Lulviksbadet
Annons

Lulviksbadet

(1 omdömen)
Stränder & badplats

Favorit sparadSpara favorit

Lulviken är ett havsbad ca 15 km från Luleå centrum vid vägen mot Kallax flygplats. Lulviken är ett långgrunt bad med långa sandstränder och det finns en kiosk som är öppen soliga dagar. En del av stranden är avsatt som naturistbad. Det finns en brygga samt toalett och grillplatser.

Denna badplats klassas som ett EU-bad. Som EU-bad räknas alla bad som har mer än 200 badande per dag i snitt. De lyder under EU direktivet med provtagning minst 3-4 gånger under badsäsongen.

Badvattnet på denna badpladplats provtas av kommunen. Sommartid finns aktuell information om badvattnets kvalitet på Folkhälsomyndighetens webbsidor.

Hitta
Luleå
Norrbotten, Norrbottens län, Luleå kommun

Med bil från till Lulviksbadet är det ca 1 203 km (13 timmar 44 min).

Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Lulviksbadet. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till

Snittbetyg

Lulviksbadet har snittbetyg 7 av 10.
Betyget baseras på en recension från 1 familj. Alla recensioner »

Passar för barn i åldern

0-1 år
8-9 år
2-3 år
10-11 år
4-5 år
12-13 år
6-7 år
14-15 år

Lulviksbadet - textil- + naturistbad
Lulviksbadet i närheten av Kallax flygplats är ett helt ok havsbad som är lite väl långgrunt för vuxna. Promenaden ut så man ej bottnar bli...
Läs mer »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se