Betyg och kommentarer

Tom Tits Experiment

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Tom Tits Experiment.

 » Antal inlägg: 81 st
Spännande dag på Tom Tits!
Vi hade en fantastisk dag på Tom Tits. Barnens absoluta favoritupplevelse var såpbubbelshowen men de hade roligt i stort sett hela tiden, förutom där det fanns en massa tavlor med synvillor och annat som vi vuxna däremot tyckte var riktigt roligt :) Att utföra uppdragen som fick den stora draken och spotta ut kulor var en riktig höjdare där hela familjen kunde vara delaktig.

Vi var där mitt i vintern så vi missade hela utedelen som vi dock såg på håll och gärna vill uppleva någon annan gång.

Vi kommer med stor sannolikhet att åka dit igen :) och även denna gång bo på Scandic som inte alls är långt därifrån. En perfekt minisemester!
(2018-03-22)

Kanon!
/Emelie
(2017-07-26)

Tom tits
En solig, varm dag på tom tits som hade väldigt mycket att erbjuda en familj med barn som var 7 och 9 år. Jätteroligt för båda barn och vuxna
(2017-05-03)

Roligt ställe
Var här tillsammans med mina barn och min väninnas barn i åldrarna 4-12 år. Det fanns mycket att göra och utforska. Vi var här många timmar och det fanns möjlighet för barnen att gå runt lite på egen hand och experimentera.
Åker gärna hit igen!
(2017-02-19)

Tom Tits dagen
Vi är en familj bestående av 2 vuxna och 3 barn i åldrarna 8, 7 och 4. Under en dag testade vi Tom Tits. De stora barnen älskade i stort sett allt där. Från uppskjutet, vindtunneln och jojon. Buffén var toppen och tom vi vuxna hade roligt. Full fart hela dagen tills vi åkte hem. Vi har faktiskt inget att klaga på. Barnen ville inte åka hem. Vi kommer garanterat att åka dit fler gånger.
(2016-07-30)

Tom Tits Experiment
Vi hade turen att bli testfamilj och barnen på snart 7 och 8 1/2 år såg fram emot besöket. När vi kom dit va de full fart och vi kollade och provade det mesta. Allt med såpbubblor samt såpbubbelshowen tyckte dom va kul likaså alla vattenexperiment och vattenparken som är utomhus. Maskinen man kunde ställa in olika styrkor på vinden va en stor favorit och stormstyrkan va extra rolig. Även hur olika delar av människan är uppbyggd va intressant. Jag tycker att åldern på barna va alldeles lagom och mindre barn skulle inte jag åka dit med då dom inte förstår lika mycket. En nackdel va att de va otroligt varmt och kvavt inne på tom tits så man va tvungen att gå ut imellan för att få lite luft. Barnen ville inte åka hem när de va dags så dom va nöjda.
(2016-07-29)

Nja
Det är väldigt dyrt å när vi var där för två år sen så var mycket trasigt å avstängt. Det saknades material för att kunna utföra vissa experiment.
Så som jag kommer ihåg det från när jag var där med skolan så fanns det informationsskyltar vid varje experiment där det stod vad man skulle göra, vad som händer och varför.
Idag måste man ha en app för att få veta nåt om experimenten å då står det bara t.ex vad orkaner beror på men inget om hur man ska göra å varför med själva experimentet.
Sen är det svårt att hitta vad som är vad i appen.
Men det finns ju delar som är bra å roliga också. Och ett plus för glassbaren. Tycker ändå att för de pengarna ska allt vara underhållet och funka.
(2016-07-26)

Otroligt roligt
Vi had ene härlig dag men hela familjen (barn 3, 6 och 8 år) på Tom tits och såg bla en spännande elshow. Större barnen var helt sålda på självfallet och skulle bara åka den om och om igen. Även vi föräldrar tyckte att det fanns mycket spännande att se och uppleva.
(2016-07-22)

Härligt spännande
Vi var där med våra tjejer 8 och 11år och dom ville testa allt på en gång. Var lite orolig att 11 åringen skulle vara för gammal men hon hade superkul, fanns även en massa intressant för oss vuxna att upptäcka. Vi kommer helt klart att åka dit igen, tjejerna tjatade redan om nästa besök i bilen hem. Det som drar ner betyget lite är att det var ganska slitet på vissa delar och en del expriment var trasiga.
Ett stort +++ var restaurangen som hade bra med mjölkfria alternativ, dottern fick grädde till pannkakorna vilket nästan aldrig händer + att efterätten (äppelpaj) var mjölkfri och det fanns även mjölkfri vaniljvisp så hon var jättenöjd.
(2016-03-10)

