Betyg och kommentarer: TusenFryd
Annons
Betyg och kommentarer

TusenFryd

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt TusenFryd.

» Antal inlägg: 5 st
Satt i bilkö i 40minuter för att komma ut från parkeringen. Inne i parken behövde vi endast köa till ragnarök övriga behövde vi bara vänta på nästa tur.
(2019-08-08)

En lugn och fin nöjespark!
Vi har åkt hit i många år och trivs jättebra.Inga långa köer och god service. Enda nackdelen är att maten är lite dyr,men vi har alltid med matsäck,som äts inne i parken. Finns ställen att sitta på under tak. Och där finns alltid plats.
(2015-05-07)

Tusenfryd är en riktigt bra nöjespark!
Vi brukar besöka Liseberg varje år men såg Coops medlemserbjudande om fri entre och fri åkning på Tusenfryd så det blev hit vi åkte i år. Det är en riktigt bra nöjespark med åkattraktioner för alla åldrar och smaker. Vi var där en lördag i början av Augusti och det var varmt och soligt. trots det var det korta köer och vi väntade som längst 15-20 min. Från Liseberg är vi vana vid betydligt längre köer. Perfekt att åka hit om man har barn som är över 120 cm för då får de åka allt utom 3 st attraktioner som har 140 gräns.Våra barn är 7 och 10 år och gillar de stora åken tillsammans med oss vuxna och det fanns mycket att testa. Speedmonster,Loopen, Spinspider, Thunder coaster mm. Enda nackdelen var att det var väldigt backigt att gå omkring där eftersom hela parken är byggd på ett berg.Och så var det dyrt att köpa mat där så matsäck rekommenderas. Vi hade en toppendag där och återvänder gärna!
(2012-08-06)

Supert!
Vi har vært i Tusenfryd på tur med mange barn (over 50st). Det er lett å betale seg inn og alle attraksjonene (unntatt den som krever høy alder på barn og som er størst) er inkludert i inngangsbilletten. God service på spisesteder, og god service i informasjonen.
(2009-03-26)

Dyrt redan för 10 år sedan
Har varit där en gång men fy va dyrt allt var, man fick betala för att ta sig runt på en liten tågbana av egen kraft, det reagerade till och med min 7 årig på. Då var det dubbla entreer så vi var aldrig på Vikinglandet. Detta var en nöjespark som vi inte blev förtjusta i.
(2008-07-24)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


 8          YGO      
4D     S      2   428
 Y    G6P     R      
 Y     Y      J   QM7
B5N           1      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se