Lagon de le Porte d`Enfer
Annons

Lagon de le Porte d`Enfer

(0 omdömen)
Stränder & badplats

La Grande-Terre, Guadeloupe
Favorit sparadSpara favorit

Lagon de le Porte d`EnferLagon de le Porte d`EnferLagon de le Porte d`Enfer

Den här badplatsen är mycket annorlunda, och just därför trevlig att besöka. Det är en vik som går djupt in i landskapet. Där längst inne i viken trivs barnfamiljer eftersom vattnet är långgrunt och det blir en särskild stilla ro där inne. Man hör knappt havet alls och det är grönt och lummigt i viken. De flesta som badar här är från Guadeloupe eller Frankrike, och de är barnfamiljer allihop. Ofta har de sina mor- eller farföräldrar med sig. Det finns gott om träd att söka skugga under, och även en del trädgårdsstolar och bord som hör till restaurangen som ligger på pålar ”en våning upp”. Restaurangen heter Chez Coco och där kan man äta lunch i skuggan med utsikt över den ovanliga badviken. Badviken ligger uppe på toppen av huvudön Grand-Terre, strax öster om utsiktsplatsen Pointe de Grande Vigie.

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Lagon de le Porte d`Enfer. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Lagon de le Porte d`Enfer har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se