Betyg och kommentarer: Tirups Örtagård
Annons
Betyg och kommentarer

Tirups Örtagård

6.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Tirups Örtagård.

» Antal inlägg: 4 st
Inget ställe för barn!
Aldrig varit med om så otrevligt bemötande! Vår dotter på 6 år lyfte upp ett julgranspynt i tyg och 1 sek senare fräser mannen i kassan till henne: ”Nu får du sluta pilla på den” följt av ”Det är ditt ansvar som förälder att hålla koll på ditt barn”! Hon är stor nog att vara försiktig och hade tygtomten gått sönder hade vi ju så klart betalat för den! Där missade de några hundralappar i potentiell försäljning i butiken och vi kommer aldrig tillbaka! Tyvärr hann vi fika först, vilket var synd för en människa med den attityden känner jag inte för att gynna. Fikat var dessutom tråkigt och förhållandevis dyrt (55 kr/biten). Kvinnan i kassan var oengagerad och visste inte innehållet i bakverken. Sen stod hon utanför och rökte när vi åkte… ofräscht. Sjukt överreklamerat ställe
(2023-11-05)

Mysig örtagård
Vi åkte till Tirups örtagård för att titta på växter, ta en fika och låta barnen leka på deras fina lekområde. Barnen (5 - 9 år) tyckte det var en jättefin lekplats som passade fint in i deras tema.
Det finns gott om fikaplatser, men vid högsäsong blir det lätt kö och väntetid i caféet. Priserna var lite högre än medel tyckte vi och vårt sällskap. Toaletten var i behov av städning.
Det finns en liten butik med trevliga gåvor att köpa med sig, såsom oljor, te m.m.
Personalen i växtdelen var kunnig, trevlig och tillmötesgående. Det fanns ganska stort urval av växter, framförallt örter, och även vackra saker till trädgården. Vi återvänder gärna hit vid fler tillfällen.
(2013-07-19)

Underbar halvdagsutflykt
Här har alla fantastiskt trevligt, barn som vuxna. Barnen bör nog hellst vara 2½ eller mer för att uppskatta den trevliga äventyrslekplatsen. Vi vuxna upskattar den goda fikan och att gå i örtagården, samt med lite barnasinne kvar så uppskattar man även lekplatsen. Cafet är lite dyrt, annars hade det blivit en fullpottare.
(2010-08-15)

Oas ute på landet
Detta är en oas ute på landet, men ändå nära Malmö och Lund.
Här trivs hela familjen...... Botanisera i plantskolan, handla te och kryddor mm i butiken, äta lunch eller fika i cafét och sitta ute i den lummiga och mysiga trädgården. Maten och kakorna är såklart smaksatta med kryddorna från örtagården. I trädgården finns också en stor rolig lekplats som är som en hinderbana, här finns utmaningar för både barn och vuxna.
(2007-07-10)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


TIJ         J6L      
8      8    2     IN6
XE9   5KK   JGI      
  8    K      M   1JD
L2C         5TE      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se