! Vi anlände ett par minuter i tio och redan då var det kö till biljettkassorna. Men det gick snabbt att komma igenom och efter vi parkerat promenerade vi in i parken.
Jag hade fått för mig att det var ett relativt litet sommarland, men det var definitivt större än jag trott. Åtta och en halv timma senare behövde vi återvända till bilen för att åka mot Sjællands Odde och Mols-linien som skulle ta oss över till Århus där vi bokat nattens hotell – men då hade barnen varken hunnit åka allt eller leka överallt.
(2017-08-16)

Vi hade en toppendag!
Det fanns något för alla, dock mest för vår 6 åring. 10 åringen gillade berg- och dalbanan mest. Vi åkte karuseller, grävde guld och studsade på studsmattor! En riktigt kul dag tyckte vi alla.
(2016-07-25)

Heldag med familjen.
En mycket trevlig park som passar stora som små. Lugnt tempo och inte många människor. Har man möjlighet är två dagar att rekommendera.
(2016-07-10)

Stor park framförallt för de yngre
Vi hade en rolig dag i parken under en lugn dag utan trängsel. Parken passar bäst för de yngre barnen, vår 9-åring kändes på gränsen, även om det finns spridda aktiviteter för de äldre.
(2016-06-30)

Allt var bra och trevligt men saknade det lilla extra.
Vi hade en rolig dag hela familjen, men inte fantasisk.
(2016-05-18)

Stor och fin park!
Trevligt sommarnöje som höll oss sysselsatta en hel dag! Ett plus för att parken var så stor, det kändes aldrig trångt eller blev långa köer trots att hela parkeringen var full.
(2015-09-01)

Sommarland Själland
Variationsrik park med nöjda barn. Tillsammans tyckte hela familjen att det var en kul dag men inget mer eller mindre.
(2015-08-25)

testfamilj
super roligt test familj uppdrag det finns något för alla smaker. nöjesland för alla skulle jag säger vi var ju mix på 4år 5år 24år 24år 27år alla var nöjda efter en heldag och det är städat rent och fint
(2015-08-06)

testfamilj
Det bästa upplevelse att kunna vara här med hela familjen
(2015-04-23)

Sommarland Själland
Jättefin park, pluspoäng för att det var så rent och välstädat. Barnen var nöjda, det var varierat utbud av aktiviteter, så Det passade alla. Där fanns både levande djur, karuseller och lekpark!
(2015-04-14)

Sommarland med badland och sol
Roligt sommarnöje för hela familjen. Tyckte det fanns något för alla åldrar. Våra killar är 5, 9 och 11 år och hade alla en bra dag.
(2014-09-29)

Sommarland utan sol
Tacksamma att få ha provat Själland Sommerland men vi hade inte tur med vädret. Kallt, regnigt och blåsigt denna sommardag vilket gjorde att det inte blev något bad och att flera av attraktionerna var stängda eftersom det regnade. T.ex gocart och andra aktiviteter som är roliga för vuxna och tonåringar var avstängda. Vädret påverkade både helhetsintryck och utbud. Parken var fin med håller inte samma standard som annat danskt sommarland vi besökt. Roligaste var Äventyrsstigen/Djungelstigen och Djungelsafari men vi höll på att missa pga dålig skyltning. Och den helt nya attraktionen " Det lösa Hjulet" Var också riktigt skoj!
(2014-08-28)

En rolig heldag för hela familjen
Vi upplevde hela parken i sin helhet som en bra park som var ren och fin. Med dom olika tema parkerna var ett bra upplägg.
Våra större barn som är 12 och 16 år var nöjda men den gladaste och nöjdaste var vår 6-åring när vi åkte hem.
(2014-08-10)

Okej men inte mer
Ett fint luftigt sommarland som vi tyckte passade bättre till de yngre barnen (2-4 år) om man tänker på attrationerna. Knappt några karuseller för äldre barn.
Perfekt att allt på området är gratis efter att inträdet är betalt.
Det vi gillade bäst var barnavdelningen på baddelen. Mycket mycket bra men fina pooler, rutschkanor och med staket runt om.

Ett ställe som var helt okej men inget vi kommer besöka igen pga av att vår stora dotter kändes på gränsen till för gammal.
(2014-08-09)

Perfekt för barnfamiljen!
Vi hade en toppendag i parken, där fanns något som passade alla. Vi hade med oss två barn där den ena var nyligen 2 år fyllda och den andra 4½ år. Det fanns något för alla i närheten av varandra, så ville den store göra något fanns det något för den yngre i närheten, så familjen kunde fortfarande vara samlad. Det var otroligt rent, mycket skuggiga platser perfekta för vila och lunch. Det var väldigt lätt att vara barnfamilj där.
(2014-07-30)

Suveränt för hela familjen
Härligt att kunna uppleva så mycket på en dag! Kommer definitivt att åka dit igen
(2014-07-29)

Roligare än väntat
Massor av olika nöjen för hela familjen, med olika aktiviteter för olika åldrar. Studsmattor, Karuseller, Klätterställningar, båtar av olika slag, djungelstig, äventyrsbad & massor mer. Favoriten blev Djungelstigen mycket pga att det var ca 32 grader varmt och det gav det hela en äkta djungelkänsla man ska ta sig genom en lång bana med olika hinder som flotte, rep, balansgång, hängbro och massor mer den var både rolig och svår och hela familjen hade jättekul. Tyvärr var större delar av vattenlandet avstängt pga av reningsfel. Barnen frågade när vi skulle åka dit igen och vi sa snart =0)
(2014-07-27)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


MB2         QPM      
  G    T    5     TJ4
  K   SAY   9XJ      
  D    2      H   XT4
  H         XLB      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se