Härligt spännande
Vi var där med våra tjejer 8 och 11år och dom ville testa allt på en gång. Var lite orolig att 11 åringen skulle vara för gammal men hon hade superkul, fanns även en massa intressant för oss vuxna att upptäcka. Vi kommer helt klart att åka dit igen, tjejerna tjatade redan om nästa besök i bilen hem. Det som drar ner betyget lite är att det var ganska slitet på vissa delar och en del expriment var trasiga.
Ett stort +++ var restaurangen som hade bra med mjölkfria alternativ, dottern fick grädde till pannkakorna vilket nästan aldrig händer + att efterätten (äppelpaj) var mjölkfri och det fanns även mjölkfri vaniljvisp så hon var jättenöjd.
(2016-03-10)

passar alla åldrar
Vi är en familj på två vuxna och två barn ( snart 4 och snart 7 år). Vi blev testfamilj och åkte till Tom Tits nu i augusti. Det var enormt stort och nu på sommaren är även vattenparken ute öppen och det var helt klart en favorit. Det finns oändliga möjligheter av att testa, trycka, använda kroppen, utforska sinnen m.m. Barnen var inte stilla många minuter och de härliga skratten när det hände nåt oväntat var ovärderliga! Jag skulle säga att Tomt Tits är för alla ådrar både vuxna och barn. Det fanns bebisar där som fascinerat tittade på de stora såpbubblorna och tonåringar och prövade de olika experimenten och försökte lösa olika problem. Jag tror ändå att man ska vara i af 4-5 år för att få ut maximalt av vistelsen. Den långa häftiga rutschkanan var det 6 årsgräns på vilket inte var populärt hos min snart 4 åring=)
(2014-08-12)

Lärorikt, upptäckande och kul
Fick äran att vara test familj på Tom tits, de var en riktigt kul, lärorik och upptäckande dag för både stora och små. Spegelrum, rutchekana och lek med vatten de uppskattades av mina små på 3 ½ och 6 år!
Barnen sprang runt, hitta nya saker att upptäcka och testa både inne och ute i vatten parken.
Klart värt ett besök!
(2014-08-11)

Tom Tits Experiment
En härlig dag med glada, nyfikna barn och massor att upptäcka! Helt klart värt ett besök om du går och funderar på att åka dit! Passar stora som små!
(2014-06-27)

Avsätt en hel dag och ta med lekhumöret
På Tom Tits har du roligt både som vuxen och barn. Vatten parken kan man spendera många timmar i och ombyteskläder behövs. Roliga experiment och annat att leka med finns överallt. Min 6 åring frågade direkt när vi gick därifrån "När ska vi åka tillbaka?". Rekommenderas helt klart.
(2013-09-25)

Lärorikt, intressant och roligt!
Vi fick äran att vara test familj på Tom tits och det var en väldigt lyckad dag! Våra fyra barn är 10, 8, 8 och 1(nästan2). Vi är alla överens om att Tom tits lämpar sig för alla som är över 6år, vår yngsta son hade egentligen inte så roligt den dagen. Det finns så mycket experiment så egentligen skulle man vara där två dagar för att verkligen hinna se och pröva allt. Det finns experiment av alla möjliga slag, exempelvis hur en toalett fungerar kan man lära sig ute på bakgården. Inne finns det kulbanor, spegelrum, magnetexperiment, skuggexperiment, man kan se hur en motor ser ut och man får se hur lång världens längsta man är i verkligheten. Man får se hur kroppen ser ut inuti och testa på att sparkcykla med en sparkcykel som styr tvärtom. Det finns en hel korridor med synvillor så bara på den våningen kan man fördriva någon timme. I den stora Pelarsalen kan man äta sin medhavda matsäck. Annars finns det även cafeér och restaurang om man vill köpa sin lunch på plats. Utomhus fördriver man gärna några timmar med alla vatten experiment, underjordiska gångar samt i labyrinten. Man får känna på vindstyrkor och jordbävning. Om man har endast en dag på sig och ändå vill försöka hinna med så mycket som möjligt så får man försöka att inte stanna för länge på ett experiment. Våra samlade åsikter från hela familjen är att det är värt att åka för återbesök! Till alla som tvekar kan jag bara säga: Sluta tveka, åk till Tom Tits!
(2013-08-18)

tom tits barnens experiment
jag själv är lärare och har både varit där med klasen och mina egna barn. Mina egna barn Kalle och Maja är 7 och 13 maja hade sagt att ute texperimenten var roligast.

