Betyg och kommentarer

Tosselilla Sommarland

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Tosselilla Sommarland.

 » Antal inlägg: 199 st
Mammor och pappor blir som barn på nytt tillsammans med sina barn
Det finns något för något att göra för nästan alla åldrar
Härliga vattenland
(2019-02-04)

Tosselilla
Vi besökte tosselilla på deras första dag på sin högsäsong. De hade då rabatterat pris och med barnsenesterkortet blev det ytterligare billigare. Ett tips år att gå tvärtom i parken dvs inte följa strömmen utan att direkt gå till gokart och segway.på det viset stod vi först i kön till dessa attraktioner.
Vi tillbringade mest tid vid karusellerna för det var det våra 2 barn 8 och 10 år ville. Vi badade en liten stund innan himlen öppnade sig och det började ösregna.
Vi var väldigt nöjda med dagen.vi hade egen mat med och en önskan är att parken hade stått för att hålla igång grillarna som man slipper släpa med engångsgrill eller kol.
(2017-03-04)

Grym park
Det finns ingen annan park i hela Sverige som man själv kan fixa o ta med egen mat ! Grym ställe
(2017-02-15)

Tosselilla
Ett superroligt sommarland med jättestort badland med en ny jätterolig vattenrutschbana. Massor av karuseller och motorattraktioner. Dessutom en liten djurpark och tarzanstigar. Allt för en rolig sommardag.
(2015-08-29)

Trevligt sommarland för hela familjen
Riktigt trevligt sommarland med många olika aktiviteter. Allt från Go-cart, Segway till tivoli och badland. Dessutom fina grillplatser med gratis kol och tändvätska. Väl värt ett besök.
(2015-08-29)

Under all kritik...
Att laga era lianer i Tarzanstigen med långa skruv som barnen kan trampa på är inget ni bör fortsätta med. Sen bör ni lära ut er personal hur man hanterar mat till personer med matintolerans. Ni kan börja med att inte fritera Chicken Nuggets i samma frityrolja som pommes frites! Rekommenderar inte barn med glutenintolerans att äta inne på området!
(2015-07-16)

Åk till Djur sommarland istället
Åkte till Tosselilla efter att ha varit på Djur sommarland, och det var en enorm besvikelse. Färre attraktioner med sämre kvalitet. Dyrare (vi var mycket missnöjda med att de tog betalt för armband till barn där man kunde skriva telefonnummer i fall man tappade bort ett barn). Kort och gott, åk till djur sommarland i ställer
(2015-03-13)


perfect
(2015-02-10)

Inte värt det dyra entre priset
Är mycket besviken då många av attraktionerna kostade extra. Som tur var betalade vi inte fullt inträde då if metall anordnade denna utflykten. Tycker att det dyra inträde ska inkludera alla aktiviteter. Hade aldrig betalat fullt pris för de aktiviteter som fanns där. Karusellerna kändes inte säkra och stabila och dessutom var det olika regler som gällde om vilken längd man fick ha, ibland var det maxgräns ibland lägsta gräns ibland om man åkte med en vuxen. Personalen var också för nitiska och det resulterade i ledsna barn som inte fick åka med. Toaletterna var under all kritik, och alldeles för få.
(2014-08-09)

underbart
härlig plats med alla olika saker så alla barnen blir nöjda
(2014-04-18)

Njut av dagen ihop
Vi återvänder ofta till Tosselilla, och njuter varje gång. Härligt att åka karuseller, klättra i lekborgen, bada i vattenlandet, njuta av alla djuren och testa sina färdigheter i Tarsanbanan eller med konstiga cyklar. I år tillbringade vi mycket tid vid bumperbåtarna, underbart kul att köra och stänka på varandra.
Ta med hela familjen, kompisarna och ha en heldags kul. Glöm inte badkläder och kameran.
(2013-08-26)

toppen!
Vi kom när de öppnade och gick när de stängde. Vi har en ettåring och en på två. Men det fanns absolut saker för dem att göra. Vi åkte karuseller klappade getter och vaskade guld. I vattenlandet spenderade vi många timmar. Allt var gratis där inne. (förutom mat, som inte var farligt dyr) Vi kommer komma tillbaka om och om igen!
(2013-07-30)

Lite besviken
Hade mkt högre förväntningar än vad som uppfylldes. Dom flesat aktiviteter var för större barn ,kanske från 6år.
(2013-05-14)

Grilla din egen mat
På Tosselilla finns det tevliga grillplatser med grillkol och tändvätska. Det gör det enkelt och trevligt för allergiker eftersom man kan ta med egen grillmat.
(2012-09-06)

Aktiviteter för stor och liten
På Tosselilla kan alla, barn och vuxna, hitta aktiviteter som pasar just dem. Ett trevligt utflyktsmål som vi gärna besöker igen.
(2012-09-06)

Toseelilla är kanon!
Vi är där varje sommar och nu är barnen 7och 9år. Karuseller, badland, djur och grillplats. :-)
(2012-05-14)

Något för hela familjen
Hur roligt som helst, gammal som ung, finns något för alla åldrar. Minst en gång per år åker vi dit med sönerna 9 respektive 11 år-
(2011-06-26)


verkar kul ska dit med min fam i år
(2011-06-13)

tosselilla, illa
Så besviken jag blev då jag såg att man inte får rabatt längre med Barnsemesterkortet vid besök på Tosselilla. Där missa dom ett besök från oss.
(2011-06-08)

Supernöjda!!
Vi var på Tosselilla en varm sommardag och hade möjligthet att prova allt inkl det fina badlandet.

