Betyg och kommentarer: Järnvägsmuseet
Annons
Betyg och kommentarer

Järnvägsmuseet

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Järnvägsmuseet.

» Antal inlägg: 16 st
Vackert och lärorikt!
Ett fint museum som roar och intresserar både vuxna och barn. Fina utställningar och riktigt prisvärt.
(2017-03-06)

Riktigt tråkigt!
Passar kanske för riktigt små barn, som vill leka i barnhörnan och för föräldrar till dessa samt tågentusiaster annars inget att se eller göra.
(2015-07-12)

Ett måste i Gästrikland
Stora tåg att titta på och små tåg att leka med - riktigt underhållande!
(2009-07-21)

Det var så spännande!
Mina barn 8 & 4 var helt lyriska över att få titta in i vagnarna och klättra upp i loken och titta på alla manicklar där inne! Vi har varit hit flera gånger nu och vi har även testat att grilla i ångpannan ute på gården vilket var en hit! Lilltåget är en självklar upplevelse för barnen.
(2009-07-16)

Årskort!
Ett jättebra museum som vi åker till flera gånger per år. Det ordnas alltid aktiviteter vid skollov och mina killar tycker det är jättekul att klättra på tågen. Vi har årskort :D
(2009-06-28)

Ett av sveriges bästa museum
Har varit här två gånger och kan verkligen rekommendera detta. Inte bara tåg utan en del av sveriges historia, mycket intressant. Stora ytor som barnen kan springa runt på och titta på och i alla tåg. Fint ute med picknickplatser och grillplats. En souvernir shop med helt rimliga priser.
(2009-05-24)

Prisvärt och roligt!
Är betydligt roligare än det låter. Tack vare denna site hittade vi guldgruvan på vår utflykt till Gävle. Då det regnade som värst tillbringade vi närmare tre timmar i denna anläggning. Barnen gick in gratis och vi betalade 80 kr för två vuxna.
I barnrummet tillbringade vi mesta av tiden med att köra tåg, leka tågförare och biljettkontrollant. Vi gick sedan igenom alla hallar med gigantisk tåghistoria och tittade in i alla gamla, som nya, tåg. Vi åt en god, prisvärd lunch i restaurangvagnen (pannkaka till minstingen, kycklingspett till oss övriga) och funderade om vi inte kunde åka till Stockholm med vagnen och ta bilen på släp. Hit åker vi gärna igen! Gör det du också!
(2007-07-08)

KAN DET BLI ROLIGARE
För alla, både lekplats inom och utomhus för de mindre,utställning samt alla stora TÅG Och ett + för priset
(2007-03-12)

Lite trist...
Stället käns lite trist och mörkt. Skulle kunna göras så mycket roligare för barnen. Ett stort plus dock för lekhörnaqn som alltid är populärt.
(2007-01-22)

Favorit
För den snart femårige sonen är det här paradiset! Det är lika roligt varje gång.
Ett extra plus för de aktiviteter de har för barn med jämna mellanrum (exempelvis att man får komma in gratis om man klär ut sig).
(2006-08-14)

kanon
för alla, både lekplats inom och utomhus för de mindre, utställning samt alla stora TÅG!!!
(2006-07-20)

Toppen ställe för stora och små
Ett bra ställe att tillbringa regniga dagar då det mesta är innomhus. Både stora och små gillar att gå omkring bland tågen och klättre i dom. Fast vi har varit där många gånger åker vi gärna dit igen.
(2006-07-19)

Roligt
Här kan man ha roligt i ett par timmar. Barnen kan leka bland de gamla loken som finns här.
(2006-07-02)

En trevlig tur i järnvägshistorian
En roligt tur i järnvägshistorian barnen tycker att det är spännande och man blir själv upplyst. Vår son på 2,5 år var helt lyrisk när vi åkte därifrån och han pratar om det ännu idag och då var det över ett halvår sedan vi var dit. Ett gott tips på en regnig sommardag.
(2006-07-01)

Roligt minitåg
Ett museum som har något att erbjuda för både barn och vuxna. Barnvänligt på så sätt att det går enkelt att ta med en barnvagn. Tågen är mycket spännande för barnen att klättra i, för att inte tala om att köra X2000-simulatorn... Utanför finns en minitåg som tar barnen med på en rolig åktur till en mindre kostnad.
(2006-06-21)

Kul för både vuxna o barn
Detta är ett ställe som är kanon för barnfamiljer. Våra barn älskar det. Även handikapp anpassat. Inte är det dyrt heller. Finns mycket att både titta på och prova. Finns även en souvernirshop. Skulle gissa att ett besök tar nånstans mellan 1 1/2 till 3 timmar. Obs kolla in de handgjorda modellerna i början, fashinerande att någon suttit o gjort detta för hand!
(2006-02-17)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


JJX         T5W      
O      K    M E   W67
DYS   YRN   XI2      
  W    I      3   O1F
DL6         HHY      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se