Plage du Souffleur
Annons

Plage du Souffleur

(0 omdömen)
Stränder & badplats

La Grande-Terre, Guadeloupe
Favorit sparadSpara favorit

Liten vit strand med underbart azurblått vatten. En naturupplevelse som är genuin. Här söker man skugga under en palm, slår sig ner och njuter av att bada och vila. Det finns inga solstolar, parasol och ingen turistkommers. Inga hotell, inga restauranger. Bara karibiskt lugn och en och annan färgstark kvinna som vevar sin glassmaskin och säljer hemgjord kokosglass. Det finns en vagn vid parkeringen med enkel lunchmat som till exempel fyllda baguetter, kyckling med pommes frites och liknande. Har du små barn som inte kan simma är det viktigt att veta att stranden är grund endast ett par, tre meter. Därefter blir det cirka 1,50 m djupt direkt, det känns nästan som att man tar några steg ut och sedan går man ner i en pool. En härlig upplevelse för oss vuxna och för simkunniga barn, men håll ett öga på småbarnen. Att använda en flytväst till barnet är klokt. Vattnet är verkligen underbart klart och fräscht här på lilla stranden Plage du Souffleur. Ett litet smultronställe och en perfekt strand att åka till om solen skiner och ni har hyrt bil och kan ta er runt som ni vill på egen hand.

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Plage du Souffleur. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Plage du Souffleur har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se