Camp de Mar
Annons

Camp de Mar

(0 omdömen)
Stränder & badplats

Favorit sparadSpara favorit

Camp de Mar

Camp de Mar är en liten badort som ligger inklämd mellan skogsbevuxna berg. Här finns det klippor, de är dock bara låga och här finns också en mindre sandstrand. Sanden här är vit och vattnet är turkosblått.

För barnen finns en liten lekplats på stranden och har ni barnvagn så är det lätt att ta sig fram. Detta är inget ställe man åker till för att festa, med andra ord ett lagom trevligt ställe för en barnfamilj.

Det finns en golfbana, Golfbana de Andratx, som ligger bara några hundra meter från stranden. Här finns också en pir som går ut till en liten klippig ö inne i viken.

Hitta
Camp de Mar
Mallorca
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Camp de Mar. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Camp de Mar har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se