Norriån
Annons

Norriån

(0 omdömen)
Stränder & badplats

Favorit sparadSpara favorit

Norriåns badplats ligger vid Stor - Lappträskets nordöstra strand vid Degernässundet. Badplatsen är skyltad och markerad på kartor. Här finns brygga, livboj, omklädningsrum och sopkärl.

Badvattnet på denna badpladplats provtas av kommunen. Sommartid finns aktuell information om badvattnets kvalitet på Folkhälsomyndighetens webbsidor.

Hitta
Boden
Norrbotten, Norrbottens län, Bodens kommun

Med bil från till Norriån är det ca 605 km (7 timmar 10 min).

Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Norriån. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Norriån har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se