Betyg och kommentarer: Tivoli i Köpenhamn
Annons
Betyg och kommentarer

Tivoli i Köpenhamn

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Tivoli i Köpenhamn.

» Antal inlägg: 62 st
Testfamilj på Tivoli
Vi provade på nästan alla attraktioner som vi fick och flera av dessa åktes flera gånger.
(2019-11-02)

Testfamilj på Tivoli
Vi provade på nästan alla attraktioner som vi fick och flera av dessa åktes flera gånger.
(2019-11-02)

Tivoli i Köpenhamn
Trevlig och gemytlig park. Smidigt med närheten till centralstationen.
(2019-09-29)

Tivoli Köpenhamn
Vi tog oss till Köpenhamn näst sista dagen för säsongen, 21 september, och njöt av sensommarvärmen och minimala köer till attraktionerna.
(2019-09-26)

Underbara underbara tivoli
Så vackert så fint så roligt så underbart ! Ett paradis för alla åldrar .
(2019-08-18)

Lagom stort litet nöjesfält
Tivoli i Köpenhamn är en trevlig och spännande upplevelse. Lite dyr mat ställd mot den svenska kronan, och svårt att hitta något barnen var öppna för att äta, men glassen fick högsta betyg!
(2019-08-12)

Tivoli - ett nöjesfält för hela familjen
Ett mysigt nöjesfält som passade våra barn väldigt bra (12 och 9 år). Det fanns mycket åkattraktioner som de gillade samt att det var så mysigt i parken.
(2018-10-15)

Tivoli - så mysigt.
Barnen på 8 år tyckte det var väldigt roligt!
(2018-10-11)

Tivoli - så mysigt!
Barnen på 8 år tyckte det var jätteroligt. Mysiga gränder. God mat.
(2018-10-11)

Tivoli - så mysigt!
Verkligen mysigt att åka till Tivoli i Köpenhamn med roliga karuseller och mysiga gränder.
(2018-10-11)

En dag på Tivoli.
Höga förväntningar på dagen som vi skulle spendera på Tivoli. Barnen på 16 och 12 år var sugna på karuseller och popcorn.
Lite olika ideer hade vi om hur länge vi skulle kunna aktivera oss där. Mannen i familjen trodde vi gick över det på ett par timmar, medan jag tvekade mycket på det... Jag fick rätt. Vi var där från lunchtid till sena kvällen. Inte svårt att få tiden att gå. När vi kom dit såg det inte så stort ut, men ju mer vi gick runt där, så blev det liksom bara mer och mer. Det var ett större område än vad vi trodde. Karusellerna var fint utspridda i den härliga atmosfären där.
Vi vuxna och även barnen tyckte att miljön där var väldigt mysig. Blev ju inte mindre så när det blev kväll, när alla lampor tändes och ett mysigt sken la sig över parken.
Familjen var mycket nöjda över att fått utnyttja biljetter till detta äventyr. Trötta, mätta och med ett stort leende gav vi oss därifrån. Kan varmt rekomendera för andra att åka dit.
(2018-08-29)

En superrolig dag!
Vi spenderade en heldag på tivoli, barnen 5 och snart 7 hade så kul. Även vi vuxna uppskattar karusellerna och den mysiga miljön.
(2018-07-04)

Tävling
Vi och barnen hade älskat att få åka till Tivoli i köpenhamn?
(2018-05-18)

En underbar heldag/kväll!
Haft en helt perfekt heldag på tivoli, en underbart vacker välskött park. Barnen (7år och 8år) tyckte det var toppen då de kunde åka det mesta i parken och gillade åkattraktionerna.
(2018-03-05)

Tivoli
Vi är så nöjda med hela upplägget. Barnen var supertaggade och vi kom vid öppning och hann med allt vi ville. Massor av bra matställen och åkattraktioner som passade hela familjen. Hit åker vi igen.
(2017-09-04)

Tivoli i Köpenhamn - något för alla åldrar
Jag och min dotter som är 11 åkte från Helsinborg. Vi hade tur med vädret och hade en underbar solig dag. Tivoli har något för alla åldrar, omgivningen är helt fantastisk. Mycket att se förutom karusellerna. Massor med matställen från popcorn, hot dogs till fina middagar. Vi tog med en picknic för det kan bli rätt så dyrt att äta där. Finns gott om ställen man kan sätta sig och äta sin picknic från bänkar till gräsmattor. Om man tycker om att åka mycket så lönar det sig att köpa ett åkband, annars kostar de flesta karusellerna 25DKR. Även om det är en fantastiskt ställe att besöka så tyckte jag att det var rätt så dyrt med inträde och åkband. Men absolut värt ett besök.
(2017-07-24)

Tivoli i Köpenhamn
En Nöjespark med attraktioner för alla åldrar inbäddade i en genuin och grönskande park. Stadskvarteren erbjuder shopping och god mat.
(2016-12-27)

Hygge för hela familjen!!
Superfint, stämningsfullt och vackert. Kanske inte lämpat för hardcore karusellälskare dock!
(2016-09-05)

mycket trevligt
I denna parken finns det allt karuseller fin natur och lekpark. Många olika matställen.
(2015-08-07)

