Betyg och kommentarer: Sunne Sommarland
Annons
Betyg och kommentarer

Sunne Sommarland

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Sunne Sommarland.

» Antal inlägg: 43 st
Bad- tripp i Värmland
Trevligt, men inget nytt på många år. Man måste vara 8-9 år för att få ut det mesta av trippen.
(2019-07-01)

En dag med masse moro;)
Fantastisk väder, värme vatten och roliga attraktioner... En perfekt dag for store å små.
Vi var 2 voksene og 3 barn i ålder 6,11 och 15 år. Ovisst om det va barnen eller vi förädlar som hadde kulas.

Tips: Vi hyrde en sol stol som vi hadde som mötespunkt och hadde med piknikkurv. Matutbudet var veldig dårlig och trist.
MEN ute i dom små husen solgte dom softis och det är den BÄSTA jag har spist någon gång så den burde ni teste.
(2018-10-14)

En hel dag av vattenlek
Här var lätt att fylla en dag med vattenlek! Småbarnsområdet var utmanande även för 8-åringen och 2-åringen älskade de olika rutschkanorna! De stora åkte kanor hela dagen och köerna var korta vilket gjorde att de hann åka mycket!!!
Kan rekommendera denna park om du är i närheten!Passar barn i alla åldrar och kanske speciellt om du som vi har barn i flera olika åldrar så kommer alla vara nöjda!
(2018-08-08)

Nervkittlande
Vilken dag med alla dessa härliga åk, finns verkligen för alla åldrar här. Mina kids 5&6år å så jag 36 ällllssskkkade Mammut !!! Vet inre hur många gånger vi glatt gick upp för de trapporna ;)
(2018-05-15)

En härlig dag
Toppen för hela familjen, barnen på 5&6 år tjatade hela vägen hem om när vi skulle åka tillbaka. Bra blandning på attraktionerna, dock lite dyrt med mat och fika, så ta med eget:)
(2018-05-05)

Lagom stort men dyrt.
Lagom stort så om man har lite större barn kan de gå själva omen man har ändå uppsikt.
Negativt är att det kostar lika för alla, oavsett om an badar eller inte!
(2017-11-07)

Alldeles lagom!
Lagom stort och bra vattenland med mycket att välja på. Priset sänker betyget, då det blir väldigt dyrt för en barnfamilj. Bra med många ytor att vara på, vare sig man badar eller ej.
(2017-08-04)

Fantastiskt!
Toppenanläggning för barnen, förutom bad hinderbana och andra aktiviteter. Men matutbudet är det sämre med, dyrt och inte speciellt goda hamburgare.
(2017-06-20)

Dyrt!
Man betalar lika mycket oavsett om man badar eller inte!!
(2016-07-19)

Modins på Sunne vattenland
Vi hade en fantastisk dag trots blåst tycker parken är alldeles lagom för alla i familjen. Höjd punkt med Bådde sjö och poolbad , stort plus för den gemensamma bastun i parken . Kommer bli fler besök ????
(2013-10-17)

Testfamilj på Sunne Vattenland
Vi kollade väderprognosen för att pricka in en av de varmaste sommardagarna. Så en riktigt varm dag tog vi våra barn, 5 och 9 år gamla med oss dit och hade en helt fantastisk dag. Vi tycker att vattenlandet passar alla åldrar. Vår minsta hade dock inte behövt något åkband då hon trivdes bäst i barnpoolen med att åka ormen och att åka ring på den långsamma floden. Vår 9 åring testade det mesta men tyckte bäst om mammuten och bubblan. Om hela familjen älskar att bada så är ett tips kanske att ta med någon snäll vän/släkting som kan vara med de minsta i barnpoolen en stund. Men vi löste det bra ändå och turades om att åka med det äldsta barnet. Det fanns gott om badvakter och det är en ren och snygg anläggning. Minuset är den svarta asfalten när det är riktigt varmt ute, man bränner upp fötterna. Det är ganska dyrt att betala in sig jämfört med andra äventyrsbad, men är solen framme så har man ju en fantastisk heldag med familjen. Vi gör nog ett till besök nästa år.
(2013-08-11)

Vi var testfamilj på vattenlandet i Sunne!!
Vi tog med alla barn i familjen som är i åldrarn 3, 12, 19 och 22 år och vattenlandet passade alla, men man bör gilla att åka vattenruschkana annars finns det inte så mycket att göra för de äldre barnen. Allt var rent och fräscht och det fanns gott om badvakter. Vi hade en mycket trevlig och solig dag!
(2013-07-24)