Vi är supernöjda med besöket! En stor, ren park med mycket trevlig personal. Absolut den trevligaste personal vi har träffat på ett nöjesställe. Karuseller som passar alla åldrar, mysig natur och ett helt fantastiskt badland.

Hit åker vi definitivt igen.
(2010-08-19)

Bästa bemötandet i sommar
Mycket bra bemötande av alla ungdomar vid de olika åkkarusellerna. Dr gav 100 % till barn och vuxna. Stort eloge.
Även mycket rent och snyggt i parken.
(2010-08-16)

Fantastiskt bra!!
Tosselilla var det roligaste på hela semestern tyckte barnen, 7 o 10 år gamla. Bra blandning av aktiviteter, bra o humana priser samt framförallt väldigt trevlig personal. De var genuint intresserade av att ge bra service och vara allmänt glada o positiva. Kommer gärna tillbaka!
(2010-08-15)

Underbar, rolig, härlig dag på Tosselilla!
Åkte till Tosselilla i juli med våra 2 barn, 2 resp 4 år, samt en annan familj med barn i samma ålder. Barnen hade roligt från första till sista stund vi var där. En härlig blandning av, bad, lek, karuseller o djur. Stort plus till grillplatserna där det finns både kol o tändvätska. Hela området var rent o fräscht. Ett litet minus var att bassängerna var kalla och de hade gärna fått ha öppet lite längre än till 18.00. Men summerar man hela dagen så var det en underbar dag med mycket skratt! Mycket bra att man kan köpa inträdesbiljtten på nätet så man slipper de långa köerna. Vi kommer absolut tillbaka igen!
(2010-08-11)

Badparadis och roliga attraktioner
Vi hade en härlig dag med framförallt mycket bad och lek, men även lite karuseller. Det är bra att det är ett inträde som inkluderar nästan alla attraktioner. Det gör att man slipper massa onödig kötid. Mycket trevlig personal. Bara synd att de stänger redan kl 18, vi hade gärna stannat längre och kanske ätit middag el grillat korv.
(2010-08-10)

Trevlig personal!
Var på Tosselilla den 9-10/8 och har även varit där flera gånger tidigare år. Skillnaden mot tidigare år, och som gjort tosselilla ännu bättre, är att personalen nu var väldigt trevlig och positiv samt talade svenska. Förra gången var det (troligen) polsk personal som varierade mellan att vara uttråkade och irriterade.
Vi kommer att besöka Tosselilla även nästa år med vår då 6-åriga tjej.
(2010-08-10)

Besök på en av sommarens varmaste dagar
Den 20 Juli hade vi bestämt med min min syster, hennes familj och morfar att åka till Tosselilla! Tur att Tosselilla har ett stort och härligt badland med tanke på hur varmt det var. Det är en stor och härlig park med massor av grönområden och skugga om man vill. Kan dock rekommendera att ta med mat, då det är dyrt att handla mat där.
(2010-08-10)

Detta var något för oss!!
Var på Tosselilla för första gången med barnen i juli. Har varit där själv när jag var liten, kommer inte ihåg mycket, mer än att jag gillade det då.
Våra barn 2 och 4år älskade det!!
Det passade perfekt...kombinationen av klätterställningar, lekparker/sandlådor, karuseller, badlandet, ja allt gillades och det var perfekt att fördriva en heldag där.
Dessutom att det är normala priser på maten är ju ett extra plus!
Hit kommer vi åka fler gånger!!
(2010-07-27)

Funkar alltid
Tosselilla fungerar alltid. Minst en gång om året åker vi med hela tjocka familjen till tosellila på en heldag. Här finns något för alla åldrar.
(2010-04-19)

barnen älskar det
Mycket att välja på bland aktiviteterna, kanske inte alltid man hinner med allt på en dag.
(2009-09-20)

Alltid lika trevligt!
Trots lite dåligt väder blev vår utflyktsdag till Tosselilla mycket uppskattat av alla! Det enda negativa är att priserna på såväl mat, inträde som souvenirer har blivit lite väl höga!
(2009-09-17)

Vad tycker du?

Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!


Ditt betyg:
Vilka åldersgrupper passar platsen bäst för?
0-1 år
2-3 år
4-5 år
6-7 år
8-9 år
10-11 år
12-13 år
14-15 år
Rubrik:
Text:
MathGuard security question:
Logga in eller svara på följande fråga:


IS6         161      
T F    K    6     7CH
TGG   NGQ   YCQ      
  3    N      4   6Y3
CCM         71D      
   
Namn: (Visas)
 
E-post: (Visas ej)


När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Skåne: Familjenöjen
Annons:
Annons
Populära erbjudanden
Eslövs Leksaksmuseum » Med Barnsemesterkortet får familjens barn fri entré tillsammans med betalande vuxen!
Breakout Sweden »
Upzone Ängelholm » Med Barnsemesterkortet får ni 75 kr rabatt per bokning av minst tre personer på 2,5 h Äventyrsklättrin...
Annons
Populära familjenöjen
Annons
Aktuella evenemang
Annons
Onödigt dyrt eller jättebra?
Bläddra bland artiklarna i någon av våra

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

Om Barnsemester.se

Om oss
Kontakta oss
Cookies & Integiritet

Info

Barnsemesterkortet
Testfamiljer
Stora Barnsemesterpriset
Vanliga frågor och svar

För företag

Er info hos oss
Barnsemesterkortet
Annonsering och samarbeten
© Copyright 2003 - 2020 Barnsemester.se
Barnsemester.se använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt.
Tillåt cookies