/Eva
(2013-06-18)

Man tröttnar aldrig på Tom Tits
Tom Tits är så perfekt för att alla har så kul här, både barnen och vi vuxna. Vi har t.o.m köpt årskort på Tom Tits några år eftersom vi gärna åker dit om och om igen. Det finns så mycket att göra att en dag inte räcker till.
(2013-06-13)

En härlig heldag!!
En varm sommardag i Juli åkte jag och mina fyra grabbar i åldrarna 2-12 till tom Tits i Södertälje för att spendera en hel dag där!
då det var varm och sommar fanns det både aktiviteter att göra både inne och ute vilket uppskattades av alla barn - det var allt i från vattenlek till nån sorts av åkattraktion liknande dem som finns på gröna lund, men här fanns det bara plats att åka två st i taget.
Som jag tidigare skrev fanns det både aktivitetetr ute som inne, barnen hittade alla något att leka/exprimentera med och det fanns nåt som passade alla - dock hade de stora barnen - 10 - 12, mycket mer saker att pyssla med än de små. Men det var en rolig och givande dag, så nu har Tom Tits blivit ett stamställe vi gärna åker till och spenderar många timmar i!!
rekomenderas varmt!!
(2013-06-03)

Tom Tits
Vi hade en fantastisk dag på Tom Tits, hela familjen trivdes och tom Max som bara är 3 år hittade massor av roliga grejer att testa! Tyvärr var rutchkanan stängd så den fick vi inte prova men annars var det enda som var dåligt just den här dagen var maten, dyrt och tråkig mat men man kan ju alltid ta med matsäck!

Läs mer på bloggen om vad vi gjorde:
http://niehoffs.blogspot.se/2012/12/tom-tits.html
(2013-05-15)

Super
hade en jätte bra dag!
Rekommenderar att åka på sommaren.
minus för maten...
Ta med matsäck!
(2012-12-18)

En härlig fredag i September på Tom Tits
Vi hade en härlig fredag på Tom Tits, vi börja förmiddagen med att ta oss ann de aktiviteter som finns ute, då vädret bjöd på en härlig höstdag. Därefter tog vi oss in och började att gå våning för våning. Vi kände att vår 6 respktive 4 åring kunde roa sig på varje våningsplan även om helheten av Tom Tits är att det mer riktar sig till en 6-åring. Vi vart positivt överraskade av den lunchrestaurang som Tom Tits bjöd på, det var fräscht, mycket bra buffekoncept samt bra priser. Att åka en fredag är också att rekommendera det är inga skolor eller förskolor där, varpå det är lite folk och mycket tid vid varje aktivitet om så önskas.
(2012-10-18)

Mycket att göra för både stora och små
Vi åkte till Tom Tits som test familj med två vuxna och två barn på 2,5 respeketive 5 år. Vi åkte dit en solig augusti dag och fastnade i parken på en gång. Fanns hur mycket roligt som helst att utforska och prova. Vi både skrattade och satt försjukna med barnen (mest 5åringen) och försökte förstå hur allt hängde ihop. Inne fanns det jätte mycket att göra där med men vi alla blev lite trötta på slutet och orkade inte se allt. Gick ut till parken igen sista halvtimmen och plaskade med vatnnet. Rekommenderas mycket varmt men stor nackdel är tyvärr det höra inträdes priset!
(2012-09-14)

Rolig och lärorik dag för alla!
Vår soliga semesterdag förgylldes av ett besök på Tom Tits Experiment. Både barn, 8 och 9,5 år och vi vuxna hade en rolig och lärorik dag. Favoriter blev Mindgame, Stormmaskinen och Vattenraketen. Synd att inte alla aktiviteter i parken var igång. En uppfräschning behövs av anläggningen både inom- och utomhus.Trots detta hade vi en toppendag!
(2012-08-12)

Tom tits
Mysig utegård, men det kanske kunde ha funnits mer saker för lite mindre barn.
(2012-08-04)

Lärorikt för både barn och vuxna
Tom Tits experiment kan ge både barn och vuxna flera underhållande och lärorika timmar. Det finns mycket att trycka på, känna på och testa. Det krävs verkligen en heldag om man ska hinna med att göra alla stationer.

Det jag som vuxen saknade var förklaringar till de olika stationerna. Även om vi kunde en hel del på förhand så ibland är det svårt att förklara på ett enkelt sätt för barn. Fick veta av personalen att de haft en pappersguide men nu hade en digital guide på gång. Tycker att de i väntan på den digitala hade kunnat erbjuda pappersvarianten även denna sommar.
(2012-07-13)

En solig dag på Tom tits
Vi var på tom tits som en testfamilj. Barnen hade höga förväntningar och sprang från våning till våning och provade allt. Tyvärr missade vi ändå en del saker då barnen blev lite trötta. Det var en solig och varm junidag vilket gjorde vattenlandet utanför ÄNNU bättre.

