Annons

Alcúdia

(11 omdömen)
Stränder & badplats

Favorit sparadSpara favorit

AlcúdiaAlcúdia

Stranden i Alcudia är perfekt för barnfamiljer, särskilt för alla med små barn. Den är långgrund, bred, vit och finkornig.

Stranden sträcker sig ända till grannorten Can Picafort, totalt är stranden en mil lång. Mest långgrunt är det i Alcudia. Vattnet är klart och det är mycket barnvänligt här.

Stranden får ytterligare pluspoäng för att det finns gott om solstolar och parasoll. Det blir heller aldrig riktigt packat med folk eftersom stranden är så oerhört lång.

Mat, dricka och glass finns på många ställen längs stranden. Här kan man äta allt från fina fiskrätter till KFC (Kentucky fried chicken).

Hitta
Alcudia
Mallorca
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Besökare tycker till

Snittbetyg

Alcúdia har snittbetyg 9.5 av 10.
Betyget baseras på recensioner från 11 familjer. Alla recensioner »

lång och långgrund,nära till allt, för alla
Läs mer »
lång och långgrund,nära till allt, för alla
Läs mer »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se