Plage de la Chapelle
Annons

Plage de la Chapelle

(0 omdömen)
Stränder & badplats

La Grande-Terre, Guadeloupe
Favorit sparadSpara favorit

Plage de la Chapelle

Även denna strand är en naturstrand utan hotell och turistkommers. En mycket enkel restaurang finns, ok för en lunch eller en drickapaus. Som på alla stränder på Guadeloupe lägger man sig direkt på stranden i skuggan av palmerna och sedan är det bad och avkoppling hela dagen. Simkunniga barn som gillar att leka i vågor kan ha riktigt roligt här. En del windurfare håller till på Plage de la Chapelle eftersom ”vågorna ligger rätt” för windsurfing. Ta gärna med en liten surfbräda och visa ditt barn hur man väntar in vågorna och åker med in till stranden. Det finns enkla surfingbrädor för barn att köpa i badshoppar på Guadeloupe.

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Plage de la Chapelle. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Plage de la Chapelle har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se