Tänk på att ta med extra kläder och handdukar om ni ska besöka vattenlandet utanför.
Det var bra mat i restaurangen.
Vi hade räknat med att vara där en heldag men tyvärr orkade barnen bara 4 timmar innan de nästan kröp till bilen
(2012-06-20)

Kraftigt försämrad standard juni 2012
Vi var på Tom Tits den 16/6 2012. Väl inne visade det sig att det inte fanns några förklaringar till något enda experiment. Enligt guiden hade det funnits en guidebok - men nu fanns ingen... Det fanns ingen möjlighet för oss att lära oss något på Tom Tits. Många saker var trasiga och på många ställen fanns inte ens det som stod på de små plaketterna... Flera saker var stängda hela dan; såsom roboten, rotondon, och cykeln på lina... Fritt fall påstods varit öppet under förmiddagen när det ösregnade.. men när det slutade regna efter lunch så var den stängd... Jättedyrt och inget underhåll! Kändes sjaskigt. Absolut inte prisvärt.
//maria
(2012-06-18)

Toppendag för hela familjen!
En söndag i september åkte hela familjen iväg, 2 vuxna och 3 barn på 1,6 och snart 8 år. Barnen fastnade ffa för alla aktiviter utomhus där Stormen (fläktar som gör så att det blir kraftig blåst som man får står emot) blev en klar favorit. Många av experimenten inomhus hann vi ej testa på, så en hel dag att spendera här är inga problem.
1-åringen fastnade mest för de experiment där det fanns vatten inblandat :-) Den långa rutschkanan tyckte både vuxna och barn om.
Det negativa som vi vuxna upplevde var att det ej fanns information vid alla experiment vad de gick ut på. En tjock katalog fanns att låna där man kunde läsa om experimenten men vi hade föredragit information på plats.
Luftballongturen gick ej denna dag så det var vi lite besvikna över.
Ett stort extra plus till uteområdet som verkligen kändes inbjudande samt att det är stora ytor överallt och inga problem att komma fram med barnvagn.
Affären är värt ett besök med mycket roligt att titta på, bra kalaspresenter.
De äldsta barnen ville inte åka hem så vi fick lova att snart åka tillbaka!
(2011-10-14)

Dyrt och ingen underhåll!
Vad ska jag säga...
jag gämför Tom Tits med:
Smithsonian Institute, USA
Deutsches Museum, DE

Tom Tits är dyrare och underhåll är noll. Pynsamt!
Barnen hade kul (7 år), men de äldre märkte att grejerna inte stämde på riktigt. Eftersom många experimenter / utrustiningar inte fungerar som de ska, själva experiment är värdelös.
Jag skulle inte åka dit igen.
Mycket bättre Naturhistoriska riksmuseet i Stockholm
(2010-11-20)

Vi var där som testfamilj
Vi var där som testfamilj och hade med oss tre barn i åldrarna 5,6 och 8. Det var ett riktig rolig ställe att spendera en dag på. Mycket roliga experiment att titta på och testa. Tyckte dock att det var lite dåligt med info på en del av experimenten, så alla gick inte att genomföra som man kanske hade önskat. Man får nog räkna med minst en halvdag där. Det fanns gott om plats för att äta matsäck. En del av experimenten var utomhus så det är ju bra om man är klädd för det också. Det var mycket att gå och många trappor att gå i så sköna skor är att rekomendera :)
(2010-10-28)

Vad tycker du?

Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!


Ditt betyg:
Vilka åldersgrupper passar platsen bäst för?
0-1 år
2-3 år
4-5 år
6-7 år
8-9 år
10-11 år
12-13 år
14-15 år
Rubrik:
Text:
MathGuard security question:
Logga in eller svara på följande fråga:


OJS         886      
G N    Q    6     AKB
9D4   H1D   3Y8      
X K    C    T A   6I8
TBY         5IQ      
   
Namn: (Visas)
 
E-post: (Visas ej)


När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Stockholm: Familjenöjen
Annons:
Annons
Populära erbjudanden
Kaatach » Med Barnsemesterkortet får du ett Kaatach pussel gratis!
Laserfortet Häggvik, Sollentuna » Med Barnsemesterkortet får du 15% rabatt vid bokning av aktiviteter i juni till augusti på fredagar &a...
Exploria »
Annons
Populära familjenöjen
Annons
Aktuella evenemang
Annons
Onödigt dyrt eller jättebra?
Hitta weekendresa utan att spräcka budgeten!

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

Om Barnsemester.se

Om oss
Kontakta oss
Cookies & Integiritet

Info

Barnsemesterkortet
Testfamiljer
Stora Barnsemesterpriset
Vanliga frågor och svar

För företag

Er info hos oss
Barnsemesterkortet
Annonsering och samarbeten
© Copyright 2003 - 2020 Barnsemester.se
Barnsemester.se använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt.
Tillåt cookies