Zoolandia
Annons

Zoolandia

(1 omdömen)
Djurpark | Övrigt | Sport och äventyr

Favorit sparadSpara favorit

Zoolandia

Zoolandia är ett kombinerat zoo och aktivitetscenter för hela familjen, bara 20 minuters bilresa från Åbo. Här bor över 200 djur, allt från kaniner till boaormar! Bokstavligen den största upplevelsen i Zoolandia är Finlands enda elefant Vanni. Även om det sägs att hennes snabel är en aning sträv, har hon ett hjärta av guld. På Zoolandia bor dessutom en lama, papegojor, emuer, älgar, vildsvin och den roliga kamelen Rusko.

I reptilhuset finns det pytonormar, ödlor och alligatorer – bakom glas som tur är. I de små röda stugorna invid trafikparken kan du hitta vanliga husdjur: kaniner, grisar, getter och får, som man fritt får mata och klappa.

I Zoolandias inomhusutrymmen finns det aktiviteter för både stora och små. Bland annat labyrintdiskot, klätterväggen, hoppslottet och bollhavet håller barnen aktiva ända tills de är lyckligt trötta av utmattning.

För de energiska finns det ännu mer att göra utomhus. På den ena banan surrar små terrängbilar och på den andra cirklar större fordon. Banskötarna visar de ivriga förarna hur man gör och ser till att alla kan susa fram tryggt på banan.

I trafikparken kan barnen öva sig på att köra t.ex. elbil eller tåg, men även att flyga ett flygplan. Mellan varven kan man svalka sig vid vattenkupolerna, som finns i två storlekar för både stora och små. Med tåget kommer Du till korvgrillningsplatsen eller till ett område där Du kan pröva på ridning med en instruktör.

I spelhallen Pelikaani finns avgiftsbelagda spel, allt från flipper till lufthockey. I ett av rummen kan Du spela gratis med Sega-spelkonsoler.

Hitta
Lundo
Finland

Med bil från till Zoolandia är det ca 181 km (2 h 7 min).

Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Zoolandia. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till

Snittbetyg

Zoolandia har snittbetyg 7 av 10.
Betyget baseras på en recension från 1 familj. Alla recensioner »

Heldag
Man ska verkligen ta en heldag på Zoolandia och helst ska det vara varmt så man kan utforska vattenlandet också. Det är inte stort men mycket...
Läs mer »
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


RMS         7LO      
W      6    U     JNW
DS3   1UL   A7H      
6 J    D    Y N   BBS
D2O         HT7      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se