Annons
Betyg och kommentarer

Alcúdia

9.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Alcúdia.

» Antal inlägg: 11 st
lång och långgrund,nära till allt, för alla
(2011-02-21)

lång och långgrund,nära till allt, för alla
(2011-02-21)

Alcudia stranden
Alcudiastranden var verkligen jättefin & barnvänlig, turkost vatten, väldigt långgrund och nästan inga vågor.
(2010-06-29)

Super
Härlig strand, väldigt långgrunt och mycket barnvänligt
(2010-06-23)

Perfekt!
Absolut en av de bästa stränderna för barn, härlig sandstrand med fint turkosblått vatten!
(2010-05-27)

braa
fint och rent bra för små barn som större!!!
(2010-04-16)

Perfekt för barn
I Alcudia behöver man aldrig vara orolig för barnen eftersom det är så långgrunt. Dessutom är stranden så vidsträckt att det nästan aldrig blir för trångt.
(2010-03-04)

Bästa stranden för barnen. Rent och välskött med gott om plats.
(2009-11-18)

alcudia
Här finns stranden som alla vill ha,långgrunt ingen otäck botten,barahärlig sandbotten.Mycket aktiviteter,restauranger vid hela strandpromenaden gott om plats även om det är mycket folk.Ja här är det bara för härligt !Åker gärna hit igen!!
(2009-10-02)

Drömstranden
Stranden får en tiopoängare i betyg av mig, då jag har besökt Mallis så mycket och fått chansen att testa de flesta stränderna på ön. Ingen strand går upp mot Alcudia! Den är helt enkelt BÄST!
(2009-08-29)

Härlig sandstrand/Mata fiskar
Vi rekommenderar verkligen Alcudias långa härliga badstrand. Vattnet är långgrunt, så det passar verkligen barnfamiljer. De flesta hotellen låg utmed strand promenaden, det tyckte vi om. Då slapp man gå bland bilarna när man skulle leta reda på en restaurang på kvällarna. Men restaurangerna runt strand promenaden var typiska snabbmat ställen. Men gick man ner till hamnen, så hittade man mer genuina restauranger med spansk mat på menyn. Ta gärna med nån brödbit efter restaurang besöken och mata fiskarna i hamnen. Något som vår dotter tyckte var jätte kul att göra. Vi kommer definitivt åka till Alcudia igen.
(2009-04-08)

Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se