Tivoli i Köpenhamn
Tivoli är underbart vackert med mycket blommor och grönska. En plats som passar alla olika åldrar med många olika karuseller och restauranger. Rekommenderas varmt!
(2015-07-07)

kanon
Köpenhamns Tivoli levererar, så mysigt för hrla familjen. Många roliga spel och åkattraktioner. Vår1-åring hade så mycket att titta på.
(2015-06-06)

Passar alla
Trots regn hade vi en fantastisk dag då alla attraktioner ändå var öppna.
(2014-10-26)

Testfamilj i Tivoli
Vi hade en underbar dag med många åk! Dottern på 8 år fick äntligen åka Demonen med 3 loops och Himmelskibet med udsikt till Sverige. Det finns attraktioner för alla åldra och dem som inte vill åka kan njuta av den fina parken!
(2014-08-13)

Vi hade en underbar dag på Tivoli!
Vi var där i Juli månad och hade det jättekul! Det finns något för alla, stora som små. Mina barn 6 respektive 9 var väldigt nöjda med de attraktioner som fanns. Fin omgivning, lummigt och grönt. Många restauranger. Smidigt att komma dit, ligger intill centralstationen mitt inne i Köpenhamn!
(2013-09-26)

Enkelt att ta sig hit och så mycket roligt
En sommardag bestämde vi oss att ha lite kul. Tog tåget över bron och gick på Tivoli. Jag, sonen (snart 9) och grannflickan (14) hade en underbar eftermiddag/kväll med många roliga karuseller. Vissa passade bra för mig som gillar berg- och dalbanor och andra åkte barnen själva medan jag njöt av grönskan och allt vackert i parken. Efter en lång dag tog vi tåget hem trötta och glada. Så skönt att det så nära finns ett ställe där man verkligen kan njuta hela familjen.
(2013-08-26)

Testfamilj på Tivoli
vi har testat Tivoli. Detta magnifika nöjesfält sånära Sverige. Med vackra omgivningar, läskiga karuseller och god dansk mat är Tivoli ett måste för alla. vill du slippa trängas med turister åk inte i juli och augusti! Såväl 5åring som 13 åring kunde hitta attraktioner som passade deras önskemål. Väldigt kul för alla!
(2013-08-01)

Tivoli Köpenhamn
Vi var på Tivoli en solig vardag i Juli och barnen hade det jätteskoj. Tivoli är lummigt och grönt och erbjuder något till alla åldrar. Vi har en 3 åring och en 8 åring och roligast hade vår stora tjej. Hon är dock ett par cm under 130 cm och hon var besviken att hon inte fick åka flera attraktioner, en del hade 132 cm gräns och de största hade 140 cm (men de hade nog varit för läskiga för henne ändå..) Vi kom dit vid 11-12 tiden, då var det ok med folk. Vid 14 tiden strömmade det till med mer folk och då blev köerna lite mer besvärande, då fick man välja vilka karuseller man verkligen ville åka. I stort en väldigt trevlig nöjespark. Det fanns att välja på flera olika matställen med olika typer av mat. Inget problem att hitta en toalett eller en glasskiosk.
(2013-07-18)

rolig dag
verkligen värt ett besök. bäst av allt var att barnen fick åka nästan alla karuseller, till och med min pojke som var exakt 2 år gammal fick åka nästan allt. på många andra ställen i sverige är dom kinkiga med ålder och längd vilket ofta gör mina 5 åringar ledsna då dom vill åka en viss karsell som egentligen inte är speciellt stor. så ett stort plus till det :). rent och fint, trevlig personal, lagom pris på åkband tyckte vi, perfekt att det ligger precis över vägen när man hoppat av tåget från sverige. negativt var att vi gick och letade matställen överallt, men det var svårt att hitta något enkelt, vi hittade först bara massor av restauranger, fina och dyra. vi ville ha en enkel hamburgare eller liknande. till slut hittade vi något liknande ett gatukök där vi köpte en hamburgare :).
(2012-09-23)

Tivoli Köpenhamn
Tivoli är verkligen trevligt och detta på flera sätt. Mycket kretsar kring åkattraktionerna men dessa är absolut inte allt. Det finns möjlighet att ha femkamp eller bara njuta av parken. Sommartid bjuds det på konsert varje fredagskväll. Restaurangutbudet är stort och varierat. Ett besök på tivoli passar fint för alla åldrar, från barn som precis lärt sej gå till gamla farfar.
(2012-09-08)

Härlig dag!
Tillgängligt. En av ingångarna till Tivoli ligger alldeles utanför tågstationen, så det är enkelt att ta sig dit. Det finns mycket att åka och göra. Det finns också massor med spel och automater som lockar framförallt barnen (7 och 11 år), så det är bra att ha med sig mycket pengar. Åkband gör det möjligt att åka precis så mycket man orkar.Trevlig park att strosa runt i. Har man matallergier är det bäst att ha med sig egen matsäck. Det finns gott om bänkar runt om på Tivoli där man kan sitta och äta den.
(2011-07-31)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


DYH         C        
I T    A    E 2   QG3
TEH   GXG   43M      
9 T    6      D   7IW
ABR           5      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se