Turbo Sport Adventure Zone
Annons
höghöjdsbanor

Turbo Sport Adventure Zone

(4 omdömen)
Barnkalas | Sport och äventyr
Turbo Sport Adventure Zone>
Favorit sparadSpara favorit

Turbo Sport Adventure ZoneTurbo Sport Adventure ZoneTurbo Sport Adventure ZoneTurbo Sport Adventure ZoneTurbo Sport Adventure Zone

Turbo Sport & Adventure Zone ett sport- och aktivitetscenter som riktar sig till både barn och vuxna. Det finns trampolinpark, dunkzon, parkourzon, Ninja Warrior-bana, multisportplaner, stuntzon, airtrack, klättringszon och tävlingshinderbanor.

Kom på besök själv, delta i någon av turbos terminskurser eller ha ert barnkalas här!

Turbo handlar om att våga utmana det som vi tycker är svårt och att hela tiden försöka förbättra sin förmåga.

Trampolinparken är ett hav av 51 sammankopplade trampoliner. Förutom att det är så roligt så tränar du både balans, kondition och styrka. De kunniga instruktörerna kan hjälpa dig att lära dig göra nya volter och tekniker.

I dunkzonen med parallella korgar kan ni utmana varandra, eller varför inte pröva på att synkronisera era baskettrick? Det finns också tre multisportplaner anpassade för spel 3 mot 3 och teknikträning i basket, innebandy och fotboll.

Den extrema hinderbanan Ninja Warrior har 9 utmanande hinder för vuxna och ungdomar varav flera hinder har en variant för motionärer och en för elitidrottare.

Parkourzonen är perfekt för barn från 6 år och uppåt som lär sig nya tekniker, gymnastik och tränar upp sin kroppskontroll. Parkour handlar om att på det snabbaste och effektivaste sättet ta sig från punkt A till punkt B.

I stuntzonen kan alla träna luftakrobatik och landa säkert på en stor luftkudde. Och den stora luftfyllda mattan airtrack är perfekt för parkour, freerunning och gymnastik. Här är det lätt att göra flickisar, hoppa över hinder eller göra rotationer.

I klättringszonen finns flera klättringsutmaningar anpassad för alla åldrar och instruktörerna hjälper dig gärna att komma igång.

Tävla mot varandra i parallella hinderbanor med tidtagning för att träna snabbhet, balans och koordination. Utmana din höjdrädsla och balansera högt ovanför marken i höghöjdsbanan.

Turbo Sport Adventure Zone arrangerar barnkalas.

facebook.com/turbosportzone/ »
instagram.com/turbosportzone/ »
Öppet
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
                                                                       
Öppet   Öppet vissa dagar   Stängt
OBS! Det kan under gröna perioder även vara stängt under strödagar. Aktuella öppettider finns på Turbo Sport Adventure Zones webbsidor.
Hitta
Gränbystaden, Uppsala
Uppland, Uppsala län, Uppsala kommun

Med bil från till Turbo Sport Adventure Zone är det ca 103 km (1 tim 3 min).

Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger. Turbo Sport Adventure Zone
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta samt öppettider innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Besökare tycker till

Snittbetyg

Turbo Sport Adventure Zone har snittbetyg 7.5 av 10.
Betyget baseras på recensioner från 4 familjer. Alla recensioner »

Passar för barn i åldern

0-1 år
8-9 år
2-3 år
10-11 år
4-5 år
12-13 år
6-7 år
14-15 år

Dåligt
De säger att jag inte får ha barnvagn med min sovande bebis med in och trots detta ser jag flera personer med barnvagn inne på stället utan ba...
Läs mer »
Perfekt för hela familjen!
Mängder av olika aktiviteter på över 4000 m2. Klättring, parkour,stuntzone, över 50 trampoliner och en stor fotbollsplan bla. Så mycket kul!...
Läs mer »
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


5Q9         7HU      
G 4    J      A   12P
9TR   UD9   2PE      
1 I    N    B     KXL
M65         28Q      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se