Alla familjenöjen i Barbados
Annons

Alla familjenöjen i Barbados

Familjevänliga attraktioner, roliga utflykter, sevärdheter, nöjen och andra tips på aktiviteter för barnfamiljer i Barbados. Här får du tips om vad som är värt att se och göra på er familjesemester.

 » Sökträffar (5 st)
Arial Trek Zipline Adventure
Här kan man svinga sig mellan trädtopparna i stora ziplinor uppspända mellan träden.
Saint Thomas, Barbados
Dykning och snorkling i Barbados
Barbados kristallklara vatten inbjuder till dykning året om och det finns massor att se. Här finns både många skeppsvrak, vackra koraller och mängder av fantastiska fiskar varav fleratlet...
Barbados
Graeme Hall Swamp and Nature Sanctuary
Graeme Hall Swamp and Nature Sanctuary är en fristad för både fåglar och fiskar och en av de sista stora vilda livsmiljöerna på Barbados.
Barbados
Harrisons Cave
Harrison Cave är en hissnande vacker kristalliserad kalkstensgrotta och en riktigt bevis på naturens mästerskap. Porlande bäckar, djupar pooler av kristallklart vatten, höga pelare och...
Saint Thomas, Barbados
The Barbados Wildlife Reserve
Barbados har ingen renodlad djurpark men däremot ett vildmarksreservat i en härlig mahognyskog där det finns bland annat apor, sköldpaddor, rådjur, tvättbjörnar, pelikaner och uttrar. Här...
Barbados
Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer?
Tipsa oss »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se