Sunne Vattenland!
Trots vädret så var det en kanon upplevelse, Barnen älskade detta och vem är inte nöjd då när barnen är nöjda?
Rent och fräscht och stort.
(2013-05-14)

Kul vattenland ffa för barn 8 år och uppåt
Vattenlandet i Sunne har det mesta för en trevlig baddag med både attraktioner och bad i vanlig sjö. Har både hissnande attraktioner och ett fint badlandskap för små krabater. Upplevder dock att det saknades lite attraktioner för barn 5-9år.
(2013-05-14)

Sunne Vattenland i augusti
Vi var testfamilj på Sunne vattenland och gjorde vårt besök i augusti. Vädret var grått, lite regn ibland men ganska varmt. Det var inte packat med folk vilket gjorde att det inte blev några direkta köer på attraktionerna vilket var positivt. Våra barn 6 och 8 år trivdes på vattenlandet men de valde helt olika attraktioner. Vattenlandet passar för alla-både barn och vuxna men kanske allra bäst för små barn eller barn över 10-år. Flera attraktioner var "läskiga" även för vuxna. Väl värt ett besök om man har vägarna förbi :)
(2013-02-26)

Testfamilj vid mulet väder
Litet utomhus-vattenland. Överlag dyrt; entré & åkband över 800:- för 3 personer, dyr lunch knappt 100:-/person, värdeskåp 40:- osv.
Det positiva var att vi var där vid mulet väder, nästan folktomt och vi slapp köer. De hade även många badvakter så säkerheten var hög.
Vi hade tänkt åka dit i slutet av augusti men ingenstans på hemsidan står hur länge de har öppet för säsongen, så när vi mailat och frågat visade det sig att de stänger innan sommarlovet ens är slut! I panik fick vi hitta den dag då det var minst dåligt väder av de tre dagar som återstod innan de stängde.
Stort minus för att de skriver när säsongen öppnar men inte slutar. Trodde verkligen att de skulle ha öppet hela augusti, både för alla sommarlovslediga barn och för alla turister från Tyskland och Holland som är i majoritet i Värmland under augusti då de har sin högsemesterperiod. Konstigt att de stänger i mitten av augusti.
Barnen, dottern och hennes kompis, 10 år, hade det jättekul. Deras favorit var bubblan.
(2012-09-23)

Vi var testfamilj på Sunne Vattenland
Det var inte så mycket folk mulet och blåsigt. Vi hade roligt tills himlen öppnade sig över oss. Grabbarna 15,18 år tyckte de fartfyllda attraktionerna var bäst medans vår försiktiga dotter 8 år höll sig vid det lilla vattenlandet. Restaurang fanns med bla buffe till vettigt pris, men vi hade mat med oss, och det fanns picknickbord som vi satt vid. Det fanns även solsängar att hyra. En kiosk fanns med bla glass dricka godis och slush. tyvärr vart besöket ganska kort då regnet tog överhand.
(2012-08-03)

Roligt och välskött!
Vi fick ett väldigt gott intryck av Sunne Vattenland.
Allt var väldigt fräscht, välskött och hög säkerhet.
Våra barn (4 och 2 år) älskade "minilandet", där det fanns rutschkanor som passade alla åldrar.
Dock tror jag vi får mer utdelning av det om några år när barnen blivit lite större, så man kan utnyttja alla attraktionerna.
Och det är definitivt ett ställe att återkomma till!
Men de var nöjda med de små rutchkanorna och allt runtomkring.
En bra affär, där vi kunde köpa badblöjor (som vi råkat glömma) och även allt möjligt man behöver för en dag på vattenlandet.
Tummen upp för Sunne Vattenland helt enkelt =)!
(2012-07-27)

Kul för hela familjen!
Alla våra fyra barn, mellan 4-10 år, samt vi vuxna, roades sig kungligt under en heldag på vattenlandet.
Här finns något för alla och en klar fördel är att vattnet är uppvärmt till 25 grader.
Det är inte så stort, men det gör det å andra sidan ganska lagom för en dag. Tryggt med badvakter överallt!
(2012-07-01)

