Sonnentherme
Annons

Sonnentherme

(0 omdömen)
Äventyrsbad | Badhus / simhallar | Utomhusbassäng

Favorit sparadSpara favorit

SonnenthermeSonnenthermeSonnentherme

Funny Waters
För alla, stora som små, som vill ha lite kul! Här finns de höga inomhus-vattenrutschkanorna "Speedy och Twister" (med hiss upp, det tackar vi för!). Speedy går jättesnabbt och är 141 meter lång. Twister är lugnare och faktiskt Europas längsta vattenrutschkana, den är 202 meter lång! Här finns även olika badbassänger, fler ruschkanor (på 68 m och 111 m), en tunnel med ljud och ljuseffekter, en maskin som skapar dimma och i Erlebnisbecken finns vattenfall och mysig grotta. Den som vill kan även simma ut utomhus, både på sommaren och vintern. I utomhuspoolen är det 35 grader på vintern och 33 grader på sommaren.

Babyworld
Här är det alltid 29°C varmt i luften och 36°C i vattnet, perfekt för de små. Kul och ovanligt är att de har en bastu för barn, lagom varm med sina 35-45°, passar barn från 3 år.

Lekrum
Det finns en lekavdelning med personal där barn kan göra egna t-shirts, pyssla och ha roligt medan föräldrarna kopplar av med massage och bad. Barnpassningen är gratis!

Silentdome
Här är det lugnt och skönt, tyst och stillsamt. Barnen får inte komma in, för man ska vara över 16 år för att få vistas i Silentdome-området. Det här är skön avslappning för stressade föräldrar så försök gärna komma loss en stund och gå in här på egen hand. Tropiska växter, vackra färger, sköna solstolar och bli inte förvånad om du somnar en stund...

Aktiviteter intill badanläggningen: http://www.skatingpark.at/

Hitta
Lutzmannsburg
Österrike

Med bil från till Sonnentherme är det ca 1 km (14 h 30 min).

Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Sonnentherme. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Sonnentherme har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


LCT          2       
  K    X    KP    GP4
  Y   KT2    T       
  R    T     3    7LJ
  3         TQM      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se