Betyg och kommentarer: Sommarrodel på Kungsbygget
Annons
Betyg och kommentarer

Sommarrodel på Kungsbygget

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Sommarrodel på Kungsbygget.

» Antal inlägg: 8 st
Återkommer varje sommar
Det är kuuuul att åka sommarrodel, och det får fort, så åk enl. dina egna förutsättningar. Vi gör ett besök varje sommar för att vi tycker det är såååå roligt. Vi åker 2 i samma rodel. 1 vuxen och 3 ungdomar, 10 - 15 år.
(2012-11-12)

Det måste ni testa!
Har bara varit där en gång, och det var utan barn......man blir själv som barn på nytt.
Tänkte ta med den äldste, 6,5 år i sommar, tror inte det är något för yngre barn, det kan ju gå ganska fort. Kanske om de åker med vuxen.
Kittlade dödsskönt i magen!
(2012-11-12)

Kul men dålig organisation
10-åringen älskade att åka sommarrodel. Enda missnöjet var att personalen släppte iväg åkarna för tätt så att de snabba åkarna fick bromsa när de kom ifatt fegisar som mej
(2006-08-08)

Hisnande
Var i Våxtorp i somras med kompisar som tipsade om rodelbanan, det var hur roligt som helst kunde åka hela eftermiddagen
(2006-08-01)

Underbart!!!
Här kan verkligen hela familjen ha roligt. Våra tonåringar var lite skeptiska till detta, tänk att behöva lämna datorn en hel dag för att åka iväg! Men vad kul vi hade. Jag rekomenderar verkligen detta till alla.
(2006-07-27)

Kanon
Har gästat Kungsbygget flera år i rad. Är bara kanon och inte långt hemifrån. Kan verkligen rekomendera det
(2006-02-15)

kungsbygget
kungsbygget är en bra anläggning för hela familjen där finns både barnbacke , pulkabacke, och svårare backar för de som är äldre. mysig miljö där det finns färdiga grillar tända bara att sätta igång med att grilla. man kan även åka skridskor om man tröttna på att åka skidor. här kan man hyra all utrusning man behöver. det finns en mysig cafeteria om man vill värma sig eller ta en fika. Jag kan varmt rekomendera att det är värt ett besök för hela familjen då det finns något föa alla i familjen att göra här. jag ger dom 10poäng i betyg. mvh annica med barn i åldrarna 3,5 , 6 och 10 år
(2006-02-13)

Kanon backar
Vår familj blev väldigt imponerade av backarna! Vi brukar åka till Kläppen varje år men detta duger helt klart till en dagsutflykt. Ska man jämföra mer... så kan man ta en tredjedel från Kläppen så har du Vallåsen. TIPS!! Kom tidigt när skiduthyrningen öppnar dvs kl 0800och var väl förberedd på storlekar och vikter. Liften öppnar kl 0900. Åk så mycket ni kan, för kl 1200 börjar liftkort kl 12-15 gälla. Då kommer de flesta och det kan bli långa köer till liftarna. Backarna brukar bli uppåkta när det är mycket folk så åk nedför på vänster sida. Där brukar backarna vara så gott som orörda. Och glöm ej korven och sittunderlag.:-)
(2006-02-13)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


4P3         EF4      
E      E      1   D85
TGO   4Y4   N76      
  U    T    T     PAL
A5W         T94      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se