ROLIGT!!!! KUL!!!!!!
Grabben 9 år gillade mammut, kul att åka tillsammans i mörker! Vi var där en sval dag så det var skönt med de varma bubbelpoolerna. Passade både äldre och yngre, tjejen på 7 år valde att bara vara i barnområdet så det blev lite billigare för henne.
(2011-04-20)

Var på Sunne Vattenland med min femåring i juli och vi hade roligt en hel dag. Åkte inga av de större attraktionerna men för de lite mindre var barnpoolen med vattenrutschkana, vattensprutor fullt tillräcklig. Gott om plats, bra med kiosker men matutbudet trist (endast en Tacobuffé).
(2010-08-10)

Ett badparadis för hela familjen!
Sunne Vattenland bjuder äventyr för både stora som små. Vi var tveksamma över att ta med vår yngsta 3-åring men vilken tur att vi gjorde det! För de yngsta finns som ett eget litet vattenland med lagom stor rutschkana och en massa roliga manicker att skruva på så vattnet sprutade. Gärna på någon frusen vuxen! ;-) De större barnen omkring 11 år klarade sig själva större delen av dagen tack vare hjälpsamma värdar vid åkattraktionerna. Toaletterna var fräscha och hade inga köer trots över 2000 betalande denna dag. Roliga kiosker med sockervadd mm kryllade det av, likaså parkens trevliga personal. Vi ger parken ett toppbetyg och längtar redan till nästa år då barnen är lite större och har passerat 120 cm som är en gräns för många attraktioner.
(2010-08-02)

Roligt för både stora och små! :)
Sunne vattenland har det mesta. Från spännande rutschkanor till en liten bastu och små pooler att simma i. Vädret var också underbart med sol och blå himmel...trots detta var det inte nå långa köer alls till diverse vattenrutschknor m.m. Personalen var trevlig och hjälpsam...ett stort + till dem! :) Dock saknas det en varm och skön pool, varför inte en bubbelpool? :) Maten var sisådär (tacobuffe) och spelautomaterna var mest trasiga när vi var där. Men Sunne vattenland är väl värt ett besök! :)
(2010-07-31)

Toppen!
Bästa sommarparken! 1000 gånger bättre än Leksand sommarland som vi besökte några dagar innan Sunne Vattenpark. Trevlig personal, bra service, rent och fräscht. Attraktioner för hela familjen. Bra mat till humana priser. Bra kiosker. Fina omklädningsrum och fräscha toaletter. Många badvakter som höll ordning. Hit kommer vi att åka minst en gång per sommar!
Barnen tyckte det var bästa dagen på hela sommarlovet så det är väl ett toppbetyg.
(2008-07-31)

Lika kul för barn och föräldrar
Vi var där i början av juli-08 och lyckades pricka in en av sommarens varmaste dagar. Härligt. Även fast det var mycket folk så märkte vi inte av så långa köer. Parken var ren och snygg, många toaletter, många badvakter, god mat. Campingen var fin.
(2008-07-18)

Dyrt men jättekul!
Det är jättedyrt att gå in, men väl därinne är det kul både för vår 2-åring och 8-åring. Bra att de har delat upp betalning för inträde och åkband så man kan betala mindre för småbarn o fega mammor!
(2008-07-13)

Jättekul!
Blandade attraktioner som passar både oss vuxna och vår tvååring. Serpentinen äger men även Bubblan rekommenderas varmt! (Tips: Åk dit när det är mulet för då är det korta köer.)
(2007-08-10)

Sunne
Barnen älskade det!!! De vill hit igen! Men önskar att det fanns fler atraktioner för "medelmåttor" som inte vågar med de allra mest halsbrytande vattenrutschbanorna.
Campingen är också kanon!! Fin och rolig lekplats finns där.
(2007-08-02)

Ett riktigt vattenland för barn
Detta är en park som är toppen för barnen. Många olika variationer av lekplatser och anpassat för alla åldrar. Det blir lätt mycket folk och kommer man senare på förmiddagen kan det vara svårt att hitta plats att vara på.
(2007-02-21)

Barn på nytt
Lika roligt för oss vuxna som för vår dotter på 4 år. Minst en gång i veckan får vi frågan om vi inte ska åka till Sunne vattenpark snart (fast det är snö och minusgrader ute) och det är ett gott betyg...
(2007-02-11)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


B4N         H        
4 J    L    R O   DE5
YWT   7BW   GCG      
  5    S      O   W99
29S           6      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se